*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
17 ביולי 2012
Re: העובדות מדברות בעד עצמן
לפני 12 שנים •
17 ביולי 2012
*מנגינה*{התווים שלו} • 17 ביולי 2012
[quote="סיגורני"]
*מנגינה* כתב/ה: אבל בעוד שנה + יגיעו הבחירות הו אז יופרחו הבטחות באויר. יועצי השילטון טובים בשיווק הבטחותיהןם. העם יכנס לתקופת אופוריה כולם יחכו לימי "גן העדן" של אחרי הבחירות ויבחרו שוב.... באותם מנהיגים!!! וזה עוד בהנחה שלא מבשלים לנו איזו מלחמונת עם איראן לפני הבחירות. ובעת מלחמה, כידוע לך- זה בטח לא הזמן להחליף את השילטון... לא סתם ביבי מחפש את קרבתו של כבוד הנשיא פרס. יש לו הרבה מה ללמוד ממנו בעניין השרדות שילטונית. נראה שבנתיים הולך לו לא רע. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 12 שנים •
22 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
22 ביולי 2012
זאלופון(שולט) • 22 ביולי 2012
אני מודה שטעיתי. כתבתי שצהרונים במימון המדינה פירושם שזאלופון וסיגורני ושאר מעמד הביניים יממנו באמצעות המדינה את 2 הילדים שלהם ואת 10 הילדים של אברמל'ה מבני ברק. האמת היא, כך מסתבר, שהם יממנו באמצעות המדינה רק את 10 הילדים של אברמל'ה מבני ברק, וימשיכו לממן את 2 הילדים שלהם ישירות ללא האשליה שהמדינה נותנת להם משהו תמורת המסים שהם משלמים.
תודה לך, מחאה חברתית, ותודה גם לך, מדינת רווחה. http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/388/365.html |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
22 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
22 ביולי 2012
*מנגינה*{התווים שלו} • 22 ביולי 2012
{זאלופון- בתגובות האחרונות, אני מוצאת את עצמי ממשיכה אותך... מזה אומר? עוד לא בררתי }
עשרת הילדים של אבריימל'ה יגדלו, יגיעו לגיל גיוס ילבשו שחורים, יקבלו פטור בשל "חרוף נפשם בלימוד התורה" יחייכו לעצמם, ימשיכו להחתים כרטים בישיבה יקבלו קיצבאות של הפריירים העובדים למענם וכמובן כדי לכלכל טוב יותר את עשרת ילדיהם העתידים יעבדו בעבודות שחורות. (ככה מסובבים את כולם ומרווחים מכל הכיוונים). |
|
up u rs(אחרת) |
לפני 12 שנים •
23 ביולי 2012
חברים ,הטרול המשיחי צדק
לפני 12 שנים •
23 ביולי 2012
up u rs(אחרת) • 23 ביולי 2012
הדרך לחיים הטובים עוברת דרך השטריימל.
קדימה, להתחיל לחזור בתשובה!!! אבא קורא לכם! (ותאמינו לי שאתם מעדיפים קריאה מאבא מאשר ממנהל סניף הבנק...) |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
25 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
25 ביולי 2012
*מנגינה*{התווים שלו} • 25 ביולי 2012
מי זה " אבא" אפשר קצת יותר פרטים בעניין?
|
|
philia |
לפני 12 שנים •
26 ביולי 2012
Re: פוסט נטול פוליטיקלי קורקט ועם הקורא הרגיש הסליחה
לפני 12 שנים •
26 ביולי 2012
philia • 26 ביולי 2012
זאלופון כתב/ה: ציטוט: לא מדובר פה על "רווחה" במובן הקלאסי נכים ומחוסרי עבודה- אלא על הורים עובדים שצריכים לשלם לכל הפחות 2,200 ש"ח לפעוטון ציבורי (במידה ויש מקום...לעיתים נאלצים להגיע לגנים פרטיים לא מתוך פינוק, אלא חוסר מקום אם במקרה הילד העז להיוולד בחודשים מרץ- מאי שבהם אין שום סיכוי להרשם לגן לשנה שאח"כ ואז כבר מדובר על סכומים אסטרונומיים)
ואיפה הממשלה בעניין הזה?אה, כן, חוק חינוך חינם מגיל 3 (חוק שקיים כבר שנים, דרך אגב, רק היה רדום עד כה) - וילד מתחת לגיל שלוש? מה נעשה איתו? זה מה שמעמד הביניים לא מבין, שהוא לא מקבל פה כלום, אלא להיפך, הוא משלם על אחרים. הכסף שבאמצעותו המדינה מממנת את החינוך "חינם" הזה מגיע מסיגורני ממעמד הביניים, כי סיגורני שייכת לעשירונים המצומצמים שמשלמים מסים במדינה הזו. הכסף לא מגיע מאברמל'ה מבני ברק, כי אברמל'ה לא משלם מסים. אבל הכסף של סיגורני יממן חינוך "חינם" גם ל-2 הילדים שלה וגם ל-10 הילדים של אברמ'לה, כך שבסופו של דבר היא משלמת על חינוכם של 12 ילדים, רובם של אחרים, במקום על החינוך של 2 הילדים הפרטיים שלה. העובדה שהיא עושה זאת באמצעות מתווך - המדינה - אינה משנה דבר. סיגורני נדפקה מהעסק הזה ומישהו אחר הרוויח, ובגדול. כך לגבי כל דבר, פחות או יותר. כדי לתת שירות המדינה לוקחת כסף. כשם שהכסף לא מגיע מאברמל'ה מבני ברק, הוא גם לא מגיע ממסעודה משדרות, כי אין לה, ולא מאחמד מיפו, כי הוא עובד בשחור, ולא מרוני חזירוני, כי רואי החשבון שלו דואגים שהוא לא ישלם מסים. הוא מגיע מסיגורני ומזאלופון. מכיוון שמעמד הביניים הוא זה שמשלם מסים, הוא זה שיממן כל דבר שהמדינה נותנת. את רוב הדברים לא הוא יהיה זה שיקבל, מפני שהוא נזקק פחות ומפני שהוא מוליד פחות. המחאה שלו צריכה להיות כנגד המיסוי ממנו הוא סובל ובעד ששירותים ציבוריים יינתנו על פי קריטריונים שמעניקים לו תמורה לכספו (למשל, חוק חינוך חינם מגיל 3 צריך להיות תקף רק במקרה בו אין הורה שאינו עובד). בוודאי שהיא לא צריכה להיות כזו שמבקשת עוד שירותים ציבוריים לכולם, שבעיקר הוא ישלם עבורם. סרקזם עדין מאז ולתמיד הוביל למהפכות חבריות טובות. .. אגב, מסעודה משדרות ואחמד. גם כשהם אינם עובדים. מחויבים לשלם ביטוח לאומי. אז לא. זה לא לחרדים זה למוסד ההוא. שנכתב עליו ממסד ואף נאמר לא על ידך שהו אידוע ומוכר. הקסם בלדעת כל-כך טוב ובאופן נחרץ הכולל סימן קריאה [גם אם הוא נכתב] הכל. אבל הכל ... . |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 12 שנים •
26 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
26 ביולי 2012
זאלופון(שולט) • 26 ביולי 2012
philia כתב/ה: זאלופון כתב/ה: ציטוט: לא מדובר פה על "רווחה" במובן הקלאסי נכים ומחוסרי עבודה- אלא על הורים עובדים שצריכים לשלם לכל הפחות 2,200 ש"ח לפעוטון ציבורי (במידה ויש מקום...לעיתים נאלצים להגיע לגנים פרטיים לא מתוך פינוק, אלא חוסר מקום אם במקרה הילד העז להיוולד בחודשים מרץ- מאי שבהם אין שום סיכוי להרשם לגן לשנה שאח"כ ואז כבר מדובר על סכומים אסטרונומיים)
ואיפה הממשלה בעניין הזה?אה, כן, חוק חינוך חינם מגיל 3 (חוק שקיים כבר שנים, דרך אגב, רק היה רדום עד כה) - וילד מתחת לגיל שלוש? מה נעשה איתו? זה מה שמעמד הביניים לא מבין, שהוא לא מקבל פה כלום, אלא להיפך, הוא משלם על אחרים. הכסף שבאמצעותו המדינה מממנת את החינוך "חינם" הזה מגיע מסיגורני ממעמד הביניים, כי סיגורני שייכת לעשירונים המצומצמים שמשלמים מסים במדינה הזו. הכסף לא מגיע מאברמל'ה מבני ברק, כי אברמל'ה לא משלם מסים. אבל הכסף של סיגורני יממן חינוך "חינם" גם ל-2 הילדים שלה וגם ל-10 הילדים של אברמ'לה, כך שבסופו של דבר היא משלמת על חינוכם של 12 ילדים, רובם של אחרים, במקום על החינוך של 2 הילדים הפרטיים שלה. העובדה שהיא עושה זאת באמצעות מתווך - המדינה - אינה משנה דבר. סיגורני נדפקה מהעסק הזה ומישהו אחר הרוויח, ובגדול. כך לגבי כל דבר, פחות או יותר. כדי לתת שירות המדינה לוקחת כסף. כשם שהכסף לא מגיע מאברמל'ה מבני ברק, הוא גם לא מגיע ממסעודה משדרות, כי אין לה, ולא מאחמד מיפו, כי הוא עובד בשחור, ולא מרוני חזירוני, כי רואי החשבון שלו דואגים שהוא לא ישלם מסים. הוא מגיע מסיגורני ומזאלופון. מכיוון שמעמד הביניים הוא זה שמשלם מסים, הוא זה שיממן כל דבר שהמדינה נותנת. את רוב הדברים לא הוא יהיה זה שיקבל, מפני שהוא נזקק פחות ומפני שהוא מוליד פחות. המחאה שלו צריכה להיות כנגד המיסוי ממנו הוא סובל ובעד ששירותים ציבוריים יינתנו על פי קריטריונים שמעניקים לו תמורה לכספו (למשל, חוק חינוך חינם מגיל 3 צריך להיות תקף רק במקרה בו אין הורה שאינו עובד). בוודאי שהיא לא צריכה להיות כזו שמבקשת עוד שירותים ציבוריים לכולם, שבעיקר הוא ישלם עבורם. סרקזם עדין מאז ולתמיד הוביל למהפכות חבריות טובות. .. אגב, מסעודה משדרות ואחמד. גם כשהם אינם עובדים. מחויבים לשלם ביטוח לאומי. אז לא. זה לא לחרדים זה למוסד ההוא. שנכתב עליו ממסד ואף נאמר לא על ידך שהו אידוע ומוכר. הקסם בלדעת כל-כך טוב ובאופן נחרץ הכולל סימן קריאה [גם אם הוא נכתב] הכל. אבל הכל ... . לגיטימי לא להסכים עם הדברים שאני כותב. אבל זו פעם שניה שאת מגיבה לטיעונים מנומקים שלי לא בטענות לגופו של עניין, שמסבירות מדוע וכיצד אני טועה, אלא בטענות לגופו של כותב, לפיהן אני "יודע הכל כל כך טוב". אז לא, אני לא יודע הכל. יש לי דעה, כמו להרבה אנשים, ואני מביע אותה. אם מישהו רוצה לשכנע אותי שאני טועה, מוטב שיסביר מה לא בסדר בעובדות או בלוגיקה שלי, לא מה לא בסדר בי אישית. כאשר לצד השני אין שום דבר ענייני להגיד על הטיעון שלי אלא רק עליי, אני תמיד חושד שזה מפני שאני דווקא מאוד צודק, ואחנו לא רוצים שזה יקרה, נכון? |
|
philia |
לפני 12 שנים •
26 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
26 ביולי 2012
philia • 26 ביולי 2012
זאלופון כתב/ה: philia כתב/ה: זאלופון כתב/ה: ציטוט: לא מדובר פה על "רווחה" במובן הקלאסי נכים ומחוסרי עבודה- אלא על הורים עובדים שצריכים לשלם לכל הפחות 2,200 ש"ח לפעוטון ציבורי (במידה ויש מקום...לעיתים נאלצים להגיע לגנים פרטיים לא מתוך פינוק, אלא חוסר מקום אם במקרה הילד העז להיוולד בחודשים מרץ- מאי שבהם אין שום סיכוי להרשם לגן לשנה שאח"כ ואז כבר מדובר על סכומים אסטרונומיים)
ואיפה הממשלה בעניין הזה?אה, כן, חוק חינוך חינם מגיל 3 (חוק שקיים כבר שנים, דרך אגב, רק היה רדום עד כה) - וילד מתחת לגיל שלוש? מה נעשה איתו? זה מה שמעמד הביניים לא מבין, שהוא לא מקבל פה כלום, אלא להיפך, הוא משלם על אחרים. הכסף שבאמצעותו המדינה מממנת את החינוך "חינם" הזה מגיע מסיגורני ממעמד הביניים, כי סיגורני שייכת לעשירונים המצומצמים שמשלמים מסים במדינה הזו. הכסף לא מגיע מאברמל'ה מבני ברק, כי אברמל'ה לא משלם מסים. אבל הכסף של סיגורני יממן חינוך "חינם" גם ל-2 הילדים שלה וגם ל-10 הילדים של אברמ'לה, כך שבסופו של דבר היא משלמת על חינוכם של 12 ילדים, רובם של אחרים, במקום על החינוך של 2 הילדים הפרטיים שלה. העובדה שהיא עושה זאת באמצעות מתווך - המדינה - אינה משנה דבר. סיגורני נדפקה מהעסק הזה ומישהו אחר הרוויח, ובגדול. כך לגבי כל דבר, פחות או יותר. כדי לתת שירות המדינה לוקחת כסף. כשם שהכסף לא מגיע מאברמל'ה מבני ברק, הוא גם לא מגיע ממסעודה משדרות, כי אין לה, ולא מאחמד מיפו, כי הוא עובד בשחור, ולא מרוני חזירוני, כי רואי החשבון שלו דואגים שהוא לא ישלם מסים. הוא מגיע מסיגורני ומזאלופון. מכיוון שמעמד הביניים הוא זה שמשלם מסים, הוא זה שיממן כל דבר שהמדינה נותנת. את רוב הדברים לא הוא יהיה זה שיקבל, מפני שהוא נזקק פחות ומפני שהוא מוליד פחות. המחאה שלו צריכה להיות כנגד המיסוי ממנו הוא סובל ובעד ששירותים ציבוריים יינתנו על פי קריטריונים שמעניקים לו תמורה לכספו (למשל, חוק חינוך חינם מגיל 3 צריך להיות תקף רק במקרה בו אין הורה שאינו עובד). בוודאי שהיא לא צריכה להיות כזו שמבקשת עוד שירותים ציבוריים לכולם, שבעיקר הוא ישלם עבורם. סרקזם עדין מאז ולתמיד הוביל למהפכות חבריות טובות. .. אגב, מסעודה משדרות ואחמד. גם כשהם אינם עובדים. מחויבים לשלם ביטוח לאומי. אז לא. זה לא לחרדים זה למוסד ההוא. שנכתב עליו ממסד ואף נאמר לא על ידך שהו אידוע ומוכר. הקסם בלדעת כל-כך טוב ובאופן נחרץ הכולל סימן קריאה [גם אם הוא נכתב] הכל. אבל הכל ... . לגיטימי לא להסכים עם הדברים שאני כותב. אבל זו פעם שניה שאת מגיבה לטיעונים מנומקים שלי לא בטענות לגופו של עניין, שמסבירות מדוע וכיצד אני טועה, אלא בטענות לגופו של כותב, לפיהן אני "יודע הכל כל כך טוב". אז לא, אני לא יודע הכל. יש לי דעה, כמו להרבה אנשים, ואני מביע אותה. אם מישהו רוצה לשכנע אותי שאני טועה, מוטב שיסביר מה לא בסדר בעובדות או בלוגיקה שלי, לא מה לא בסדר בי אישית. כאשר לצד השני אין שום דבר ענייני להגיד על הטיעון שלי אלא רק עליי, אני תמיד חושד שזה מפני שאני דווקא מאוד צודק, ואחנו לא רוצים שזה יקרה, נכון? הצד השני. שזו אני. ממש לא מדברת על הצד הראשון שזה אתה. ו//או להפך בכלל. פשוט עצות שאינן פרקטיות לא עשו לי את זה מעולם. וכן. אפשר דעות ואף רצוי. זה בהחלט מצוין. אפשר גם להזיז את הדיון לדמוגרפיה. רק אם בא לך כמובן. אבל יש משו קצת דמגוגי בכתיבת חצאי-עובדות. ואגב, בהחלט לא היה כאן דבר אישי. אבל נחמד שאתה זוכר ומזכיר לי כי הזכרון אצלי בהחלט לא הצד החזק. בנוגע לאנשים שאני לא מכירה. התגובה שלי כן התייחסה לעוד תגובה בשרשור. של עוד גיברת שמכירה לדבריה את התנהלות הביטוח הלאומי. שכן גובה מכל מי שחי בארץ הקודש. ואני מתייחסת לחילונים שלא עובדים בלי קשר לסכום הנכנס. אבל כן ביחס ישר דוקא בין כמות האנשים שמרוויחים שכר מינימום או לא מרוויחים כלל לחלקם באוכלוסיה. ואתה כחשבונאי טוב שהוכיח את זה אך עכשיו, יכול לעשות את החשבון מצוין. בלי לחשוד כלל ועיקר, ושוב. זו לא תגובה לגופו ו//או נפשו של כותב. אלא לגופה של תגובה. וכן. בדמוקרטיה. כמו בדמוקרטיה. אני מרשה לעצמי גם בתגובה להתייחס למה שבא לי ולא למה שלא בא. אולי בהמשך. לך תדע... אז אין צורך להפגע. תחשוב עלי כעל בת חווה ולא אחת שנולדה לפני חודשים ספורים בלבד. זה יהיה הרבה יותר נינוח ואף נוח. בינתיים. שלום ותודה , |
|