שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מוזיקת לילה זעירא

נוריתE
לפני 13 שנים • 19 במאי 2012

מוזיקת לילה זעירא

נוריתE • 19 במאי 2012
icon_smile.gif (לילימי נתת לי השראה)

הוא אמר לה לזונה שלו ללכת לשיון רטובה מאסטר ומיוחמת ולחכות לו שיבוא לזיין אותה
היא כבתה מחשב מאסטר והלכה להתקלח ניקתה את עצמה את החורים והכל מאסטר
הדליקה נק כיבתה הכל ולבשה רק כותונת מאסטר בלי תחתונים ניכנסה מתחת לשמיכות נירדמה
לא נוגעת בעצמה
ואז,מתוך שינה,הוא בא עליה מאסטר
נעל את הדלת שלה והנר דלק עוד בא אליה בחושך מאסטר הסיר ממנה את השמיכות והיא בעניים עצומות לוחשת לו
למאסטר שלה, א- להים שלי,הוא פה
והוא, מרים ממנה מפשיל את הכותונת, מניח אותה על גבה מפשק את הרגליים של הכלבה שלו ומחדיר לי את האגרוף החזק שלא, הלא מרחם בנגיחה אחת עמוק בתוך הכוס שלה דופק אותה פותח ומרחיב, ומכאיב והיא מרטיבה ורועדת ומתכווצת מתפתלת תחתיו מייללת לכאביו
והוא לא נותן לה לגמור מאסטר
הוא מוציא את האגרוף מתוכה, הוא מרים את הכותונת מעל פניה וצובט לה את הפיטמות עד שהיא רואה את השמש באמצא הלילה,מאסטר מרוב כאבים כשהיא בוכה אליו
אבל מאסטר הוא עוד לא סיים,מאסטר הוא אין לו שום כוונות לרחם
כשהוא הופך אותה אל הבטן הוא מכה על אחוריה בכף ידו הפתוחה, מאדים לה את הישבן של הכלבה שלו
כשהיא טומנת את פניה בכרית וגונחת נאנקת מכאביו
והוא מושך אותה אל בירכיה, שרועה בפניו כורעת, מפשק את פילחי הישבן מכניס יד לכוס ומוציא אותה רטובה ומרטיב את החור שלה, מניח עליו את הראש הנוקשה של כלי הזין שלו מתחכך בה למעלה למטה מגרה אותה מאסטר מייחם אותה עד שהיא מתננת אליו שיכנס בה
והוא אוחז בצידי גופה, חזק שלא תזוז, ובנגיחה אחת חזקה ננעץ עמוק אל חור התחת הסגור שלה,מנגח ומשך אותה אליו באחת מוציא מפיה יללת כאב, אל הלילה
והוא מזיין את הכלבה שלו, הולם בה כאייל ניגוח מפלדה,לא מרחם לא מפסיק לא שועה ליללותיה הכואבות שעד מהרה הופכות לגניחות ונאקות חסרות מילים ,הרגליים שלה רועדות לא עומדות יותר והוא מניח לה להחליק על ביטנה כשהוא לא מרפה חודר בה עמוק מרחיב פותח מנגח
היא שומעת את השאגה שלו הולכת וקרבה כשהוא יוצא לרגע קט מתכונן לנגיחה אחרונה והולם נכנס בה עמוק
ומרחוק היא שומעת את קולו , תגמרי כלבה,עכשיו! כשהוא ממלא את תוכה בנוזל החם שלו והיא גומרת
והנה, הבוקר, בא