סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

להכניס שליטה במערכת ונילית

מעורבב​(מתחלף)
לפני 12 שנים • 21 במאי 2012

להכניס שליטה במערכת ונילית

מעורבב​(מתחלף) • 21 במאי 2012
אני יוצא עם מישהי ממש מתוקה, ואני חושב להכניס שליטה לסקס,
איך אני עושה את זה בלי לפגוע בה (לא חייב הארדקור)
אני מאוד מכבד אותה אז גם יהייה לי קצת מוזר להשפיל אותה.

ובכלל, איפה הגבולות?

מפחיד אותי שהיא תעלב ותברח
Sirene{John}
לפני 12 שנים • 21 במאי 2012
Sirene{John} • 21 במאי 2012
תלוי מאוד בכמה טאקט יש לך.

אם אתה מרגיש שכל צעד שתעשה יהיה מגושם ולא במקום, שאתה לא מכיר אותה טוב מספיק, או מכיר אותה טוב מידיי ומתאר לעצמך שתהיה נגד - עדיף ליזום שיחה.

אם אתה דווקא מרגיש שהסיכויים לטובתך וקל לך להתנהל איתה, ונוח לכם מבחינה מינית, אתה יכול גם להשתמש במילים, אבל בצורה מעט אחרת. נניח, כשעניינים מתחילים להתחמם להגיד משהו בסגנון "היום את ממש שובבה, כנראה שצריך לרסן אותך קצת..." כשאתה לוכד את מפרק היד שלה (חלש!!!). שים לב מאוד להבעות הפנים שלה, אם היא נראית מבולבלת או מגלגלת עיניים או מרימה גבה אל תמתח את הגבול. תהיה זהיר, ותתקדם לאט כי ישנן בנות שירגישו לא בנוח אבל יעדיפו לא לומר בכדיי לא לפגוע בך. תתמקד במשפטים בסגנון הזה בהתחלה, ולא במעשים. אם זה ימצא חן בעיניה, יש סיכוי לא רע שהיא גם תתחיל לענות לך במשפטים בסגנון או בשפת גוף. אם היא לא מגיבה, אז שוב - עדיף ליזום שיחה.
    התגובה האהובה בשרשור
feminine3​(אחרת)
לפני 12 שנים • 22 במאי 2012

Re: להכניס שליטה במערכת ונילית

feminine3​(אחרת) • 22 במאי 2012
מעורבב כתב/ה:

הרי ידוע שמשפילים רק את מי שלא מכבדים icon_eek.gif
James Bondage​(מתחלף)

James Bondage​(מתחלף) • 22 במאי 2012
מעורבב כתב/ה:
אני יוצא עם מישהי ממש מתוקה, ואני חושב להכניס שליטה לסקס,
איך אני עושה את זה בלי לפגוע בה (לא חייב הארדקור)

ובכלל, איפה הגבולות?

מפחיד אותי שהיא תעלב ותברח

בעדינות.

שבו לראות סרט עם גוונים בדסמים או לפחות דברו על אחד כזה (אופציות קיצוניות: המזכירה; סיפורה של או; או אפילו אילוף הסוררת של שייקספיר; לא עולה לי בראש כרגע משהו עדין אבל אני בטוח שאתה יכול לחשוב על זה). שפת הגוף שלה תספר לך כל מה שאתה צריך לדעת, ואם נוח לה לדבר על זה אז המילים יספרו אפילו יותר.
drm​(מתחלף)
drm​(מתחלף) • 22 במאי 2012
או, סוף סוף שאלה שאני יכול לענות עליה בודאות.
לפני שהתחלתי כאן זה בדיוק מה שייתי עושה.

טוב בתור התחלה, אתה צריך להוביל אותה בהדרגה לתוך סקס שבו אתה השולט.
אני מניח שבשלב שבו אתם נמצאים היא כבר סומכת עליך, אז צעד הראשון הוא תמיד לקשור לה
את העניים. כל השאר חופשי. זה נותן לה בדיוק את האיזון הנכון כך שהיא תרגיש תלויה בך ועם זאת עדיין בשליטה. היא נהנתה? יאלה ממשיכם עוד צעד. הצעד הבא הוא לאזוק אותה למיטה ביד אחת. (או לקשור ביד אחת), בשלב הזה אתה עדיין לא מכאיב לה ממש, רק בעדינות. אם בשלב הזה היא כבר שאלה לאן אתה רוצה לקחת את זה, אתה לא מסתיר ממנה ועונה לה שעד למקום שבו זה יהיה יותר מידי בשבילה. בצעד הבא אתה כבר יכול להכאיב לה יותר והוסיף דברים יותר מסובכים, לומר לה לרדת על 4 וכאלה. ככה אתה ממשיך צעד צעד עד לאיפה שאתה רוצה בקצב שלה. בשלב שאתה רואה לנכון תדבר איתה על סייפ וורד, גבולות וכל מה שהיא צריכה לדעת.
שים לב שכל זה מצריך המון תצומת לב שלך לאיך שהיא מרגישה. אם אתה לא יודע לקרוא טוב אנשים, כדאי שתיקח את הדברים לאט יותר.
מקופלת​(נשלטת){Blue eyed }

מעורבב כתב/ה:

הרצון להשפיל או להיות מושפל
מגיע מצורך, מגירוי, מרצון.
אני לא רואה איך להשפיל זה לא לכבד.

ואולי הניסוח הוא לא בדיוק מה שהתכוונת שיצא
או בחירת מילים מוטעית.
או שלא.
גבר כנעני

שים לב

גבר כנעני • 22 במאי 2012
כשאתה עושה אותה בדוגי,תן לה ספנק...אם היא אוהבת את זה ,משוך לה את השיער חזק אחורה...אם גם זה עובר תמשיך משם..רכיבה נעימה.
blindman​(אחר)
לפני 12 שנים • 24 במאי 2012

דעתי בנושא

blindman​(אחר) • 24 במאי 2012
תאמת זה נושא רגיש ואינדיבידואלי שמשחקים בו שני פקטורים עיקרים:
1)מה אתה משדר (רגישות, שליטה עצמית ,כבוד כלפיה)
2) מה היחס שלה לסקס בכלל ולשליטה בפרט.
אני ממליץ לנסות להכנס לראש שלה ולראות
מאיפה היא מגיעה. איפה היא חונכה ואיך היא מתייחסת לסקס בכללי.
דבר שכדאי לזכור:
ככול שאתם יותר קרובים זה יותר קל. מצב שהיא תשתדל להבין את זה אפילו שזה זר לה סביר יותר

לדעתי דיי קל להציג שליטה לתוך מערכת ונילית כל עוד יש לך מספיק רגישות סבלנות וחום כדי לממש את הפוטנציאל שיש ברוב האנשים (לא רק נשים)
the rain song
the rain song • 24 במאי 2012
אותי פשוט שאלו אם אני יודעת מה זה יחסי שליטה.
לא ידעתיicon_smile.gif
Red Leaf
Red Leaf • 24 במאי 2012
הכי חשוב, תיהיה עדין ורך, אוהב ומתחשב. שוויה שוויה, לאט לאט, בלי למהר, בלי לעשות דברים בחופזה, תן לה את הזמן להתרגל לסיטואציה.

תתחיל מזה שכשאתה מנשק אותה, תחזיק קצת את השיער חזק ותיישיר מבט אל עבר עיניה, תראה מה קורה שם. אחר כך, שלח ידך אל שדיה, וצבוט בעדינות, תראה איך היא מגיבה, האם זה משפיל/מדליק אותה, או לחילופין מלחיץ או מרתיע אותה. תלטף אותה בראש קצת, תראה איך היא מגיבה לזה. תמשיך לנשק אותה, וקח יוזמה ושלח יד אל איבר חלציה, בדוק אם היא מתמסרת לך בתנועה, אם היא "מרקדת" על אצבעותייך, אם היא נדלקת מהמשחק הזה.
אם זה לא עובד עד עכשיו, באמת שחבל להמשיך לבדוק את זה בכל סיטואציה אפשרית, ולכן חביבי, אספר לך סוד. בזמן שידך על דגדגנה, תלקק לה את האוזן ותלחש את השורה הבאה:"לפני מספר שנים, טיילתי קצת בעולם, ויצא לי להגיע לכפר בעולם השלישי. היו שם נופים מדהימים, חיות בר חופשיות, פרחים, צמחיה, ויופי מדהים, כמעט כמו שלך. אבל את יודעת מה הכי קסם לי? ברגע שראיתי זאת, ידעתי שארצה לתת רק לבחירת ליבי את המתנה המדהימה" ותלקק את תנוך אוזנה. תתרחק קצת, תן לה לשאול את מה, ואז תחזור לאוזנה ולחש לה:"מילה מתוקה שלי, מילה. ראיתי בכפר ההוא, עם הנופים היפים, חיות הבר הקסומות והאנשים הנפלאים את המחווה הגדולה ביותר שניתן לתת למין הנשי - מילה נשית". תמשיך לשחק קצת בדגדגנה, בתקווה שהיא לא התעלפה לך בדרך.

זה הסשן הראשון שלה, מקווה בשבילך שלא היה לה ספריי פלפל בתיק, לום, סכין או אקדח.
בהצלחה!