בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

האנגלופיל המקורבן.

nomorenomore
לפני 12 שנים • 25 ביוני 2012

האנגלופיל המקורבן.

nomorenomore • 25 ביוני 2012
אתמול יצא לי לצפות במשחק עם 3 איטלקים מטורפים לצידי השמאלי, וישראלי שחש אנגלי ובריטי מבריטניה לימני. הבריטים זעקו "בונקר, בונקר" לאורך כל המשחק, זעקו זעקות שבר שאיטליה רק מתפרצת ולבסוף כמובן, נכנעו בפנדלים.

הייתכן שאיטליה בונקריסטית, אם בעטה לשער כמעט פי 4 יותר מהאנגלית ?! (35-9), האם איטליה יכולה לעשות בונקר יווני לתפארת עם פי 5(!!!) בעיטות למסגרת (20-4)

האנגלים נאלצו לבלום 12 התקפות של האיטלקים, לעומת 3 של האנגלים - מי פה הבונקריסט המסריח ? (כן, קצת כואב שאיטליה לא יודעת לסיים התקפות... אך עידן דל פיירו, אינזאגי וטוטי... שלושת הטיטאנים...)

נתונים מאתר אופ"א - לסבר את העין - http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2012/matches/round=15173/match=2003346/postmatch/statistics/index.html

ואגב - המסירות... לא היה שלב במשחק שאיטליה התמסרה פחות מאנגליה, רוב המשחק היה בחצי של אנגליה, וכל אדם שרואה היה יכול לראות את זה דרך הסטטיסטיקות שהקפיצו מידי פעם.

אנגלופילים יקרים, החזקה גבוהה בכדור זה לא בונקר, החזקה נמוכה בכדור זה כבר... חוסר כישרון שכזה icon_smile.gif

מוקדש לבחור שלא יראה את הפוסט הזה כי הוא לא קשור לכלוב כלל. יא אנגלופיל מאוכזב icon_smile.gif
    התגובה האהובה בשרשור
'Bambi'​(אחרת)

יאיי

'Bambi'​(אחרת) • 25 ביוני 2012
בופון!!!!!!!! cheerleader.gif

}{}{}{}{}{}{{}{}{}{}[
Pixie​(שולטת)
Pixie​(שולטת) • 25 ביוני 2012
אם רק הייתי רואה..
בטח הייתי מתפקעת מצחוק icon_biggrin.gif

אחחחח.. הימים בהם ראיתי כדורגל עם חברים..
גברים​(שולט)

Re: האנגלופיל המקורבן.

גברים​(שולט) • 25 ביוני 2012
Sparafucile כתב/ה:

לא היה שלב במשחק שאיטליה התמסרה פחות מאנגליה

איטליה מתמסרת ?

תמיד ידעתי שעמוק בפנים היא נשלטת.
nomorenomore
לפני 12 שנים • 26 ביוני 2012
nomorenomore • 26 ביוני 2012
אוח אני עדיין מתמוגג מהניצחון icon_smile.gif))))))))))