סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שערורייה אתמול בדאנג'ן!

המלכה הצוחקת
לפני 12 שנים • 4 ביולי 2012

שערורייה אתמול בדאנג'ן!

המלכה הצוחקת • 4 ביולי 2012
כלומר לא ממש בתוך הדאנג'ן, יותר נכון בחוץ, מול השערים הסגורים!
מה הקטע?
ביטלתם את המסיבה אתמול? קרה משהו? היה מקרה חירום? מישהו היה חולה?
סבבה, לגיטימי,
אבל פאקינג תודיעו!!!
כי נכון לאתמול בפאקינג 23:00, עוד היה מפורסם פה בבילויים ןבלוח שנה שהמועדון פתוח ב3.7.2012

כאילו, חברה, אתם כמה אנשים שם בליין, מישהו אחד קטן לא יכל לטרוח לפרסם פה הודעה? להסיר את הפרסום על המסיבה?

זה פשוט זלזול בקהל שלכם! זה מעצבן ומעליב וגרם לטרחה רבה ועוגמת נפש על שטרחתי להתלבש ולהגיע מרחוק + נשלט עם באט פלאג וכל העניין היה כאב ראש גדול אחד בשבילי וכאב תחת (בשבילו). לא בטוחה שהוא יכול לשבת עכשיו מרוב שפרקתי עליו תסכולים.

פה ושם ראיתי שהגיעו עוד כמה מדוכאים שסבבו סחור סחור סביב המועדון והלכו מאוכזבים.

וגם היום - אין בפורום שום הודעת הסבר, התנצלות כלום! רק מלחכי הפנכה הרגילים מקפיצי השירשורים של המסיבה הבאה.

הקיצר לכלכתם.
תתביישו
אדון על עקבים

Re: שערורייה אתמול בדאנג'ן!

אדון על עקבים • 4 ביולי 2012
המלכה הצוחקת כתב/ה:
כלומר לא ממש בתוך הדאנג'ן, יותר נכון בחוץ, מול השערים הסגורים!
מה הקטע?
ביטלתם את המסיבה אתמול? קרה משהו? היה מקרה חירום? מישהו היה חולה?
סבבה, לגיטימי,
אבל פאקינג תודיעו!!!
כי נכון לאתמול בפאקינג 23:00, עוד היה מפורסם פה בבילויים ןבלוח שנה שהמועדון פתוח ב3.7.2012

כאילו, חברה, אתם כמה אנשים שם בליין, מישהו אחד קטן לא יכל לטרוח לפרסם פה הודעה? להסיר את הפרסום על המסיבה?

זה פשוט זלזול בקהל שלכם! זה מעצבן ומעליב וגרם לטרחה רבה ועוגמת נפש על שטרחתי להתלבש ולהגיע מרחוק + נשלט עם באט פלאג וכל העניין היה כאב ראש גדול אחד בשבילי וכאב תחת (בשבילו). לא בטוחה שהוא יכול לשבת עכשיו מרוב שפרקתי עליו תסכולים.

פה ושם ראיתי שהגיעו עוד כמה מדוכאים שסבבו סחור סחור סביב המועדון והלכו מאוכזבים.

וגם היום - אין בפורום שום הודעת הסבר, התנצלות כלום! רק מלחכי הפנכה הרגילים מקפיצי השירשורים של המסיבה הבאה.

הקיצר לכלכתם.
תתביישו

כמלחך פנכה וכמקפיץ שרשורים אוססבי אני חייב להגיד לך, ראי זה פלא: את צודקת!
כלומר לא במאת האחוזים.

א. שערוריה זה לא, זה מחדל. אל תהיי דרמה קווין כי זה לא עובד פה.
ב. ללא ספק מגיע פיצוי למי שהגיע לגן הסגור ואני בטוח שהבעלים יחשוב על משהו.
ג. הגיגייך על העבד המסכן שלך ועל מעללייך לא קשורים בכלל וגם לא מעניינים.
ד. הכי חשוב, צריך לברר מה קרה כי זה לא אופייני לעמוס וגיא.

אני מאמין שזה יקרה בקרוב והללו, את, תצחקי. לא קרה שום אסון.
המלכה הצוחקת

יו, איזה חמור קופץ בראש...

המלכה הצוחקת • 4 ביולי 2012
נו, ילד קטן, מה קרה שלא מצאת שטויות נוספות לכתוב בסעיפי ה', ו' בשביל שתוכל להגיע לסעיף
ז. בפה שלך?

ואני יודעת שאני צודקת, לא צריכה אותך להבהיר את הברור כשמש.
    התגובה האהובה בשרשור
לא סתם עוד עבד
לא סתם עוד עבד • 4 ביולי 2012
רק עכשיו ראיתי את הודעתך. העובדה שהפרסום בבילויים נותר בעינו הוא תקלה מצערת. לא היה פרסום לגבי שלישי הזה באף מקום אחר, ואת הפרסום הספציפי הזה שהועלה מראש פשוט שכחתי להסיר. זה לא אמור היה לקרות.
אני מתנצל בשם המועדון על עוגמת הנפש שנגרמה לך. מעבר לכך, כתבתי לך בפרטי.