סוגד לשמנה(נשלט){משפיטה ומנ} |
לפני 12 שנים •
25 באוג׳ 2012
יום הולדת שמח לגבירתי "משפיטה ומנצלת"
לפני 12 שנים •
25 באוג׳ 2012
סוגד לשמנה(נשלט){משפיטה ומנ} • 25 באוג׳ 2012
בוקר טוב ושבת שלום לכם ולגבירתי היקרה ,
היום חל יום הולדתה של גבירתי הלוא היא "משפיטה ומנצלת" , גבירתי היקרה , זהו יום ההולדת השני שלך שאנחנו חוגגים יחד , מי ייתן וכל ירבו עוד שנים רבות , ברצוני ראשית להביע את אהבתי העמוקה והעוצמתית לך יקירתי , אני אוהב ומעריך אותך הן כאדם והן כאישה עבורי , הן כגבירה ושולטת , והן כחברה ובת זוג לחיים , את מעניקה לי המון ללא לאות , ללא משוא פנים , ללא תמורה , זו אהבה אמיתית , אהבה ללא תמורה , אהבת חינם , אני מעריך את האהבה הזו , ורבים לא זוכים לאהבה כזו אם בכלל , אני שמח ומאושר ומודה לך ולשם שהביא אותי אלייך והפגיש בינינו , ברצוני לאחל לך ליום הולדתך את כל הברכות האפשריות , את כל הברכות הכתובות בתורה , לאחל לך שפע של בריאות , ורק בשמחה להיות , שתהיי תמיד מוקפת חום ואהבה , מוקפת בחברה נעימה , שתמשיכי להיות כפי שאת , כה נינוחה ושלווה , אמיתית , עוצמתית , אוהבת את הבריות , שתצליחי בכל מעשה ידייך , ולהיכן שיצעדו רגלייך , שתמיד תהיי מאושרת בכל ימות השנה , שתעלי לגדולה , וכל שתבקשי לו יהי ! שיתשגמו כל משאלות לבך לטובה ! אין כמוך ולא תהיה , אני נר לרגלייך , אפס לעומתך , בלעדייך אני באמת כלום , מאחורי כל גבר עומדת אישה , ואת האישה שלי שאני גאה בה , שהיא תורמת ומעניקה לי המון , בכל דבר בחיים , כיף לי שיש לי אותך , התברכתי , ונפל המזל בחלקי , לחלוק את חיי לצד אישה כמוך , תודה על מה שהנך עבורי , קצרה היריעה מלהכיל את גודל אהבתי , הערכתי לך יקירתי . את לא סתם גבירה שלי עבורי את אשתי ! שוב אשתי היקרה הרבה מזל טוב ועד 100 כ-20 , שהשם ישמור עלייך ועל אהבתנו ! ממני באהבה עצומה , סוגד לשמנה ! |
|
מלכתא |
לפני 12 שנים •
25 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
25 באוג׳ 2012
מלכתא • 25 באוג׳ 2012
הזלתי דמעה מהתרגשות....
המון המון מזל טוב!! הרבה בריאות ואושר וכמובן המון אהבה |
|
ייייי{[לא כאן יו} |
לפני 12 שנים •
25 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
25 באוג׳ 2012
ייייי{[לא כאן יו} • 25 באוג׳ 2012
אייייי
אחזה בי כזאת צמרמורת מזל טוב לגבירתך ... מאחלת לכם עוד שנים רבות ביחד. וכן ,שירבו גברים\נשלטים אמיתיים ונאמנים כמוך . |
|
מלאת שאלות(שולטת) |
לפני 12 שנים •
25 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
25 באוג׳ 2012
מלאת שאלות(שולטת) • 25 באוג׳ 2012
תודה רבה לכולם
ובמיוחד לבן זוגי אהוב. אפס מושתן שלי |
|