Brave girl |
לפני 12 שנים •
21 באוג׳ 2012
עסק חדש :)
לפני 12 שנים •
21 באוג׳ 2012
Brave girl • 21 באוג׳ 2012
טוב, הבנתי שבזמן האחרון הטרנד הזה הולך חזק..
ווואלה... נראה לי מתאים לפתוח גם לזה עסק, מקום מסודר עם נציגי שירות שיקבלו את הפניה שיפנו אתכם למקום המתאים ולמישי שמתאימה לכם. נשלטות בתשלום!!!!!! עכשיו זה לא מצרך נדיר... זה ממש קיים ובועט... שולטים... אני חושבת שהגיע הזמן שלכם לדרוש מחיר!!!! גבר חתיך ושרמנטי...(אתה מצרך נדיר כאן..) בוא תכריז גם על מחיר... (זה אומנם הומור רדוד.. אבל הדבר הזה רדוד אפילו יותר.....) |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
21 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 באוג׳ 2012
Lakshmi(נשלטת) • 21 באוג׳ 2012
לא הבנתי מה רדוד בזה? קודם כל, זה ממש לא חדש..זה המקצוע העתיק בעולם...
למה זה לא בסדר ונערות ליווי שלא נמצאות באתר זה בסדר? |
|
Brave girl |
לפני 12 שנים •
21 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 באוג׳ 2012
Brave girl • 21 באוג׳ 2012
Lakshmi כתב/ה: לא הבנתי מה רדוד בזה? קודם כל, זה ממש לא חדש..זה המקצוע העתיק בעולם...
למה זה לא בסדר ונערות ליווי שלא נמצאות באתר זה בסדר? שני האופציות לא בסדר בעיניי.... ואין דבר יותר רדוד מלמכור את הגוף שלך... זאת דעתי האישית כמובן |
|
lola3333 |
לפני 12 שנים •
21 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 באוג׳ 2012
lola3333 • 21 באוג׳ 2012
בובה yל חוט כתב/ה: Lakshmi כתב/ה: לא הבנתי מה רדוד בזה? קודם כל, זה ממש לא חדש..זה המקצוע העתיק בעולם...
למה זה לא בסדר ונערות ליווי שלא נמצאות באתר זה בסדר? שני האופציות לא בסדר בעיניי.... ואין דבר יותר רדוד מלמכור את הגוף שלך... זאת דעתי האישית כמובן "למכור" - זה נתון לפרשנות, כל אחת עושה את זה בדרך משלה, כסף בלי כסף, טובות הנאה אחרות וכו'. שיפוטיות, זה חולי רע. |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
21 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 באוג׳ 2012
נוריתE • 21 באוג׳ 2012
אבל
אבל אבל "סאדו,זה לא מין" |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
22 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
22 באוג׳ 2012
Lakshmi(נשלטת) • 22 באוג׳ 2012
בובה yל חוט כתב/ה: Lakshmi כתב/ה: לא הבנתי מה רדוד בזה? קודם כל, זה ממש לא חדש..זה המקצוע העתיק בעולם...
למה זה לא בסדר ונערות ליווי שלא נמצאות באתר זה בסדר? שני האופציות לא בסדר בעיניי.... ואין דבר יותר רדוד מלמכור את הגוף שלך... זאת דעתי האישית כמובן מה את אומרת... ודוגמניות לא מוכרות את הגוף שלהן? עזבי, את, כמלצרית, משהו אומר לי שאחוז מכובד מהטיפים שאת עושה זה לא בגלל העיניים היפות שלך יקירתי...שאמשיך?! אז אנא ממך, תכבדי בחורות שעושות מזה כסף טוב ולא 10 שקלים לשולחן |
|
Brave girl |
לפני 12 שנים •
22 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
22 באוג׳ 2012
Brave girl • 22 באוג׳ 2012
Lakshmi כתב/ה: בובה yל חוט כתב/ה: Lakshmi כתב/ה: לא הבנתי מה רדוד בזה? קודם כל, זה ממש לא חדש..זה המקצוע העתיק בעולם...
למה זה לא בסדר ונערות ליווי שלא נמצאות באתר זה בסדר? שני האופציות לא בסדר בעיניי.... ואין דבר יותר רדוד מלמכור את הגוף שלך... זאת דעתי האישית כמובן מה את אומרת... ודוגמניות לא מוכרות את הגוף שלהן? עזבי, את, כמלצרית, משהו אומר לי שאחוז מכובד מהטיפים שאת עושה זה לא בגלל העיניים היפות שלך יקירתי...שאמשיך?! אז אנא ממך, תכבדי בחורות שעושות מזה כסף טוב ולא 10 שקלים לשולחן שיהיה ויכוח אבוד מראש. |
|
fanuna(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
22 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
22 באוג׳ 2012
fanuna(לא בעסק) • 22 באוג׳ 2012
כן נשלטות בתשלום זה אכן נערות ליווי.....לא שכמו מלכות סאדו שרק מתעללות בלקוחות בלי מין(לםי טענתן בכל מקרה)...גם מלכות סאדו זה כסף קל/מסריח שמרוב שהוא מסריח את רוצה להפטר ממנו מהר... זה למה חשפניות/נערות ליווי לא באמת חוסכות את האלפי שקלים שהן עושות בשבוע.....אם לא בלילה אחד.....
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 12 שנים •
22 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
22 באוג׳ 2012
aka BODYGUARD • 22 באוג׳ 2012
השירשור הזה אכן מוזר בהתחשב בעובדה דוקא במחוזותינו אמורה להיות יתר פתיחות, הבנה לצרכים באשר הם, יכולת קבלת האחר באשר הוא. אנו לא חייבים להסכים עם דרכו של אדם, אבל מכאן ועד צליבה שלו? מי שם אותנו לשפוט דרכו של אדם? לשפוט את דרך פרנסתו? לפעמים אני מביט בדברים ואומר לעצמי, שממש לא חשוב מה דעתי על זנות, ליווי, מלכות בתשלום, מאחר ומשום מה אני נוטה להעריך אנשים שאומרים את שלהם ישירות. לא מאחורי גבו של מישהו. שמציגים את מקומם בלי לתת מצג שווא. ודעתי בנושא כסף ב-BDSM ידועה היטב. קראתי באיזשהו מקום משפט חכם שאומר: מי שמדבר מאחורי גבי נמצא בעמדה מושלמת לנשק לי בתחת. זו התחושה שלי כעת מכל המילים שעפות בנושא. ברור שהנושא אינו נושא שעלה לפתע בשל הגיג רוחני.. וזה עושה לי בחילה. תתעסקו בחיים הפרטיים שלכם. נקודה. |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
23 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
23 באוג׳ 2012
Lakshmi(נשלטת) • 23 באוג׳ 2012
BODYGUARD כתב/ה: השירשור הזה אכן מוזר בהתחשב בעובדה דוקא במחוזותינו אמורה להיות יתר פתיחות, הבנה לצרכים באשר הם, יכולת קבלת האחר באשר הוא. אנו לא חייבים להסכים עם דרכו של אדם, אבל מכאן ועד צליבה שלו? מי שם אותנו לשפוט דרכו של אדם? לשפוט את דרך פרנסתו? לפעמים אני מביט בדברים ואומר לעצמי, שממש לא חשוב מה דעתי על זנות, ליווי, מלכות בתשלום, מאחר ומשום מה אני נוטה להעריך אנשים שאומרים את שלהם ישירות. לא מאחורי גבו של מישהו. שמציגים את מקומם בלי לתת מצג שווא. ודעתי בנושא כסף ב-BDSM ידועה היטב. קראתי באיזשהו מקום משפט חכם שאומר: מי שמדבר מאחורי גבי נמצא בעמדה מושלמת לנשק לי בתחת. זו התחושה שלי כעת מכל המילים שעפות בנושא. ברור שהנושא אינו נושא שעלה לפתע בשל הגיג רוחני.. וזה עושה לי בחילה. תתעסקו בחיים הפרטיים שלכם. נקודה. טבע האדם זה להתעסק בחיים לא שלו.. אין בזה פסול כל עוד אתה אובקייטיבי...ומסתכל גם על עצמך.. |
|