נוריתE |
לפני 12 שנים •
17 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
17 באוג׳ 2012
נוריתE • 17 באוג׳ 2012
לאנשים
(נשים גם גברים)[ מותר מה-אתה-יודע להתחרט ,או נכון יותר להגיד לחזור בהם גם אם "השיחה זרמה" גם אם כמה שיחות זרמו והיה אולי נדמה ולהפסיק את הקשר אולי היה נחמד אם יגידו שזה לא מתאים ולא סתם יעלמו ויתעלמו. אבל עדיין שיחה בפייס בוק או בכל מקום אחר,בהתכתבות היא לא התחייבות ולא מחוייבות לקשר וגם לא אפילו לפגישה אחת וגם, פגישה אחת היא לא חתימה על חוזה לקשר ומערכת יחסים. אי לכך ,עד כמה שזה מעליב וזה מעליב לא צריך יותר מידי להתרגש מזה כי אני מבטיחה לך ,שלפחות פעם אחת, גם אתה תיהיה בצד הנעלם. ושאלה... לקחת את זה קשה בגלל שאתה שולט ואתה חושב שאל שולט צריך להתנהג אחרת? אולי יותר בנימוס? או כשפשוט כגבר נדחה? |
|
Master Bruce |
לפני 12 שנים •
17 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
17 באוג׳ 2012
Master Bruce • 17 באוג׳ 2012
נורית, אין לזה שום קשר להיותי שולט
גם באמת שאין לי שום בעיה עם בחורה שמחליטה מסיבה כלשהי שלא בא לה. וואלה, קורה. אמרתי משהו שהוריד לה את החשק, האקס שלה חזר לתמונה, אנערף. לגיטימי לחלוטין אבל תופעת ההעלמות הזאת, של פשוט לעשות "פוף" ממש מוזרה ומעצבנת בעיני. והתירוצים שבאים אחרי זה, מוזרים אפילו יותר, ומעליבים את האינטיליגנציה |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
17 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
17 באוג׳ 2012
נוריתE • 17 באוג׳ 2012
shanytopper כתב/ה: נורית, אין לזה שום קשר להיותי שולט
גם באמת שאין לי שום בעיה עם בחורה שמחליטה מסיבה כלשהי שלא בא לה. וואלה, קורה. אמרתי משהו שהוריד לה את החשק, האקס שלה חזר לתמונה, אנערף. לגיטימי לחלוטין אבל תופעת ההעלמות הזאת, של פשוט לעשות "פוף" ממש מוזרה ומעצבנת בעיני. והתירוצים שבאים אחרי זה, מוזרים אפילו יותר, ומעליבים את האינטיליגנציה הסכמתי איתך בזה, השני המשפטים האחרונים. אבל שוב, באמת שלא צריך לקחת את זה כזה כבד ,ממשיכים הלאה. אולי זה יגרום לך שלא לעשות את זה גם. |
|
Master Bruce |
לפני 12 שנים •
18 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
18 באוג׳ 2012
Master Bruce • 18 באוג׳ 2012
אני נהנה לחשוב שלא עשיתי את זה מעולם (אם כי אולי כן ואני לא זוכר)
לא צריך שמשהו יגרום לי לא לעשות את זה |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
18 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
18 באוג׳ 2012
נוריתE • 18 באוג׳ 2012
shanytopper כתב/ה: אני נהנה לחשוב שלא עשיתי את זה מעולם (אם כי אולי כן ואני לא זוכר)
לא צריך שמשהו יגרום לי לא לעשות את זה אז אתה בסדר.אוקיי. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
19 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
19 באוג׳ 2012
Tainted(לא בעסק) • 19 באוג׳ 2012
שנטי, יא באבא,
שנים גברים עושים את אותו הדברים, בשנים האחרונות נשים כבר שמות יותר זין ועושות את זה גם כן.. מי אמר שנשים לא לומדות? אל תנסה להבין הכל, יש מליון סיבות שהן איבדו עניין או בוחרות להעלם. לפעמים החיים באמת מונעים ממך להכיר מישהו גם אם בהתחלה הוא עניין אותך והיו לך שיחות נפלאות איתו. לפעמים דברים קורים. אני לא יודעת מה רוב האנשים עושים, אני פשוט מושכת בכתפיים וממשיכה הלאה אם זה קורה... לא מבזבזת אנרגיות על ''למה'' או 'איך זה קורה''. יש עוד הרבה דגים שם בחוץ. ותכלס... אם הן נעלמות... כנראה שזה לא Meant to be |
|
Master Bruce |
לפני 12 שנים •
19 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
19 באוג׳ 2012
Master Bruce • 19 באוג׳ 2012
"שנטי, יא באבא"??
LOL א- השם הוא שני, לא שנטי ב- אני הרבה דברים, אבל באבא אני לא. בכל אופן, לא שידוע לי. |
|