שלגי |
לפני 12 שנים •
19 במאי 2012
לפני 12 שנים •
19 במאי 2012
שלגי • 19 במאי 2012
כנראה שזו הסיבה שמעולם לא הצלחתי לרדת לעומקה של "שליטה נטו",
כל האנשים שעימם הייתי במערכת יחסים משמעותית בעשור פלוס האחרון (וזה לא הרבה אנשים, אבל זה משמעותי ), קיימתי קשר, שהתבסס על זה שכיף לנו ונעים לנו ביחד בכל הרבדים. מינון השליטה יכול היה להיות מאוד גבוה בכל שלב או לא, הוא תמיד היה קיים, נראה או שלא, אבל היה חלק ממכלול. ובלי רגש, זה פשוט לא זה מבחינתי. סוג של אוננות עם פרטנר וזה טוב, אולי בדוחק, לסטוץ. |
|
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 12 שנים •
19 במאי 2012
Re: כשהנלטת שלי סיפרה לי שהיא מאוהבת בי
לפני 12 שנים •
19 במאי 2012
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 19 במאי 2012
בובה yל חוט כתב/ה: שולטים יקרים השאלה הזאת מופנית אליכם
(כמובן שכל הצדדים מוזמנים להביע את דעתם) מה יקרה אם ביום בהיר אחד הנשלטת שלך באה ואומרת לך שיש לה רגשות,ושהיא חושבת שהיא מאוהבת בך. איך תגיב? כמובן שאני מתכוונת לקשר שהיחסים בו הם נטו שליטה ולא משהו שיכול להוביל לזוגיות. והרי כולנו בני אדם... ויכול להיות שמפתחים רגשות... אז מה בעצם תעשו כשהיא תשתף אתכם תתעלמו?תייסמו תקשר?תנסו להסביר לה את המצב? תנסו אולי לראות אם זה הדדי? שאלה מפתיעה שלא הייתי חושבת עליה בכלל. תשובות מעניינות. |
|
Brave girl |
לפני 12 שנים •
19 במאי 2012
שמתן לב ש...
לפני 12 שנים •
19 במאי 2012
Brave girl • 19 במאי 2012
שמתן לב שחוץ מאחד או שניים השולטים לא ממש הגיבו בשרשור?
יכול להיות שמדובר בנושא רגיש? |
|
tusk |
לפני 12 שנים •
19 במאי 2012
לפני 12 שנים •
19 במאי 2012
tusk • 19 במאי 2012
Lithia כתב/ה: שולטים יקרים,
אם הנשלטת שלכם מתאהבת בכם ואתם יודעים שאין סיכוי שיהיה משהו מעבר, שאתם לא מסוגלים להכיל את זה, שזה רק יתגבר, תסיימו. באותו רגע. זה קשה לוותר, לא להיות אגואיסט, לבחור ליהנות ולנצל את התלות, בעיקר ביחסי שליטה. אבל זה לא אנושי ולא הוגן. אם שולט אמור להגן על הנשלטת שלו, הוא צריך לדעת מתי לתת לה ללכת. מה שאני רואה פה, זו תשובה שמציגה את הנשלטת כחסרת יכולת החלטה, חלשה ולא מגובשת. גם אם אין סיכוי ל"משהו מעבר" ובמידה ולשניהם טוב יחד, ההחלטה אם לסיים את הקשר או לא עדיין צריכה שתהיה נתונה בידי הנשלטת. ועל איזו תלות את מדברת? ומה לא הוגן פה? (ש' רטורית). |
|
A v(שולט) |
לפני 12 שנים •
19 במאי 2012
לא יודע איך..
לפני 12 שנים •
19 במאי 2012
A v(שולט) • 19 במאי 2012
לא יודע איך בכלל אפשרי קשר שליטה ללא רגש.
כאילו למה כן יש משמעות ללא רגש? לטעמי שליטה ללא רגש אפשרית,אבל ברור שהיא לא תגיע הן לעומקים או לגבהים שיתנו לקשר מימד אחר... במידה ואחוש שקשר כזה לא מתפתחת בו התחושה הזו,אוותר עליו. כמו שמישלי כתבה,הרגש הוא הגורם העיקרי לצלול אל ההתמסרות... בקיצור ובגלל שאני טיפה רעב... שליטה ללא רגש זה כמו אוכל לא מתובלן...מעט מאוד ממנו באמת ינעם.. שלום שבת. |
|
זר(שולט) |
לפני 12 שנים •
19 במאי 2012
על אהבה ודגים
לפני 12 שנים •
19 במאי 2012
זר(שולט) • 19 במאי 2012
דייג - אוהב דגים?
ישנם סוגים שונים של יחס שאנו מתארים בשפה כ"אהבה". אני אוהב באופן סכמטי לחלק אותם לשלושה: 1. אהבה מכלה. דייג אוהב לדוג דגים, אולי אפילו לאכול אותם. אחרים אוהבים שוקולד. סדיסט-פסיכופט אוהב את הקורבנות שלו - כקורבנות. הגרמני ההוא אהב את הזין של הקורבן שלו - היה טעים (אחר כך אהב את כולו). 2. אהבה משמרת. אספן אוהב את דגי הזהב שלו. קמצן אוהב את הכסף שלו. אחרים דווקא משתמשים בכסף, אבל אוהבים את מה שקנו - דירה, מכונית או אגרטל יפה. לכולם יהיה צר אם הדבר שהם אוהבים ייגנב/יישרף/יישבר/ילך לאיבוד בדרך לא דרך. אנשים אוהבים את בני-הזוג שלהם בחוג לריקודים (בני הזוג לריקוד). אנשים אוהבים להציג את בני הזוג המוצלחים שלהם בחברה, מתגאים בהם. 3. אהבה מתמסרת. לרצות שלנאהב יהיה טוב, שיהיה שמח, מאושר, מסופק - אפילו באמצעות נתינה או ויתור של האוהב. אם לצורך פשטות הדיון נסתכל על המודל הזה שהצגתי - באיזו אהבה מדובר? אני יכול לדמיין יחסי SM או BD הרסניים ברמת "אהבה" 1. ברור שמצד השולט, אבל גם מצד הנשלטת. בעניין יחסי D/s, אני חושב שקשה לתחזק אותם מתחת לרמה 2. הוא הדין למי שלא מקפידים על ההפרדה, ועושים BDSM מכל הכיוונים. לדעתי, ישנו בדרך כלל תהליך. מתחילים ברמה 1, מתקדמים לרמה 2, והמאושרים מגיעים לרמה 3. לא רק ב-בדס"מ - בחיים בכלל. בכל קשר, מכל סוג שהוא. אם שני הצדדים נמצאים באותה רמה - אני לא רואה בעיה. בעיה עשויה להיות כאשר צד אחד מתקדם יותר מהאחר. אם תשאלו "בחוץ", את הוונילים, איזו אהבה יש בבדס"מ, אני חושב שהסטריאוטיפ יהיה שהשולט אוהב את הנשלטת שלו רק כמוצר צריכה (רמה 1), ואילו היא מתמסרת לו ואוהבת אותו ברמה 3. האם למצב הזה שאלה השואלת? אז קודם כל אנחנו צריכים לשאול את עצמנו האם זה "מצב בעייתי". יש מי שיגיד שכן, יש מי שיגיד שלא. אם אף אחד מהשניים לא מעורר את השדים - יכול להיות שיישארו רדומים ולא יתעוררו עד שיקיץ הקץ על היחסים "באופן טבעי". או שלא. אבל מה קורה, כשהנשלטת אומרת לשולט שלה היא מאוהבת בו? למה היא מתכוונת? אם כוונתה רק ליידע אותו שיש לה רגש אהבה כלפיו, אז מה הרבותא? מאוד מוזר יהיה אם מישהי בוחרת להישלט ע"י מישהו שאיננה אוהבת באף אחד מסוגי האהבה דלעיל. אם כוונתה גם ליידע אותו איזה סוג של אהבה היא אוהבת אותו, אינני רואה בזה כל בעיה. אם כוונתה למשוך אותו לשיחה, ולשמוע ממנו שהוא אוהב אותה, גם פה אינני רואה בעיה. לנשלטת יש צורך לשמוע מדי פעם את מה שברור מאליו. השולט במידה ואיננו מזוכיסט גמור, לא יבחר לשלוט על מישהי שאיננו אוהב אותה בשום מובן. אם כוונתה למשוך אותו לשיחה על אהבה, ולהיוודע מפיו גם באיזה סוג של אהבה הוא אוהב אותה, אני רואה זאת כזכותה. אבל היא לוקחת סיכון שיוודע לה שאיננו אוהב אותה "באופן סימטרי". אם היא מלכתחילה חושבת שאם אין אהבה סימטרית מצידו עדיף לה לנתק את הקשר, שתגיד לו שהיא אוהבת אותו, ותשאל אותו האם הוא אוהב אותה, ומה משמעותה של האהבה, לפי התשובות שתקבל תכלכל את צעדיה הלאה. מאידך, אם היא רוצה לשמור על הקשר גם במקרה של חוסר סימטריה - לדעתי עדיף לה לא לנסות למשוך את השולט שלה בלשונו. לא לגרום לו לשקר, או לחילופין להטיח את האמת המרה בפניה. אם כוונתה להגיד לשולט שהיא רוצה לשדרג את היחסים ביניהם (נניח, מרומן שמלכתחילה נדון להסתיים מתישהו למה שיהיה "קשר לחיים") - היא צריכה קודם כל לשקול, האם סביר להניח שגם הוא מעוניין בשדרוג הזה. אם יש לה יסוד סביר להניח שלא - שתיזהר. השואלת שאלה מה יעשה השולט שהנשלטת שלו אמרה לו שהיא מאוהבת בו. ועתה, לאחר כל הניתוח דלעיל, אענה לאותם שנים-שלושה צדיקי סדום ששרדו את כל החפירה הזאת עד כאן, כמובן, מנקודת המבט שלי. 1. אני דווקא אוהב את המצב שהנשלטת שלי אוהבת אותי בכל המובנים. 2. יותר כיף לי עם נשלטת שאני אוהב בכל המובנים. 3. בעיה עלולה להיווצר אם ישנו חוסר סימטריה, ובמיוחד אם היא מצפה ליותר ממה שיש בי. במצב הזה אני חושב שעדיף לשחרר. מקשיבים לשיר של פול סיימון, ומחליטים על דרך פעולה. ואם באהבה ובשחרורים עסקינן - יש גם מצב ששולט מגיע למסקנה שהוא משחרר את הנשלטת שלו, דווקא בגלל שהוא אוהב אותה. כאשר הוא בא לידי מסקנה ומבין שהיא תמצא עתיד טוב יותר ותהיה מאושרת יותר במקום אחר. |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
20 במאי 2012
לפני 12 שנים •
20 במאי 2012
Lakshmi(נשלטת) • 20 במאי 2012
לא מבינה איזו שאלת קיטבג זו
לפי איך שאת שואלת את זה, מדובר בקשר יזיזותי לכל דבר שהבחורה מתאהבת בגבר, לדעתי זה קורה גם בחיי היום יום,בלי שומקשר לבדס"מ. תלוי לאיזה מטרת קשר מכוונים מן הסתם. |
|
ארוס(שולט) |
לפני 12 שנים •
20 במאי 2012
לפני 12 שנים •
20 במאי 2012
ארוס(שולט) • 20 במאי 2012
באופן אישי קשה לי להפריד בין שליטה לזוגיות ורגשות, ואם אני רואה שאין לכך סיכוי אז אני עוזב דיי מהר.
|
|
BelGoat(שולט) |
לפני 12 שנים •
20 במאי 2012
השאלה בהתייחסות
לפני 12 שנים •
20 במאי 2012
BelGoat(שולט) • 20 במאי 2012
מה אהבה אומרת לאותו אדם.
אני בתור אדם אין לי בעיה לאהוב אנשים רבים, וגם את הנשלטות שלי ושהן יאהבו אותי. אבל אם נשלטת שהיא צלע שלישית ומתאהבת במאסטר שלה, צריך לשאול מה אהבה כזו תשפיעה עליה, האם היא בכלל מתייחסת לאהבה הזו כאהבה מונוגמית רגילה וזהו - כי אז שום דבר לא יעבוד וצריך לנתק את הקשר (אותו שולט נשוי או עם חברה וכו' לא יוכל לאהוב 2 בבת אחת וגם לחיות איתן אלא אם הן בחרו גם אחת בשנייה). אך מבחינתי אהבה אינה מונוגמית, אני יכול לאהוב את בת זוגתי ולחיות איתה, ועדיין בערב אחר ללכת לבחורה אחרת, לאהוב אותה (אם במיטה או לא במיטה) ולחזור הביתה. אני רואה אהבה כדבר שצריך לפזר לכל כיוון, כמו שיש הרבה אנשים שאני אוהב ואתן בשבילהם הכל, אבל אני לא חיי איתם או עושה איתם סקס. אין סיבה שלא תהיה אהבה גם בצלע שלישית. ואם יש אהבה אמיתית וכנה הכל יסתדר לצד הנכון. בהצלחה |
|
מד ו י ק |
לפני 12 שנים •
30 במאי 2012
לפני 12 שנים •
30 במאי 2012
מד ו י ק • 30 במאי 2012
Lithia כתב/ה: שולטים יקרים,
אם הנשלטת שלכם מתאהבת בכם ואתם יודעים שאין סיכוי שיהיה משהו מעבר, שאתם לא מסוגלים להכיל את זה, שזה רק יתגבר, תסיימו. באותו רגע. זה קשה לוותר, לא להיות אגואיסט, לבחור ליהנות ולנצל את התלות, בעיקר ביחסי שליטה. אבל זה לא אנושי ולא הוגן. אם שולט אמור להגן על הנשלטת שלו, הוא צריך לדעת מתי לתת לה ללכת. ואם היא לא רוצה ללכת? למרות. |
|