בהט(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
28 ביוני 2004
אני? אני רק מצטטת מדברי חכם (לא סיני אחד) שבמקרה הוא...
לפני 20 שנים •
28 ביוני 2004
בהט(נשלטת) • 28 ביוני 2004
"לראות את היצור הסוער הזה מקבל מרות, לראות את המלחמה הפנימית שלך ולבסוף כן לקבל את הציות -זה שווה לי פי אלף מאשר מישהי שהכניעות והציות הם לחם חוקה"
מה אני אגיד לכם... כל אחד והסטיות שלו |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 29 ביוני 2004
ואגב,
אם בא לה להיות "סמרטוטה" במהלך הסשן, זה גם בסדר אם זאת משאת נפשה. והרי אולי זה בטוי קצת קיצוני ל"חפשייה"? (loose) מה שמוסכם SSC ,הדדי ומהנה= טוב. יש להגדיר את תחומי הסשן ולהפריד אותן מתכונות אופי. "סמרטוט/ה" כהגדרת אופי לאף אחת/אחד לא מגיע לא להיות ולא להתכנות. |
|
creamy |
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
creamy • 29 ביוני 2004
אברא יקר,
אהבתי את תגובתך. לא נותר לי אלא להסכים. במהלך הסשן, הדבר היחיד הקובע הוא טובת והנאת המשתתפים. הסמרטוטה... |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
ThePassionMaster • 29 ביוני 2004
כנועה - זה תיאור של מישהי שמוכנה לקבל מרות של אחר.
סמרטוט - זה כינוי שהודבק למשהו חסר צורה. כנועה יכולה להיות כנועה בצורה סמרטוטית, להתנהג כחסרת עמוד שדרה. וכנועה יכולה להיות כנועה בצורה גאה וחזקה, כנועה שנותנת את הכניעה שלה כמתנה למושא כניעתה. אז כנועה זה מצב כלשהו של האשה, אין במלה הזו הבחנה אם מדובר במשהו שלילי או לא. יש תיאור של מצב ניטראלי. זה הכל. סמרטוט - נקיטת עמדה\אבחנה למשהו שלילי. (לפחות למשהו שרוב האנשים רואים כמילה המבטאת משהו שלילי) |
|
שבירה(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
שבירה(נשלטת) • 29 ביוני 2004
תודה ל"הוא", אתה כמובן צודק. מאוד מצער לראות שהתגובה הקודמת שלי לא הובנה.
ועכשיו לרגע של עברית, למקרה שעוד מישהו לא הבין: מאבק פנימי, מאבק פנימי. דהיינו, בפנים. |
|
Terra incognita(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
Terra incognita(נשלטת) • 29 ביוני 2004
סמרטוטה היא גם אחת שמוכנה לקבל הכל מכולם
ותעשה כל מה שמישהו יגיד לה כי היא סמרטוטה ומי ירצה מישהי כזו שהוא לא היחיד ששולט בה שהיא פשוט לא מספיק אסרטיבית שכל אחד יכול עליה אז איפה הכייף שבלהכניע? יש דומים שאוהבים סמרטוטות אני חושבת שהרוב לא רק מי שלא מסוגל לשמור על מישהי או שרק מחפש זיון קל אבל אולי אני מכלילה אז מראש אני מתנצלת בפני מי שהכללתי אותו ולא נמצא בקטגוריה הזו |
|
לבנה(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
ל"הוא" ולשבירה,
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
לבנה(נשלטת) • 29 ביוני 2004
הכינוי "גברת" קיבל לצערי, במחוזותינו, טעם לוואי של התנשאות או זילזול (ביחוד כשמוסיפים לו יוד-גיברת ), אבל ברשת לא ניתן להבחין בטון, ולפיכך אומר שכאשר אני אומרת "גברת", אני מתכוונת לכך בכל הדרת הכבוד. כמו כן רציתי להדגיש בכך, שזו השקפתה שלאישה, שאולי היא שונה מדעתם של הגברים, ואולי בזה נעוץ ההבדל בתשובות.
צר לי אם הובן אחרת, שבירה. מעבר לך, באמת בהתחלה חשבתי ששבירה מדברת על התנגדות בתוך הסשן, מעין טיזינג. תודה על ההבהרה. |
|
שבירה(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
שבירה(נשלטת) • 29 ביוני 2004
אדרבא. ואני כמובן לא התכוונתי להעליב
האדון הראשון שלי ניסח את זה יפה - הרבה יותר מעניין להצליף 10 הצלפות במישהי שנאבקת כדי לא לצעוק, מאשר 100 הצלפות במישהי שיכולה לקחת עוד 100 בקלות. לכמות כשלעצמה לא היתה בעיניו חשיבות - העניין הוא התהליך הפסיכולוגי, מתיחת הגבולות, החוויה שעוברת הנשלטת. אין הכוונה כלל וכלל לטיזינג או להתנגדות בסשן, ועם זאת התהליך הפנימי של השפחה הוא שקוף לאדון, והאדון תמיד יודע היטב באם השפחה נאבקת עם כל הצלפה, גם אם היא עושה את זה בשקט לגמרי, מבלי להזיז איבר. אני גם מאוד מסכימה עם מה שדום פריניון וטיצ'ר כתבו (ואחרים שכתבו באותו הכיוון). נעים לדעת שהגישה הזו רווחת בקרב השולטים. |
|
FrozenLips |
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
29 ביוני 2004
FrozenLips • 29 ביוני 2004
אני אכניס כאן את התגובה הראשונה שלי בפורומינו אלו. :)
שפחה שהיא סמרטוטית בעיניי היא כמו בחורה שבפומביי היינו קוראים לה "קלה". אין שום ערך מיוחד בכניעה שלה. שפחה כנועה, כפי שגם אמרו כאן, כניעתה היא לכבודה של אדונה. אני אומר על סמך נסיוני האישי שלהיות האדון שלי, לא כל אחד יכול, וזה שאני מוכנה להכנע לו - כניעתי היא, אפשר לומר מתנתי אליו. אני חושבת, (ומקווה :) שאני דוגמא טובה לשפחה כנועה שחלילה אינה סמרטוטית. |
|
creamy |
לפני 20 שנים •
30 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
30 ביוני 2004
creamy • 30 ביוני 2004
לא רואה "סמרטוטה" כמישהי "קלה".
אני רואה בזה מצב כנוע. לגמרי. מתוך בחירה. לא מישהי שנכנעת לכל אחד מתוך עצם היותה חסרת עמוד שדרה או צרכים ורצונות משל עצמה. רואה בזה "סטייט אוף מיינד" של כניעה, בלי לשפוט את הצורך שלה (או שלי ) להיות קטנה, מובלת ומסמורטטת על הרצפה, עושה כמצוות אדונה. אולי עניין של סמנטיקה, ואולי של אגו.... בכל מקרה, איש איש (ושפחה שפחה ) כרצונם ולפי ראייתם ינהגו. |
|