A mental |
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
A mental • 12 באוג׳ 2012
בכוח המוח כתב/ה: A mental כתב/ה: the rain song כתב/ה: והערת אגב - כל הנשים שדיברתי איתן על העניין הזה מתרשמות הרבה יותר כשהמילה "שלי" מצורפת.
עדיין לא מצאתי כלבה שאני יכול לקרוא לה, "שלי" תלוי איפה אתה מחפש. ניסית ב"תנו לחיות לחיות"? תמורת מחיר סמלי של "סל אימוץ" אתה יוצא משם עם כלבה שאתה יכול לקרוא לה "שלי". (: הסגנון שלי גם יותר מתקרב לזו שיש לך בפרופיל |
|
A v(שולט) |
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
כלבה..
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
A v(שולט) • 12 באוג׳ 2012
כלבה יכולה להיות מילת גנאי..
כלבה יכולה להיות מילת אהבה כלבה יכולה להיות מילת גאווה (וכן במיוחד עם התוספת "שלי" כמו שRAIN אמרה) כלבה יכולה להיות מילה של השפלה (למי שמתחבר) וכלבה יכולה להיות סתם מילה. וכמו שאוראנוס אמר בצדק הכול תלוי בתוכן שיוצקים לה. אישית בקונוטציה חיובית זו מילה יפה בעיני. |
|
barnit |
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
אני בעד!!!
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
barnit • 12 באוג׳ 2012
בכוח המוח כתב/ה: A mental כתב/ה: the rain song כתב/ה: והערת אגב - כל הנשים שדיברתי איתן על העניין הזה מתרשמות הרבה יותר כשהמילה "שלי" מצורפת.
עדיין לא מצאתי כלבה שאני יכול לקרוא לה, "שלי" תלוי איפה אתה מחפש. ניסית ב"תנו לחיות לחיות"? תמורת מחיר סמלי של "סל אימוץ" אתה יוצא משם עם כלבה שאתה יכול לקרוא לה "שלי". (: מכל השירשור החסר תכלית הזה, הודעה אחת ששווה התייחסות תאמצו כלבות או כלבים! יש מספיק שמנמנים שמחפשים בית |
|
lola3333 |
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
Re: כלבה זו לא קללה.
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
lola3333 • 12 באוג׳ 2012
A mental כתב/ה: כלבה זו ברכה.
כלבה זו לולה שלי, וכל שאר הכלבות - זיוף עלוב. נפתח קורס לנביחות והיאבקות עם חתולי רחוב, לפרטים פנו לכלבה( שלי) מספר אחת. |
|
A mental |
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
Re: כלבה זו לא קללה.
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
A mental • 12 באוג׳ 2012
shiver כתב/ה: A mental כתב/ה: כלבה זו ברכה.
כלבה זו לולה שלי, וכל שאר הכלבות - זיוף עלוב. נפתח קורס לנביחות והיאבקות עם חתולי רחוב, לפרטים פנו לכלבה( שלי) מספר אחת. ביץ' נובחת, כלבה מלקקת (: |
|
A mental |
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
Re: אני בעד!!!
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
A mental • 12 באוג׳ 2012
b k d כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: A mental כתב/ה: the rain song כתב/ה: והערת אגב - כל הנשים שדיברתי איתן על העניין הזה מתרשמות הרבה יותר כשהמילה "שלי" מצורפת.
עדיין לא מצאתי כלבה שאני יכול לקרוא לה, "שלי" תלוי איפה אתה מחפש. ניסית ב"תנו לחיות לחיות"? תמורת מחיר סמלי של "סל אימוץ" אתה יוצא משם עם כלבה שאתה יכול לקרוא לה "שלי". (: מכל השירשור החסר תכלית הזה, הודעה אחת ששווה התייחסות תאמצו כלבות או כלבים! יש מספיק שמנמנים שמחפשים בית עם כל הכבוד להודעת הפרו בונו, ואני מאוד בעד. לשרשור הזה יש תכלית עבורי. התכלית שלו למקרה שהסאבטקסט לא ברור, הוא להצהיר על חיבתי ורצוני למצוא כלבה. ונחשי מה, לא עשיתי את זה ברשת חברתית מוט'קה (שם אולי יש גילפיות) וגם לא ברשת החברתית פופיק בנושאי תרבות ופנאי של סחים עשיתי את זה בכלוב, כי חשבתי שסביר שכאן תהיה כלבה כמו שאני אוהב. אם כי אני חייב לציין שאני פחות אופטימי. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
Re: אני בעד!!!
לפני 12 שנים •
12 באוג׳ 2012
Tainted(לא בעסק) • 12 באוג׳ 2012
A mental כתב/ה: b k d כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: A mental כתב/ה: the rain song כתב/ה: והערת אגב - כל הנשים שדיברתי איתן על העניין הזה מתרשמות הרבה יותר כשהמילה "שלי" מצורפת.
עדיין לא מצאתי כלבה שאני יכול לקרוא לה, "שלי" תלוי איפה אתה מחפש. ניסית ב"תנו לחיות לחיות"? תמורת מחיר סמלי של "סל אימוץ" אתה יוצא משם עם כלבה שאתה יכול לקרוא לה "שלי". (: מכל השירשור החסר תכלית הזה, הודעה אחת ששווה התייחסות תאמצו כלבות או כלבים! יש מספיק שמנמנים שמחפשים בית עם כל הכבוד להודעת הפרו בונו, ואני מאוד בעד. לשרשור הזה יש תכלית עבורי. התכלית שלו למקרה שהסאבטקסט לא ברור, הוא להצהיר על חיבתי ורצוני למצוא כלבה. ונחשי מה, לא עשיתי את זה ברשת חברתית מוט'קה (שם אולי יש גילפיות) וגם לא ברשת החברתית פופיק בנושאי תרבות ופנאי של סחים עשיתי את זה בכלוב, כי חשבתי שסביר שכאן תהיה כלבה כמו שאני אוהב. אם כי אני חייב לציין שאני פחות אופטימי. ברוך הבא לעולם הטעויות של כולנו. מחפשים ישועה במקום שלא בהכרח יש. ותאמצו כלבים/כלבות/חתולים/חתולות ואוגרים, בלי שום קשר. |
|
גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 12 שנים •
13 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
13 באוג׳ 2012
גולוסקלפרה(נשלט) • 13 באוג׳ 2012
היום אימצתי באופן רישמי קיפוד.
מסתבר שמזון לחתולים מוצא חן בעיניו. פשוש! נ.ב. סליחה על ההפרעה, המשך חיפוש מוצלח ונעים. |
|
tzemer(אחרת) |
לפני 12 שנים •
13 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
13 באוג׳ 2012
tzemer(אחרת) • 13 באוג׳ 2012
שפחון כתב/ה: היום אימצתי באופן רישמי קיפוד.
מסתבר שמזון לחתולים מוצא חן בעיניו. פשוש! נ.ב. סליחה על ההפרעה, המשך חיפוש מוצלח ונעים. אם אני לא טועה קיפוד היא חיה מוגנת שאסור לגדל בבית אתה צריך לשחרר אותו בסביבה שלא תסכן אותו,לא ליד כבישים. אם הוא פצוע אתה צריך לדבר עם החברה להגנת הטבע. אני לא חושבת שאוכל לחתולים זה המזון שהיא זקוק לו,אתה יכול סתם לגרום יותר נזק מתועלת תאמצו כלבים,כל כך הרבה מקבלים זריקת הרדמה בכל שנה אין כלבה בעולם שהיא יותר שלייי מהכלבה שאימצתי.כלבה מדהימה. |
|
מUחדת |
לפני 12 שנים •
13 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
13 באוג׳ 2012
מUחדת • 13 באוג׳ 2012
כלבה זה 'חטיף' בתאית.
|
|