הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
שאלה ברשתוכם בפקודה
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
הכריש הפטיש • 6 בספט׳ 2012
אני מנסה בכל דרך למצוא נשלטת ראויה ללא זימים,
וכל הדרכים הידועות בן באתי, לא צלחו. מה הסוד? אמנם למצוא זיון פה לא כל כך קשה אבל למצוא נשלטת, אמיתית, קשה גם קשה. עצות? תודה מראש לחברי הקהילה הנכבדים/ות |
|
עקרב שתלטן(שולט) |
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
הנה כמה טיפים
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
עקרב שתלטן(שולט) • 6 בספט׳ 2012
א. אל תכתוב כלום בפרופיל שלך
ב. אל תעשה מנוי זהב ג. אל תכתוב קצת בבלוג ותציג את עצמך או כל דבר אחר מעניין ד. תכתוב הודעות מיותרות בפורום הכללי ולא בפורום הכרויות, ותחפש צומי (יש פה כמה זונות צומי שזה ידליק אותן) הבנת מר ברוך? |
|
Mary Jane |
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
Re: שאלה ברשתוכם בפקודה
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
Mary Jane • 6 בספט׳ 2012
נסה להציג את עצמך כאדם ולא ככריש פטיש.
|
|
הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
Re: הנה כמה טיפים
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
עקרב שתלטן כתב/ה: א. אל תכתוב כלום בפרופיל שלך
ב. אל תעשה מנוי זהב ג. אל תכתוב קצת בבלוג ותציג את עצמך או כל דבר אחר מעניין ד. תכתוב הודעות מיותרות בפורום הכללי ולא בפורום הכרויות, ותחפש צומי (יש פה כמה זונות צומי שזה ידליק אותן) הבנת מר ברוך? בחיי! זה בדיוק מה שעשיתי, לא עזר. קוראים לי אגב מר פול, את שם המשפחה את כבר יודעת. |
|
הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
Mary Jane כתב/ה: נסה להציג את עצמך כאדם ולא ככריש פטיש.
אני מציג אני מציג, אבל אף אחד לא קונה כרטיסים. חוץ מזה, מי פה בכלוב מציג את עצמו כאדם? נטו? אני לא מצאתי אחד כזה. |
|
Mary Jane |
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
Mary Jane • 6 בספט׳ 2012
אתה צודק. שנה את הכינוי, אם כך, ל'מאסטר כריש פטיש". הרבה יותר מכובד. מטיל מורא מחד, ועם זאת, מושך ומסתורי.
|
|
הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
Mary Jane כתב/ה: אתה צודק. שנה את הכינוי, אם כך, ל'מאסטר כריש פטיש". הרבה יותר מכובד. מטיל מורא מחד, ועם זאת, מושך ומסתורי.
זה נשמע לי כמו תוכנית בישול, אבל אולי את צודקת. מה לעשות עד חודש הבא? אני לא יכול לשנות את הכינוי עכשיו, האם נגזר עלי להיות גלמוד עד אז? |
|
daniel222 |
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
daniel222 • 6 בספט׳ 2012
הכריש הפטיש כתב/ה: Mary Jane כתב/ה: נסה להציג את עצמך כאדם ולא ככריש פטיש.
אני מציג אני מציג, אבל אף אחד לא קונה כרטיסים. חוץ מזה, מי פה בכלוב מציג את עצמו כאדם? נטו? אני לא מצאתי אחד כזה. אני למרות שעכשיו, כשאני רואה את הניק שלך, גם לי בא. איך לא חשבתי עליו קודם? |
|
הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
daniel222 כתב/ה: הכריש הפטיש כתב/ה: Mary Jane כתב/ה: נסה להציג את עצמך כאדם ולא ככריש פטיש.
אני מציג אני מציג, אבל אף אחד לא קונה כרטיסים. חוץ מזה, מי פה בכלוב מציג את עצמו כאדם? נטו? אני לא מצאתי אחד כזה. אני למרות שעכשיו, כשאני רואה את הניק שלך, גם לי בא. איך לא חשבתי עליו קודם? פספסתי אותך, עוד חודש לכשאחליף את הניק כפי שמארי מציעה לי תוכל לקחתו. |
|
walking dead |
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
walking dead • 6 בספט׳ 2012
הכריש הפטיש כתב/ה: אני מנסה בכל דרך למצוא נשלטת ראויה ללא זימים,
וכל הדרכים הידועות בן באתי, לא צלחו. מה הסוד? אמנם למצוא זיון פה לא כל כך קשה אבל למצוא נשלטת, אמיתית, קשה גם קשה. עצות? תודה מראש לחברי הקהילה הנכבדים/ות מה זה נשלטת אמיתית? |
|