מUחדת |
לפני 12 שנים •
25 ביולי 2012
תולה קורה בין עיניי ורוקדת על שתי לוויות.
לפני 12 שנים •
25 ביולי 2012
מUחדת • 25 ביולי 2012
איפה רפאל ותום כשצריך אותם?
|
|
אלימלך |
לפני 12 שנים •
25 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
25 ביולי 2012
אלימלך • 25 ביולי 2012
על פניו נראה שאת העונש כבר קיבלת,
בסשן השפלות שפה עברת. |
|
כריש-פטיש(נשלט) |
לפני 12 שנים •
25 ביולי 2012
מקווה שההשפלות פה יספיקו
לפני 12 שנים •
25 ביולי 2012
כריש-פטיש(נשלט) • 25 ביולי 2012
רק מקווה
|
|
מUחדת |
לפני 12 שנים •
25 ביולי 2012
ההשפלות פה הספיקו?
לפני 12 שנים •
25 ביולי 2012
מUחדת • 25 ביולי 2012
כריש-פטיש כתב/ה: רק מקווה
איפה הנימוסין שלך? מה עם איזה "תודה חברים, זה מצוין, עזרתם לי מאוד ואני חב לכם את חיי?" אנחנו לא עובדים בשבילך, כ"פ. עשינו טובה לחבר וזו התודה שלנו? יש לך מזל שהצענו את העונשים הקלים. תתבייש לך. |
|
כריש-פטיש(נשלט) |
לפני 12 שנים •
25 ביולי 2012
אז תודה מכל הלב ...
לפני 12 שנים •
25 ביולי 2012
כריש-פטיש(נשלט) • 25 ביולי 2012
תודה על השיפוט המקל החברות והרעות שקבלתי מכל אחד ואחת מכם
אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד לכו חפשו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
Mr Sassy Pants(אחר){Pixie} |
לפני 12 שנים •
25 ביולי 2012
תשובה קצת יותר רצינית.
לפני 12 שנים •
25 ביולי 2012
Mr Sassy Pants(אחר){Pixie} • 25 ביולי 2012
אני מאמין בעונשים שמתאימים לפשע.
בגלל ששיקרת לה אתה יכול להסתובב יום יומיים ולספר לכולם רק שקרים (מלבדה) לא משנה באיזה נושא ולא משנה על מה אתה תשקר (קצת כמו שקרן בריבוע שמספר את כל האמת רק ההפך) ואולי אז תבין מזה לשקר. מקווה שעזרתי. |
|
מידאס' |
לפני 12 שנים •
26 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
26 ביולי 2012
מידאס' • 26 ביולי 2012
וזה מרגש, לראות עולם מוקצן:
הענש את עצמך, בהסכמתה. מצא בנשמתך את הדבר אותו אתה אוהב יותר מכל, ושקר לעצמך שאתה שונא אותו, שקר כל כך טוב שתתחיל להאמין בכך בעצמך. כך תוכל לכפר על ההתנהגות העצובה שלך כלפיה כאדם. היא מצידה, אם היא תחליט לגמול לך אז אולי ביום מן הימים היא תשיב לך את אהבתך, אולם אין בכך מן ההכרח או מן הצורך. |
|
המלט |
לפני 12 שנים •
27 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
27 ביולי 2012
המלט • 27 ביולי 2012
מידאס' כתב/ה: וזה מרגש, לראות עולם מוקצן:
הענש את עצמך, בהסכמתה. מצא בנשמתך את הדבר אותו אתה אוהב יותר מכל, ושקר לעצמך שאתה שונא אותו, שקר כל כך טוב שתתחיל להאמין בכך בעצמך. כך תוכל לכפר על ההתנהגות העצובה שלך כלפיה כאדם. היא מצידה, אם היא תחליט לגמול לך אז אולי ביום מן הימים היא תשיב לך את אהבתך, אולם אין בכך מן ההכרח או מן הצורך. זה יפה, מידאס, אך אינני יודע עד כמה תהליך ההזדככות העצמית שאתה ממליץ עליו אכן מותאם אישית לנמען; כשאני לעצמי, חשבתי על משהו קצת יותר פשוט: להלך ביום שישי ב 12 בצהריים בקניון הומה אדם חמוש בשלט ועליו כתוב: ״השתיני עליי תמורת 1ש״ח״. |
|
גורגי99 |
לפני 12 שנים •
27 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
27 ביולי 2012
גורגי99 • 27 ביולי 2012
שיר כאב כתב/ה: רגע, אם הוא שיקר עם הפה, לא אמורים רק לחתוך לו את הלשון?
מה זאת ההגזמה בעונשים?בלי לשון עדיף כבר למות... רעות לב. |
|
AIR(נשלט) |
לפני 12 שנים •
27 ביולי 2012
מתכון להכנת שטרודל (כרוחית)
לפני 12 שנים •
27 ביולי 2012
AIR(נשלט) • 27 ביולי 2012
חומרים:
לבצק: 250 גרם קמח 25 גרם שמן קורט סוכר קורט מלח 120 גרם מים למלית תפוחי העץ: 800 גרם תפוחי עץ ירוקים קלופים וחתוכים לפרוסות דקות 100 גרם סוכר 50 גרם אגוזי לוז קלויים וטחונים 30 גרם צימוקים בהירים 1/4 כפית קינמון 1/4 לימון מגורר לפיזור על הבצק 50 גרם חמאה מומסת 50 גרם אגוזי לוז קלוים וטחונים לרוטב הווניל: 250 גרם חלב 50 גרם סוכר 2 חלמונים 10 גרם קונפלור מקל וניל אופן ההכנה: השטרודל: 1. לשים יחד את כל חומרי הבצק (כ-5 דקות) עד שמתקבל בצק חלק. עוטפים בניילון נצמד ונותנים לו מנוחה של שעה. 2. פורסים סדין על משטח העבודה ומפזרים קמח. מותחים את הבצק דק מאוד בעזרת גב היד. 3. מפזרים על הבצק חמאה ממומסת ואגוזי לוז טחונים. 4. מערבבים ביד את כל חומרי המלית. 5. מסדרים את המלית בתחילת הבצק, תולשים את קצות הבצק. מגלגלים את הבצק יחד עם המלית בעזרת הסדין. 6. מורידים קצוות ומחלקים לשתי יחידות באורך של כ-30 ס"מ. 7. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים בחמאה מומסת ואופים בחום של 200 מעלות כ-22- 25 דקות. מורחים שוב בחמאה מומסת, מצננים 10 דקות. 8. מפזרים אבקת סוכר. מגישים עם רוטב וניל או גלידת וניל וקצפת בצד. רוטב הווניל: 1. ממיסים את הקורנפלור עם מעט חלב קר, מוסיפים את החלמונים. 2. מרתיחים בסיר את יתרת החלב, סוכר ותוכן מקל הווניל. 3. יוצקים מעט חלב רותח על תערובת הקורנפלור, מערבבים ומחזירים הכל חזרה לתוך הסיר ומרתיחים שוב תוך כדי ערבוב. מצננים. טיפים: 1. יש להקפיד על שקילה מדויקת של הנוזלים כדי שהבצק לא יהיה רך מדי 2. יש לערבב את חומרי המלית רק אחרי רידוד הבצק כדי שהתפוחים שבמלית לא יפרישו נוזלים 3. כשמותחים את הבצק יש להקפיד שהוא יהיה דק מאד |
|