שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

בגרות מינית מול בגרות קינקית, דיון גלאים בקהילה

blindman​(אחר)
לפני 12 שנים • 29 במאי 2012

בגרות מינית מול בגרות קינקית, דיון גלאים בקהילה

blindman​(אחר) • 29 במאי 2012
כבר זמן מה רציתי לעלות את נושא הגיל.
אצלי, כמו אצל רבים אחרים, הניצנים הראשונים למה שהיה אז פנטזיות אלימות מינית הופיעו איפה שהוא בזמן לימודי (הברזותי) ביסודי. דיי קשה לי היום לומר בדיוק, אבל היתי בן 13 או 14.
מה שמעניין שכל זה היה ללא העזרה הרבה שהאינטרנט יכול להעניק היום לכל ילד בוגר גנון.
וכמובן שפנטזיות אלימות התגבשו עם השנים למה שכולנו אוהבים בצורה שונה אבל קוראים באותו שם: בדס״ם.
ברור שהזמן עושה את שלו, ולא הרבה נשאר מהפנטזיות התמימות של ילד מתבגר.
אך בכל זאת אני לא כל כך רואה את מקומי כחבר פעיל בקהילה.
וכמובן שיהיו יפי נפש שיגידו גיל לא משנה, ואחרים ינסו להציב חסמי גיל.

מה דעתכם?
יצא לכם לחשוב ״מה לעזאזל הילד הזה עושה פה״?
עד כמה הגיל באמת משנה ולמי?
מלכתא
מלכתא • 29 במאי 2012
לא התייפייפות נפש לומר שהגיל לא משנה, אצלי לפחות.. כבר בגיל 16 שלטתי פעם ראשונה.

אני חושבת שהיום, בעולם המפותח שלנו, כל אחד יכול להגיע להתפתחות מינית\קינקית בגילאים מוקדמים.
אלא שעם כמה שזה טוב, זה גם רע.. ולכן נותר רק לקוות שכשזה יגיע לכדי "נסיון", אותם הצעירים בעלי ההתפתחות המהירה ידעו לשמור עצמם ולא לבטוח בגורמים מפוקפקים.
שוסי

הכותרת

שוסי • 29 במאי 2012
נקראת כמו קורס בחוג לפסיכולוגיה התפתחותית.
blindman​(אחר)
לפני 12 שנים • 30 במאי 2012
blindman​(אחר) • 30 במאי 2012
לא התיפיפות? אולי.. אבל רק כשאני מסשן את הסבית שלי לבד בבית.
את מסכימה איתי שלא היית באה לדנג'ן בגיל 16 במגף ולטקס
יכול ליהות שזה בכלל מחסום פסיכולוגי שלי שאני לא יודע איך להשתלב בקהילה?
מנקודת מבת שלי אני רואה הרבה "פורמאליטי" הרבה "קליקות"(?) ולא כזה ברור איפה מקומי בכל זה
מלכתא
מלכתא • 30 במאי 2012
"הקהילה" זה קצת כמו החיים האמיתיים... לכל אחד יש את החברים שלו אבל זה לא אומר שאי אפשר להכיר חבריםחדשים, צריך רק לנסות.
לגבי הדאנג'ן לא יכולה להגיד לך כי עד היום, כבר 5 שנים, טרם התעורר בי צורך להגיע לשם.
blindman​(אחר)
כמובן הדנגן הוזכר רק כדוגמה.
ממה שאני מבין במקומות כאלה דינמיקת ה D/s בקשר יוצאת לפומבי, הבנתי שאת לא מתחברת לזה?
אילו מקומות כן עושות לך את החשק לבקר בהם?

וזה כלל לא מנחם שזה כמו בחיים האמיתים.
אני לא סובל אנשים מבוגרים ומפחד להיות אחד בעצמי. הטרנזיציה מרגש נקי לשיקולים אסטרטגיים
שכל אחד עובר באופן מנדטורי מסמלות אצלי רק שלב נוסף באנטרופיה של האנושות (כן אני יודע..)
drm​(מתחלף)
drm​(מתחלף) • 30 במאי 2012
גם אצלי הצורך הזה הגיעה בערך באותו הגיל: 13-14, אבל התכחשתי אליו במשך הרבה שנים.
וככה הדברים נשארו רק בסרטי הפורנו בחיי הפרטיים. אבל כשכל החברה דיברו על בלונדיניות בעלות חזה ענק, לי היו פנטזיות קצת אחרות. ככה היה עד החוויה הקינקית הראשונה שהייתה לי בגיל 18 icon_smile.gif

אני לא חושב שיש קשר לגיל. אולי יש קשר לשאלה האם מיצית את עצמך. אבל גם זו האחרונה שבדאגותיי כרגע
blindman​(אחר)
צודק. קשה למדי למצות את כל מה שיש ל bdsm כפעילות רקריאטיבית להציע.
משעמם לך? סע לאמסטרדם ללמוד טריקים חדשים.
בכל אופן אני רואה שגימלאי הפורום ישנים ואנחנו פה תופחים לעצמינו על השכם.
שלגי
שלגי • 30 במאי 2012
כגימלאית גאה שלא לומר דינוזאור מזן שנכחד אני חייבת לומר שלא הבנתי כל כך את ההקשרים שעשית.
אם כבר מסיבות הקהילה מאופיינות, מהזוית שלי לפחות, בנוכחות מסיבית של אנשים צעירים (ככה היה לפחות כשהייתי נוכחת יותר)

גם אצלי הנטיה החלה כבר בהתחלת ההתבגרות שלי, המימוש בשלב מאוחר בהרבה - אבל זה כנראה בגלל שהעולם היה שונה פעם, ממש שונה. האינטרנט שינה אותו בקיצוניות שבעיני מתקרבת לגילוי האש בערך מבחינת ההשלכות לטווח ארוך.
רק עם פריצת האינטרנט לחיי אי שם בשלהי המילניום הקודם, הבנתי שמה שרץ לי בראש יש לו שם ואחר כך אפילו ״קהילה״ וכל מה שנגזר מזה. מזה נראה לי שכל אחד צריך לבחור מה שמתאים לו ועם זה ״לעבוד״.

נדמה לי שמה שאתה מעלה, נוגע יותר לאופי שלך ופחות לגיל, אבל אולי אני טועה.
blindman​(אחר)
שלגי - עד כמה צעירים?
ובהחלט אני מסכים אתך. כמובן שזה קשור לאופי שלי. והוא בתורו מושפע מגילי.