Brave girl |
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
Brave girl • 6 בספט׳ 2012
כשההוא כתב זונת צומי הוא התכוון לבחורות כמוני
אם לא הבנת למה ההוא התכוון.. (הייתי חייבת להגיב על זה...סורי) אבל תכלס... נודף ממך ריח של חוסר רצינות ולא אל תיפגע או משו.... אבל כן... קשה למצןא פה ולא רק נשלטות גם שולטים וגם שולטות... קהילה קטנה אז צפוף יותר בהצלחה |
|
hybrid |
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
אל תתייאש
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
hybrid • 6 בספט׳ 2012
תמשיך לחפש כמו שכולם כאן עושים ,ומי יודע אולי תעלה בחכתך דגת זהב .
בהצלחה. |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
Re: שאלה ברשתוכם בפקודה
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 6 בספט׳ 2012
free spirit כתב/ה: הכריש הפטיש כתב/ה: אני מנסה בכל דרך למצוא נשלטת ראויה ללא זימים,
וכל הדרכים הידועות בן באתי, לא צלחו. מה הסוד? אמנם למצוא זיון פה לא כל כך קשה אבל למצוא נשלטת, אמיתית, קשה גם קשה. עצות? תודה מראש לחברי הקהילה הנכבדים/ות מה זה נשלטת אמיתית? נשלטת ללא זימים |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
נוריתE • 6 בספט׳ 2012
ללא
זימים? המממ טוב, נימאס לי |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
Re: הנה כמה טיפים
לפני 12 שנים •
6 בספט׳ 2012
נוריתE • 6 בספט׳ 2012
עקרב שתלטן כתב/ה: א. אל תכתוב כלום בפרופיל שלך
ב. אל תעשה מנוי זהב ג. אל תכתוב קצת בבלוג ותציג את עצמך או כל דבר אחר מעניין ד. תכתוב הודעות מיותרות בפורום הכללי ולא בפורום הכרויות, ותחפש צומי (יש פה כמה זונות צומי שזה ידליק אותן) הבנת מר ברוך? או זוני תשומי שירוצו להתחרות בו עם הודעות יותר מטומטמות לא חסר |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
8 בספט׳ 2012
הרבה הרבה
לפני 12 שנים •
8 בספט׳ 2012
Josephin(לא בעסק) • 8 בספט׳ 2012
אֹרֶךְ רוּחַ הכינוי שלך משעשע , יתכן ובגלל זה נשים אינן מתיחסות אליך ברצינות. רצוי שתרשום את גילך. מה שכן, המשך לכתוב בבלוג, נשים יש להן חולשה למילים. ניגמרו לי הרעיונות. בהצלחה כריש פטיש )) |
|
הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
9 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
9 בספט׳ 2012
הכריש הפטיש • 9 בספט׳ 2012
בובה yל חוט כתב/ה: כשההוא כתב זונת צומי הוא התכוון לבחורות כמוני
אם לא הבנת למה ההוא התכוון.. (הייתי חייבת להגיב על זה...סורי) אבל תכלס... נודף ממך ריח של חוסר רצינות ולא אל תיפגע או משו.... אבל כן... קשה למצןא פה ולא רק נשלטות גם שולטים וגם שולטות... קהילה קטנה אז צפוף יותר בהצלחה שכחתי שאני באתר בדסמ וכאן הומור שווה ערך לחוסר רצינות ככריש ושולט עלי להיות קשוח ורציני תמידי אני על זה |
|
הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
9 בספט׳ 2012
Re: אל תתייאש
לפני 12 שנים •
9 בספט׳ 2012
זונת הקיין כתב/ה: תמשיך לחפש כמו שכולם כאן עושים ,ומי יודע אולי תעלה בחכתך דגת זהב .
בהצלחה. זה לא מקל עלי כשהלורד קוטף פה את כל הפרחים ומשאיר אדמה חרוכה.. |
|
הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
9 בספט׳ 2012
Re: הרבה הרבה
לפני 12 שנים •
9 בספט׳ 2012
Honey bee כתב/ה: אֹרֶךְ רוּחַ הכינוי שלך משעשע , יתכן ובגלל זה נשים אינן מתיחסות אליך ברצינות. רצוי שתרשום את גילך. מה שכן, המשך לכתוב בבלוג, נשים יש להן חולשה למילים. ניגמרו לי הרעיונות. בהצלחה כריש פטיש )) תודה אני מחפש(לא) נשלטת שלא מתייחסת ברצינות ונדלקת מכרישים |
|