Mr Sassy Pants(אחר){Pixie} |
לפני 12 שנים •
25 ביוני 2012
Re: בתור נשלטת וכנועה
לפני 12 שנים •
25 ביוני 2012
Mr Sassy Pants(אחר){Pixie} • 25 ביוני 2012
rapunzel כתב/ה: מה שאני יכולה לומר זה שבחיים לא היתי מנסה להוציא ממישהו תכונות ורצונות
שלא קיימות בו או שהוא לא מודע או לא סגור על קיומן בו. זה נגד האופי שלי ככנועה וכנשלטת לפי תפיסתי את התפקידים האלה. זה נגד האופי שלי כבן אדם. לא יכולה לדמיין מצב שבו אכפה או אפילו אבקש שאדם יוציא מעצמו דברים שהוא אולי לא שלם איתם, לא ברור לו אם הם קימים בו, זה משהו שלעולם לא היתי עושה בהתנהגות בין אישית, בטח ובטח שלא ככנועה ומובלת אחרת איפה התכונות האלה בי?... לא ממקומי להוציא שום בדסמ מאף אחד אם הוא לא שלם איתו מראש. לכן גם לעולם לא ניסיתי ולעולם לא אנסה למצוא שולט מחוץ לכלוב. אני יוצאת מהנחה שהאנשים שנמצאים פה, כבר די שלמים עם הבדסמ והסדיזם שבהם, לא צריכה את רגשות האשמה וכל הלבטים של אדם שלא יודע שזה קיים בו ועושה את צעדיו הראשונים בנושא על גבי ובגללי. מעדיפה מישהו שכבר סגור על עצמו בנושאים האלה. אבל את לא מגדלת שולט או מכריחה מישו לעשות משו שהוא לא רוצה אלא בסך הכל פותחת לו את וראש לעולם חדש כלומר: בתור כנועה / מובלת / נשלטת, לא מתאים לי באופי "לגדל שולט". רוצה אותו כבר כזה, ואני אתאים את עצמי לרצונותיו. הרבה יותר קל לי כשהאדם שמולי כבר יודע מה הוא אוהב ושלם עם כך. |
|
מלכתא |
לפני 12 שנים •
25 ביוני 2012
לפני 12 שנים •
25 ביוני 2012
מלכתא • 25 ביוני 2012
הסשן הראשון שעשיתי אי פעם היה עם בן זוגי לשעבר,
והיחסים הבדסמים נמשכו לכך אורך הקשר שלנו, שנמשך כמה שנים. התחלנו לצאת בתור ונילים, ועם הזמן כיוונתי את הקשר לכיוון הרצוי לי ודווקא מהנסיון הזה אני חושבת שזוגיות כזו לא תוכל לעבוד 24/7, אלא צריכה להיות זוגיות ונילית עם כללים בדסמים מוסכמים בין בני הזוג, וביחידות ביניהם. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
27 ביוני 2012
Re: בתור נשלטת וכנועה
לפני 12 שנים •
27 ביוני 2012
בלוסום(לא בעסק) • 27 ביוני 2012
Amit75 כתב/ה: אבל את לא מגדלת שולט או מכריחה מישו לעשות משו שהוא לא רוצה אלא בסך הכל פותחת לו את וראש לעולם חדש זה ממש לא "בסך הכל". זה מערך של ציפיות ודרישות - וממתי נשלטת או כנועה דורשת?... |
|