שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

"אני רוצה להיות האסלה שלך" - מאמר אודות נימוסים בא

המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
לפני 20 שנים • 26 ביוני 2004

"אני רוצה להיות האסלה שלך" - מאמר אודות נימוסים בא

"אני רוצה להיות האסלה שלך" - מאמר אודות נימוסים באינטרנט icon_smile.gif

מאמר מרתק ביותר מעיתון מעריב (את הכותרת אגב אני בחרתי זו לא הכותרת של המאמר במעריב). המאמר לא חדש כלל אבל אני מוצאת שהוא רלוונטי מאוד לגולשי הכלוב, במיוחד לאור שני דברים חשובים המוזכרים בו:

* סלח לאחרים על שגיאותיהם. העובדה שנימוסיך ללא דופי אינה נותנת לך היתר לתקן מישהו אחר. אם החלטת לבשר למישהו על טעותו - עדיף לעשות זאת בפרטיות האימייל, כדי לא להלבין את פניו ברבים. ממש כמו שזה חוק טבע שהערות מלגלגות על שגיאות כתיב כוללות שגיאות כתיב בעצמן, כך הצבעה על עבירות נטיקט מהווה לעתים קרובות דוגמה לנימוסים גרועים.

* כדאי לציין, שלמרות העובדה שאנחנו בשמות בדויים, ואפילו בחרנו בכינוי פרובוקטי ביותר שמנו בתחומי העניין שלנו רק "סקס" ואפילו, רחמנא ליצלן, "סאדו-מזוכיזם",אין זאת אומרת שנקדם בברכה פנייה ראשונית בלשון "אני רוצה להיות האסלה שלך", או "יש לי כלי ענקי, רוצה לראות אותי מלטף אותו בנטמיטינג תוכנת צ'אט עם אופציית וידאו פניות כאלה הן המקבילות ברשת של חשיפת איבר המין בציבור, או צביטה למישהי בתחת.

המאמר כולו מתוך מעריב בלינק הבא: http://images.maariv.co.il/cache/cachearchive/15122002/ART399279.html
Tame
לפני 20 שנים • 30 ביוני 2004
Tame • 30 ביוני 2004
מעולה, אנשים פשוט לא קולטים שיש תרבות ונורמות התנהגות באינטרנט.
Olive
לפני 20 שנים • 30 ביוני 2004

ישר כח

Olive • 30 ביוני 2004
מאוד אהבתי את המאמר ואני מסכים עם הכתוב בו. מקווה שכולם יקראו ויפנימו.

נושא אחד שבמיוחד מטריד אותי בהתנהגות חלק מהחברים הוא הכניסה בכינויים שונים כדי לרגל אחרי אנשים, ואפילו כדי להוליך שולל.

תופעה זו מתרחשת תדירות בצ'ט וכל פעם שאני מגלה אותה אני משתדל להתחקות אחרי המבצע ולהתעלם מקשר עתידי עימו. מי שחושב שזה מצחיק משעשע ויעיל שיבין שיש פה אנשים ששופכים את הלב מתולים תקוותם בפורומים ובאתר. לשקר להם עם כינויים אטרקטיביים, או לעורר מריבות סתמיות בשביל שעשוע אישי זה פשוט מרושע.

תודה מכשפה.