Puckman |
לפני 12 שנים •
16 ביוני 2012
שאלה: קשר וינילי לבדסמי
לפני 12 שנים •
16 ביוני 2012
Puckman • 16 ביוני 2012
שאלה אליכם יקיריי,
מכוונת בעיקר לבנים, אבל בנות יקרות, אתן מוזמנות גם לענות - זה יהיה מעניין: האם הצלחתם להפוך קשר וינילי לבדסמי? קשר שהתפתח בצורה רגילה לחלוטין (לא מפורום, או מהכלוב) שהפך לקשר מסוג אחר? אפשר לשמוע איך זה קרה? איך זה היה? מאוד מעניין אותי לילה טוב |
|
Del'Arte(שולטת) |
לפני 12 שנים •
18 ביוני 2012
לפני 12 שנים •
18 ביוני 2012
Del'Arte(שולטת) • 18 ביוני 2012
כן, מתוך סקרנות ופתיחות של בן הזוג דאז, ועם הרבה התחשבות.
|
|
רפאל |
לפני 12 שנים •
19 ביוני 2012
לפני 12 שנים •
19 ביוני 2012
רפאל • 19 ביוני 2012
כן. אבל זה תלוי מאוד בשאלה למה אתה קורא בדס"מ, ובשאלה עם איזו בחורה אתה בקשר.
מן הסתם, אין טכניקה שאם תשתמש בה אישה תמיד תעשה שפחה נרצעת. מה שפעל עבורי והטיב עם קשרים שהייתי בהם הוא זה: (1) תרגיש את בת הזוג. בסופו של יום אנחנו לומדים מי האדם שנמצא מולנו, לא כל כך מהצהרות שהוא מצהיר בפרופיל שהוא חיבר או בפוסטים שהוא חישב בפורומים, אלא משפת הגוף שלו, מן ההתנהגות השוטפת שלו, ומן האופן שבו הוא מפלרטט. זו טעות בעיני לבטוח בהצהרות סתומות מהסוג של "אני נשלטת", שיכולות להגיד אינספור דברים שונים וסותרים, יותר מאשר במה שאישה אומרת באופן לא מוצהר (ואני לא מתכוון למה שאישה רומזת, אלא לכל מה שאפשר פשוט להרגיש ולראות). ברגע שאתה מרגיש את בת הזוג, ויש לך תחושה מה יכול להתאים לכם, אני ממליץ בשלב הראשון פשוט לעשות דברים. אם אתה מרגיש כניעות מצדה, פשוט להביא חבל למיטה ולהגיד "בא לי לקשור אותך היום". וגם להיות רגיש לתגובה, למקרה שטעית. שיחות של "תיאום ציפיות" זה משהו שמחרמן אנשים שנמצאים חזק בקטע והרבה זמן, ולא כל כך אנשים חדשים וקינקיים. (2) אם אתם קרובים, וקשורים זה לזה מספיק חזק כדי שמילה זו או אחרת לא תטלטל אתכם, אפשר גם פשוט לדבר על הזה. ואז אני ממליץ על שני דברים. הראשון הוא לא "לחשוק" יותר מדי ולנסות להוציא את מה שאתה רוצה לשמוע, אלא בעיקר לשתף בדברים שאתה רוצה ואוהב. והשני הוא לא לדבר בשלב הראשון במושגים קהילתיים וכלליים כמו "בדסמ", שיכולים להרתיע מאוד וגם להיות בלתי ברורים למי שאינו חלק מן הקהילה. אלא לדבר בצורה הכי פשוטה וכנה על מה אתה אוהב ומה אתה רוצה. אני חושב שיש בחוץ הרבה מאוד אנשים ששליטה מדברת אליהם. אבל מה שנכון הוא שזה נדיר למצוא בחוץ אנשים שנמשכים לשליטה באותו עצמה ומידה של אינטנסיביות כמו אנשים שאפשר למצוא כאן. וזה כבר דבר שקשה מאוד לייצר באדם אם אין בו את זה. |
|
רפאל |
לפני 12 שנים •
19 ביוני 2012
לפני 12 שנים •
19 ביוני 2012
רפאל • 19 ביוני 2012
רק עכשיו שמתי לב שאנחנו בכלל ב"בנות על הבנים". אז לא לבוא עם חבל ולהגיד "בא לי לקשור אותך היום" אלא להפך.
|
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
19 ביוני 2012
רפאל
לפני 12 שנים •
19 ביוני 2012
*מנגינה*{התווים שלו} • 19 ביוני 2012
מילים כדורבנות
רק דבר קטן גם כאן לא כולם באים עם אינסטנסיביות לשליטה וניתן למצוא מנעד רחב של נטיות חברים לעניין. |
|
אלריק! |
לפני 12 שנים •
19 ביוני 2012
לפני 12 שנים •
19 ביוני 2012
אלריק! • 19 ביוני 2012
הייתה לי פעם ידידה אפלטונית. דווקא זה שהיא ידעה עלי
ועל השקפתי גרם לה לשנות את סטטוס הידידות לקשר בי די אס מי. לאחר מכן הקשר הוביל דווקא לרומנטי ונילי. הפוך לגמרי מכל מה שחשבתי שאפשרי. אבל זה בהחלט הייתה אחת החוויות שעיצבו אותי בגיל מוקדם. בסוף זה נגמר. מה שאני אומר זה שהכל אפשרי. |
|
Puckman |
לפני 12 שנים •
23 ביוני 2012
לפני 12 שנים •
23 ביוני 2012
Puckman • 23 ביוני 2012
רפאל כתב/ה: כן. אבל זה תלוי מאוד בשאלה למה אתה קורא בדס"מ, ובשאלה עם איזו בחורה אתה בקשר.
מן הסתם, אין טכניקה שאם תשתמש בה אישה תמיד תעשה שפחה נרצעת. מה שפעל עבורי והטיב עם קשרים שהייתי בהם הוא זה: (1) תרגיש את בת הזוג. בסופו של יום אנחנו לומדים מי האדם שנמצא מולנו, לא כל כך מהצהרות שהוא מצהיר בפרופיל שהוא חיבר או בפוסטים שהוא חישב בפורומים, אלא משפת הגוף שלו, מן ההתנהגות השוטפת שלו, ומן האופן שבו הוא מפלרטט. זו טעות בעיני לבטוח בהצהרות סתומות מהסוג של "אני נשלטת", שיכולות להגיד אינספור דברים שונים וסותרים, יותר מאשר במה שאישה אומרת באופן לא מוצהר (ואני לא מתכוון למה שאישה רומזת, אלא לכל מה שאפשר פשוט להרגיש ולראות). ברגע שאתה מרגיש את בת הזוג, ויש לך תחושה מה יכול להתאים לכם, אני ממליץ בשלב הראשון פשוט לעשות דברים. אם אתה מרגיש כניעות מצדה, פשוט להביא חבל למיטה ולהגיד "בא לי לקשור אותך היום". וגם להיות רגיש לתגובה, למקרה שטעית. שיחות של "תיאום ציפיות" זה משהו שמחרמן אנשים שנמצאים חזק בקטע והרבה זמן, ולא כל כך אנשים חדשים וקינקיים. (2) אם אתם קרובים, וקשורים זה לזה מספיק חזק כדי שמילה זו או אחרת לא תטלטל אתכם, אפשר גם פשוט לדבר על הזה. ואז אני ממליץ על שני דברים. הראשון הוא לא "לחשוק" יותר מדי ולנסות להוציא את מה שאתה רוצה לשמוע, אלא בעיקר לשתף בדברים שאתה רוצה ואוהב. והשני הוא לא לדבר בשלב הראשון במושגים קהילתיים וכלליים כמו "בדסמ", שיכולים להרתיע מאוד וגם להיות בלתי ברורים למי שאינו חלק מן הקהילה. אלא לדבר בצורה הכי פשוטה וכנה על מה אתה אוהב ומה אתה רוצה. אני חושב שיש בחוץ הרבה מאוד אנשים ששליטה מדברת אליהם. אבל מה שנכון הוא שזה נדיר למצוא בחוץ אנשים שנמשכים לשליטה באותו עצמה ומידה של אינטנסיביות כמו אנשים שאפשר למצוא כאן. וזה כבר דבר שקשה מאוד לייצר באדם אם אין בו את זה. מדליק! תודה רבה על השיתוף. והאמת שלמרות שאנחנו בפורום של הבנות על הבנים, ההודעה שלך הייתה מאוד רלוונטית. גם בגלל שאני סוויטש וגם בגלל שהכרתי לאחרונה בחורה שאני באמת מרגיש שזה יכול להתפתח לכיוון הזה. בוא נחכה ונראה מה יהיה ושוב תודה חבוב |
|
drm(מתחלף) |
לפני 12 שנים •
23 ביוני 2012
Re: שאלה: קשר וינילי לבדסמי
לפני 12 שנים •
23 ביוני 2012
drm(מתחלף) • 23 ביוני 2012
Vendoros כתב/ה: שאלה אליכם יקיריי,
מכוונת בעיקר לבנים, אבל בנות יקרות, אתן מוזמנות גם לענות - זה יהיה מעניין: האם הצלחתם להפוך קשר וינילי לבדסמי? קשר שהתפתח בצורה רגילה לחלוטין (לא מפורום, או מהכלוב) שהפך לקשר מסוג אחר? אפשר לשמוע איך זה קרה? איך זה היה? מאוד מעניין אותי לילה טוב תקרא את הסיפור הראשון בבלוג שלי, פירטתי שם לא רע. אני רק אוסיף: כן זה אפשרי! כן, בנות מפנטזות על זה. (במקרה ההו זה התפתח כך שאני השולט, אבל אני משוכנע שזה אפשרי גם ההפך) |
|
Mr Sassy Pants(אחר){Pixie} |
לפני 12 שנים •
24 ביוני 2012
אפילו אני
לפני 12 שנים •
24 ביוני 2012
Mr Sassy Pants(אחר){Pixie} • 24 ביוני 2012
אפילו אני הצלחתי להפוך קשר ונילי עם בחורה ונילית לקשר בדסמי פעמיים למען האמת. בפעם הראשונה היא לא בידיוק הייתה בעניין אבל זרמה איתי.
בפעם השניה זה שינה לה את העולם והיא הפכה לנסיכה כאילו נולדה לזה אבל זה הכל תלוי בבחור/ה. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
25 ביוני 2012
בתור נשלטת וכנועה
לפני 12 שנים •
25 ביוני 2012
בלוסום(לא בעסק) • 25 ביוני 2012
מה שאני יכולה לומר זה שבחיים לא היתי מנסה להוציא ממישהו תכונות ורצונות
שלא קיימות בו או שהוא לא מודע או לא סגור על קיומן בו. זה נגד האופי שלי ככנועה וכנשלטת לפי תפיסתי את התפקידים האלה. זה נגד האופי שלי כבן אדם. לא יכולה לדמיין מצב שבו אכפה או אפילו אבקש שאדם יוציא מעצמו דברים שהוא אולי לא שלם איתם, לא ברור לו אם הם קימים בו, זה משהו שלעולם לא היתי עושה בהתנהגות בין אישית, בטח ובטח שלא ככנועה ומובלת אחרת איפה התכונות האלה בי?... לא ממקומי להוציא שום בדסמ מאף אחד אם הוא לא שלם איתו מראש. לכן גם לעולם לא ניסיתי ולעולם לא אנסה למצוא שולט מחוץ לכלוב. אני יוצאת מהנחה שהאנשים שנמצאים פה, כבר די שלמים עם הבדסמ והסדיזם שבהם, לא צריכה את רגשות האשמה וכל הלבטים של אדם שלא יודע שזה קיים בו ועושה את צעדיו הראשונים בנושא על גבי ובגללי. מעדיפה מישהו שכבר סגור על עצמו בנושאים האלה. כלומר: בתור כנועה / מובלת / נשלטת, לא מתאים לי באופי "לגדל שולט". רוצה אותו כבר כזה, ואני אתאים את עצמי לרצונותיו. הרבה יותר קל לי כשהאדם שמולי כבר יודע מה הוא אוהב ושלם עם כך. |
|