Brave girl |
לפני 12 שנים •
4 ביולי 2012
ועכשיו ברצינות
לפני 12 שנים •
4 ביולי 2012
Brave girl • 4 ביולי 2012
תחשבו רגע,אנחנו אנשים שעושים דברים שלא נחשבים "נורמלים" לחלק מאיתנו יש שריטה איומה ובא נגיד שאנחנו דיי סוטים.
תחשבו על זה לרגע,יש מגוון כל כך רחב של דברים שעושים כאן כל אחד והפטיש שלו. ואני פשוט לא מצליחה להבין איך זה שאתר שאמור להכיל את כל הדברים האלה כל כל אטום ולא ליבראלי איך זה שהמקום הזה כל כך מקובע מחשבתית. איך לאנשים כאן קשה לקבל את השוני וכמה ביקורות הם מקבלים על זה אחרי זה. איך זה שמקום שאמור להיות "הבית של הבדסמ" הפך להיות איזה צריף רעוע שעומד ליפול? זה פעם ראשונה בחיים שיש לי שונאים ואויבים שמשמיצים אותי בכל הזדמנות בחיים הונילים שלי זה פשוט לא קיים.. כן,יש אנשים שפחות מחבבים אותי אבל זה ממש לא הגיע לדרגה של "אויב" הבית של הבדסמ? אתם באמת מרגישים חופשיים לשתף?באמת מרגישים שלמים עם דברים שאתם כותבים? או שלפעמים היד נעצרת ואתם פשוט מוותרים על הרעיון? פעם הייתי כותבת על הסשנים שאני עוברת היום למדתי שיש אנשים כאן שעושים מזה מטעמים. הלוואי שיום אחד אוכל לחזור ולשתף הלוואי שיום אחד יהיה במקום פרגון אמיתי נ.ב ידוע שיש כאן אנשים טובים אבל תודו שזה הולך ונעלם... זהו. |
|
the rain song |
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
the rain song • 5 ביולי 2012
דמוקרטיה זה לא אנרכיה
|
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
*מנגינה*{התווים שלו} • 5 ביולי 2012
אוייבים נוצרים כשהופכים אותם לכאלו.
אני בעד להתייחס בכבוד לכל דעה, אבל אם מרגישה שיש בה הטחות או דעה שלא נוחה לי עדיף אולי להפוך אותה לסוג של הומור. גם "המבקר" העקשן ביותר יחייך בסוף. |
|
A v(שולט) |
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
אני אסתכן..
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
A v(שולט) • 5 ביולי 2012
ואנסה לתת לך תשובה שבטח לא יאהבו,בטח תגרום לעוד כמה ללכלך..
זה לא שאנשים לא ליברלים,זה לא שהם לא פתוחים. זה רק שהם כל כך חייבים להראות שהם טובים יותר..שהם מנוסים יותר ואין להם דרך אחרת לעשות זאת,והדרך היחידה שלהם היא לנסות להקטין את האחר... יש פוסטים שקורא,הודעות פורום,שפשוט עושות לי חררה,אך מהרגע שלמדתי לכבד את האחר ודרכו אפילו מצאתי כמה דברים יפים בעיניינים שלא אוהב,לא מתחבר אליהם,וכנראה שלעולם לא אעשה. ויש מי שדרכו וכל יחודו זה לנסות להקטין את האחר,לצעוק כמה הוא מסוכן.. כמה הוא בכלל נשלט.. זה לא עלוב שהמילה הזו "נשלט" הפכה למילת גנאי? ומודה ומתוודא,חטאתי בכך.אבל למדתי ומאוד בטוח ששיפרתי את דרכי בנושא. הבעיה ולצערי היא יותר בקרב הזכרים באתר,ומבקש להבדיל בין זכר לבין גבר.. שהם כל כך עסוקים בזיון סשן הבא שהם ימכרו את אמא שלהם ויוסיפו מיכל קצפת ותותים... כדי להגיע אליו..שכל תרבות הפנאי שלהם עוסקת בהכפשה וזריקת זבל על האחר,ואולי אולי.. יפלו לחיקם שאריות.. יש מישהי כאן שבעיני כותבת מדהים אחת המוכשרות שקראתי ,ואני לעולם לא אגיע למקומות שהיא מגיעה עם האדון שלה.אין לי צורך בכך.זה יותר מידי בשבילי,זה פשוט לא עושה לי כלום. אבל מכבד את דרכם ואת העונג שהם מוצאים בכך. אין פה תרבות של כבוד הדדי(תכף תראי בתגובות או שפשוט יפחדו מהכלל וישלחו באדומה) בגלל זה נשלטים נשלטות שולטים מתלוננים פה כל כך. תוסיפי לכך את העובדה שיש מלחמות פנימיות בין כל מיני קליקות..הליינים ועוד.. תוסיפי את ה"מלכות" בתשלום נשלטות בתשלום (אולי יש גם "שולטים" ונשלטים בתשלום) מכאן ועד לביזוי,הדרך קצרה. ואל תשכחי,את הדומים המסוכנים שלאחר תקופה עם מישהי לא התאים להם להמשיך,ואז הפכו למסוכנים רעים ועוד..זו התרבות כאן. ולכל זה תוסיפי את ה"דומים" המכובדים שברגע שקלטו שמשהו כבר לא שלהם..יהפכו עולמות כדי ללכלך על האחר בגלל שהעיז לחבק ללטף לזיין לסשן את מי שהיתה שלהם בעבר.. בקיצור. תחחי את החיים שלך,אל תתני לעדר פה או בכל מקום אחר לקבוע איך ומה תעשי עם חייך. ללא קשר לנשלטת שולטת נשלט שולט. מקווה שעזרתי. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
את מצפה לקבל
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
בלוסום(לא בעסק) • 5 ביולי 2012
דברים שאינך נותנת.
לאור תגובותיך האחרונות בפורומים, את שיפוטית - אז מן הסתם ישפטו אותך גם. |
|
שרמומית |
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
Re: את מצפה לקבל
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
שרמומית • 5 ביולי 2012
rapunzel כתב/ה: דברים שאינך נותנת.
לאור תגובותיך האחרונות בפורומים, את שיפוטית - אז מן הסתם ישפטו אותך גם. רפונזל, תפסיקי להיטפל לבחורה הזאת רק בגלל שאת חושבת שזאת כאילו את בעבר. שתכתוב מה שבא לה שתעלה איזה פוסטים שבא לה. את לא תחנכי אותה, יש לה מישהו שמחנך אותה טוב מאוד היא לא צריכה אותך ! |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
Re: את מצפה לקבל
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
בלוסום(לא בעסק) • 5 ביולי 2012
Solnushka כתב/ה: rapunzel כתב/ה: דברים שאינך נותנת.
לאור תגובותיך האחרונות בפורומים, את שיפוטית - אז מן הסתם ישפטו אותך גם. רפונזל, תפסיקי להיטפל לבחורה הזאת רק בגלל שאת חושבת שזאת כאילו את בעבר. שתכתוב מה שבא לה שתעלה איזה פוסטים שבא לה. את לא תחנכי אותה, יש לה מישהו שמחנך אותה טוב מאוד היא לא צריכה אותך ! http://www.oranim.ac.il/sites/heb/SiteCollectionImages/campain/GeneralHodotOranim.htm?ref=439 |
|
ספיישלי |
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
:)
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
ספיישלי • 5 ביולי 2012
*מנגינה* כתב/ה: אוייבים נוצרים כשהופכים אותם לכאלו.
אני בעד להתייחס בכבוד לכל דעה, אבל אם מרגישה שיש בה הטחות או דעה שלא נוחה לי עדיף אולי להפוך אותה לסוג של הומור. גם "המבקר" העקשן ביותר יחייך בסוף. ממש ביג לייק עלייך |
|
lori{ע_מ} |
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
lori{ע_מ} • 5 ביולי 2012
בשלב מסויים לומדים לשים את כל האנשים הקטנים בצד ולהתעלם מהם.
או לחייך אליהם חיוך רחב ולא להתרגש. אני כבר מזמן למדתי שכל האנשים הקטנים האלה לא שווים כלום. ובטח שהם לא שווים את היחס. זה לא ישתנה בכל מקרה, אז המלצתי לך היא לפתח עור של פיל. |
|
רפאל |
לפני 12 שנים •
6 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
6 ביולי 2012
רפאל • 6 ביולי 2012
פרוורסיה הולכת יד ביד עם שמרנות ומקובעות.
ויש כאן לא מעט אנשים שמבחינה פסיכולוגית הם פרוורטים (במובן שפריצת גדר עושה להם את זה). אני חושב שזו אחת הסיבות לכך שליברליזם הוא הלאה מהמקום הזה. |
|