בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
11 באוג׳ 2012
על פמדום והנאה
לפני 12 שנים •
11 באוג׳ 2012
בטי בום(שולטת) • 11 באוג׳ 2012
בשיחה אתמול עם שני גברים שווים שאני בטוחה שאין לשניהם בעיה למצוא נשים שבעניין שלהם עלתה הטענה שיש ממש מעט דומיות שנהנות מבדס"מ.
ואני שואלת את עצמי אם זה כך אז למה נשים מגיעות לפה? או יותר נכון האם אנחנו מהמקום של להיות "דומית" מסתירות בשם הקשיחות עלק את ההנאה שלנו מבדס"מ? |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 12 שנים •
11 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באוג׳ 2012
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 11 באוג׳ 2012
אני מניח שהרבה דומיות שנמצאות פה נהנות מבדס"מ. לא ?
|
|
פטישר(נשלט) |
לפני 12 שנים •
11 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באוג׳ 2012
פטישר(נשלט) • 11 באוג׳ 2012
בטי,
כאחת וותיקה וכאחד וותיק כאן, העובדה המצערת שיש כאן לא מעט נשים המצהירות על עצמן כדומיות ידועה לשנינו. הקורלציה בין נשים שמנות, לא יפות (לעיתים זה תיאור עדין) ומתוסכלות לבין הדומיות כאן גבוהה מאוד. אין הרבה נשים שממש נהנות לשלוט על גברים ורוב הנשים כאן מחפשות ריגוש כזה או אחר לשם מציאת הפרטנר שלא הגיע בדרכים הווניליות. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
11 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באוג׳ 2012
בטי בום(שולטת) • 11 באוג׳ 2012
אילו שמחפשות להכיר נעלמות אחרי שנה,
אני שואלת האם יש מצב שבתוך הסשן "בגלל הדיסטנס" הולך לאיבוד החלק שבוא מי שמולנו לא רואה את ההנאה? |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 12 שנים •
11 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באוג׳ 2012
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 11 באוג׳ 2012
זה נכון. בגלל שהדומית הרבה פעמים משתדלת להיות "דומית" וטכנית, יוצא שהנשלט רואה בסשן משהו יותר מדי "מעושה" ולא זורם ומהנה.
אבל אני חושב שאם מדובר בבני זוג שחיים ביחד יש הרבה פחות מזה כי הם מכירים אחד את השניה לרמה שבה הם יודעים מה טוב ומה לא לבן הזוג ואיך האחר עובד |
|
המלט |
לפני 12 שנים •
11 באוג׳ 2012
Re: על פמדום והנאה
לפני 12 שנים •
11 באוג׳ 2012
המלט • 11 באוג׳ 2012
בטי בום כתב/ה: בשיחה אתמול עם שני גברים שווים שאני בטוחה שאין לשניהם בעיה למצוא נשים שבעניין שלהם עלתה הטענה שיש ממש מעט דומיות שנהנות מבדס"מ.
ואני שואלת את עצמי אם זה כך אז למה נשים מגיעות לפה? או יותר נכון האם אנחנו מהמקום של להיות "דומית" מסתירות בשם הקשיחות עלק את ההנאה שלנו מבדס"מ? מעולם לא פגשתי דומית שלא נהנית מבדסמ. |
|
SWAY |
לפני 12 שנים •
11 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באוג׳ 2012
SWAY • 11 באוג׳ 2012
בטי בום כתב/ה: בשיחה אתמול עם שני גברים שווים שאני בטוחה שאין לשניהם בעיה למצוא נשים שבעניין שלהם עלתה הטענה שיש ממש מעט דומיות שנהנות מבדס"מ.
ואני שואלת את עצמי אם זה כך אז למה נשים מגיעות לפה? או יותר נכון האם אנחנו מהמקום של להיות "דומית" מסתירות בשם הקשיחות עלק את ההנאה שלנו מבדס"מ? כל אחת וה-BDSM שלה, יש הרבה אנשים ולאו דווקא שולטות שעושים BDSM לא מפני שזה מדליק אותם אלא בשביל לרצות את הפרטנר, ויש הרבה אנשים שה-BDSM עבורם הוא פלטפורמה להשיג בני זוג שלא היו משיגים בעולם הונילי, יש הרבה אנשים שפה בשביל לעשות כסף ורק בשביל זה ללא משיכה או עשיית האקטים השונים מתוך אהבה, יש ויש... בעניין של שולטות אני חושב שנדיר למצוא שולטת שבעיקר אוהבת להשפיל, רוב השולטות אוהבות שהסאב יהיה מוכן לספוג כאב, נהנות לראות את הגבר שלהן עומד אל מול מכותיהן, אני חושב שהכאבה יותר מתיישבת עם אייקון של גבר בחברה של ימינו,גבר מושפל אינו מתיישב עם אייקון זה ולכן יש פחות שנשים שנמשכות לדעתי ללהשפיל ולבזות את בן זוגן בקשר או סשן BDSM. זהו |
|
אלימלך |
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
אלימלך • 12 באוג׳ 2012
ככלל אני לא חושב שנשים יכולות להיות סדיסטיות,
הן יכולות להיות רעות ,שובבות, נצלניות, וכדומה, אבל לא סדיסטיות. לכן לדעתי יש מצב שיש משהו בטענה שלהם. כמובן שלכל כלל יש יוצאות מן הכלל. |
|
זאת(שולטת) |
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
זאת(שולטת) • 12 באוג׳ 2012
ואני שואלת את עצמי אם זה כך אז למה נשים מגיעות לפה? או יותר נכון האם אנחנו מהמקום של להיות "דומית" מסתירות בשם הקשיחות עלק את ההנאה שלנו מבדס"מ? ניסיתי לענות ביני לביני על השאלה... אבל מצאתי שלא ממש ברור לי המונח הזה "הנאה" איך בדיוק מודדים "הנאה" ? לפי גודל החיוך? האורגזמה? השיחה שאחרי? בסקלה שמדרגים? וגם, האם היא נמדדת בהתרגשות שלפני סשן? במהלך סשן? אחרי הסשן? ואולי בכלל לאורך תקופה? כל התשובות נכונות? ועוד, מי מודד אותה? הדומית? הסאב? הקהל הרחב? ... |
|
אנאלון(נשלט) |
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
ועל השאלה העיקרית ענית?
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
אנאלון(נשלט) • 12 באוג׳ 2012
את, נהנית מלהיות דומית?
לי נראה שכן[fade] |
|