philia |
לפני 12 שנים •
15 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
15 בפבר׳ 2012
philia • 15 בפבר׳ 2012
נולי כתב/ה: ולמה נדמה לך שדוסים שומרים יותר על נאמנות? סתם עוד סטיגמה. הם פשוט מדברים על זה פחות מהחילוניים.
אם הם ישארו אחרינו זה סתם כי הם מתרבים יותר. N אם השאלה הייתה לכיוון שלי. אז אני אחרי קורס דמיון. מודרך. זו גם הסיבה שיש שם משפט שאומר ואפילו בדיוק כך: " כן חרגתי קצת מהעובדות" כמה דוסים את מכירה שהולכים להבדק. ואני לא מדברת על עונדי כיפה סרוגה. ולא. ממש לא בא לי פוליטיקה עכשיו. אני בענייני רומנטיקה, |
|
philia |
לפני 12 שנים •
28 ביולי 2012
וקצת בגלל שרז העלה את נושא ה"תרופה" ממחקר מעמיק על
לפני 12 שנים •
28 ביולי 2012
philia • 28 ביולי 2012
שלמים.
אני מקפיצה. למרות שסביר שזה יחזיק דקה וחצי. אבל שיהיה. כל הלינקים אמורים להיות עדיין. ממש פעילים : ) . |
|
philia |
לפני 12 שנים •
29 באוק׳ 2012
Re: הימור שלי?
לפני 12 שנים •
29 באוק׳ 2012
philia • 29 באוק׳ 2012
סיגורני כתב/ה: צריך להיות איזשהו קשרבין אחוזי ההדבקההגוברים שגילאים המבוגרים לבין הפופולריות של הכדורים משפרי האון(וויאגרה וחברותיה)- דווקא לצעירים מפמפמים במוח כמה שצריך להיות זהירים, אבל אנשים מבוגרים יותר נתפסים גם כאחראיים יותר וגם כפחות פעילים מינית ולכן יש פחות דגש על זהירות דווקא אצלם.
ולגבי הקשר של ברית מילה עם הדבקה באידס-נו באמת. כל כמה שנים יוצא מחקר כזה וכל כמה שנים הוא מופרך לחלוטין ע"י מחקר אחר. כעיקרון- כמקומות בהם נהוגה ברית מילה כשגרה- הם לרוב יותר מערביים ולכן יותר מודעים לזהירות. זאת הגאוגרפיה, לא האידאולוגיה. בין כל האורך [שכן קובע ו//או לא ] אמרתי משו על ממלכת פוריטניה שאולי חוזרת לזירה. אז כן. לפחות ככה זה נראה מכאן. מספרים נורא פשוטים. כמו בפרסומת ההיא ה-ישנה, של החבר של החברה של החבר של החברה... לא צריך מחקרים. חשבון פשוט נורא, 1 מוסר מתנה ל-3 כל אחד מה-3 מעניק הלאה לעוד 3 וכו' סידרה חשבונית? לא הכי חביבה, ... |
|