Black Roses |
לפני 20 שנים •
2 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
2 ביולי 2004
Black Roses • 2 ביולי 2004
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עכשיו זה גם פה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
cameo(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
2 ביולי 2004
משפט חכם ששמעתי
לפני 20 שנים •
2 ביולי 2004
cameo(נשלטת) • 2 ביולי 2004
מי שצריך לצעוק "אני חזק! אני גדול! אני יפה! אני חכם!"
שיבדוק מדוע הוא מרגיש צורך לעשות זאת. ודי לחכימא. |
|
פייה{O} |
לפני 20 שנים •
2 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
2 ביולי 2004
פייה{O} • 2 ביולי 2004
סתם תהייה, בשביל העניין האנטרופולוגי האישי שלי -
רומנטיקן - למה אתה טורח להגן עליה בחירוף נפש? הרי ברור לחלוטין שהסגנון שלה תואם יותר מוכרת בשוק באוזבקיסטאן, ושהיא לא מתביישת להצהיר על ההעדפה העדתית שלה (נכון, היו דיונים רבים בנושא, אבל בעיני שלילה / העדפה על רקע עדה / גזע = גזענות). היא תוקפת בגסות את כל מי שבא לה עם או בלי קשר לעניין בכלל, מעליבה אנשים בצורה אישית ודבילית ונוהגת כאילו הפורום הזה שייך לה אישית. אז באמת מעניין אותי - מה בדיוק אתה חושב שאני יכולה ללמוד ממנה? גסות רוח? חוצפה? גזענות? טיפשות מופגנת? שיפוט לקוי? פוגענות במשתתפים אחרים בפורום? פייה סקרנית. |
|
Romantikan(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 ביולי 2004
Re: משפט חכם ששמעתי
לפני 20 שנים •
2 ביולי 2004
Romantikan(שולט) • 2 ביולי 2004
cameo כתב/ה: מי שצריך לצעוק "אני חזק! אני גדול! אני יפה! אני חכם!"
שיבדוק מדוע הוא מרגיש צורך לעשות זאת. ודי לחכימא. בגדול אני מסכים איתך, אני גם חושב שאין הנחתום מעיד על עיסתו (ככה כותבים את זה ?) אני אשמח אם גם את תקראי את תגובתי הבאה לפייה שהולכת להיות הודעה מאוד מאוד ארוכה... ולכן היא קצת תתעכב |
|
Romantikan(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
2 ביולי 2004
Romantikan(שולט) • 2 ביולי 2004
Fam fatal כתב/ה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עכשיו זה גם פה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח פאם פאטל מאחר והייתה לי הזכות לפגוש בך ולהחליף איתך מספר מילים במועדון הרשי לי לומר לך שחבל שאת כבר לא באה יותר למועדון |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 20 שנים •
3 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
3 ביולי 2004
מאסטר יקיר(שולט) • 3 ביולי 2004
romantikan כתב/ה: sheze כתב/ה: Dont feed the trols!
כמה טרולים את מכירה עם 130 הודעות ? כמה טרולים עם 130 הודעות?? איפה אתה חי?? אני יודע על טרולים שעונים לעצמם בניק השני השלישי הרביעי החמישי וכן הלאה... אתה שואל מאיפה הבטחון שהיא טרול? ממבט פשוט על מה שנעשה באתר ניתן להבין שמשהו מסריח שם. שרשורים פחות תוקפניים ופחות פוגעים נמחקו לא אחת במהירות שיא. בשרשור הנ"ל איש מהמנהלים לא השתמש בזכותו הלגיטימית לעשות זאת! למה 009 לא נכנס מיד עם כמה הודעות אזהרה שהשרשור הזה יינעל, כפי שהוא רגיל לעשות? איך קרה שדניאלי פתאום, ממש במקרה, לא ראה את השרשור הזה אלא רק אחרי שבן מפיפ הפנה את תשומת לבם לשרשור? ואיפה מנהל העל?? זה לא זועק דרשני? אתה אומר גם שלא היא התחילה את ההתקפות... אתה קורא רק מה שנוח לך?? אתה ראית את תגובתה למודעה שלי בהיכרויות?? ובכלל, על מי אתה מנסה לגונן?? אתה יוצא להגנתה בחרוף נפש, וזה מצטייר כמו שיש לך יד בדבר! ואם אני טועה, אני מתנצל מראש! |
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
3 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
3 ביולי 2004
תאיר(נשלטת) • 3 ביולי 2004
שוב דמי גוררת לכאן סכסוכים ממקום אחר...
אבל ברצינות. מה שמדהים בשרשור ההוא זה לא ההתנהגות התמוהה של הנהלת האתר ההוא. קורה לפעמים שאתר מחליט על רייטינג (ריבוי הודעות נסערות) על חשבון איכות הדיון. מה שמדהים זה שיש סאבים שמתלהבים מהסגנון הזה. מדובר פה, עד כמה שקראתי, בדומית עילגת, שיודעת רק להלל את עצמה על ידי שימוש באותיות גדולות ומליון סימני קריאה והתנגחות באחרים. עד כדי כך גדולה ההתלהבות של חלק מהסאבים מהסגנון המפוקפק הזה, שהם עוד קופצים להגנתה ולא רואים את הפרובוקציה מאחורי הניסוח "שפחות ומלכות לבנות ומלאות (איכסה) ". |
|
Romantikan(שולט) |
לפני 20 שנים •
3 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
3 ביולי 2004
Romantikan(שולט) • 3 ביולי 2004
תאיר כתב/ה: שוב דמי גוררת לכאן סכסוכים ממקום אחר...
אבל ברצינות. מה שמדהים בשרשור ההוא זה לא ההתנהגות התמוהה של הנהלת האתר ההוא. קורה לפעמים שאתר מחליט על רייטינג (ריבוי הודעות נסערות) על חשבון איכות הדיון. מה שמדהים זה שיש סאבים שמתלהבים מהסגנון הזה. מדובר פה, עד כמה שקראתי, בדומית עילגת, שיודעת רק להלל את עצמה על ידי שימוש באותיות גדולות ומליון סימני קריאה והתנגחות באחרים. עד כדי כך גדולה ההתלהבות של חלק מהסאבים מהסגנון המפוקפק הזה, שהם עוד קופצים להגנתה ולא רואים את הפרובוקציה מאחורי הניסוח "שפחות ומלכות לבנות ומלאות (איכסה) ". טוב את מאלצת אותי להגיב המסקנות שלך לגבי יש סאבים שמתלהבים נמהרות מדי זה לא קשור לסאבים כי סאבים אמיתיים כבר ידעו איך לברר אם יש להם או אין להם סיכוי ואם היא קיימת או לא קיימת. אולי לא הבנת, אבל יש כאן דיון עקרוני בנוגע להתבטאות בפורומים וזה לא קשור לא לסאבים ולא נעליים. קראת את הודעותיה של הפצצה באותיות גדולות וזה לא עושה עלייך רושם ? המממממממממ אני תמה נתקלת אולי בעוד כמה אנשים בניקים שמשתמשים בפונטים גדולים וצבעוניים ? אולי כדאי לך לקרוא גם את ההודעות שכתובות בפונט רגיל כן, כן יש גם כאלה ולא מעט בינינו אם היא לא הייתה טובה היא לא הייתה מעוררת כל כך הרבה תשומת לב אם לא מוצא חן בעיני מה שהיא כותבת אז אני לא אגיב תאמיני לי הרבה פעמים אני מתאפק ולא כותב מה אני חושב על חלק מהדברים שאנשים כותבים, לא מוצא חן בעיני ? אני עובר הלאה. כל מי שמרגיש עצמו מותקף אישית, שיבדוק את עצמו מה גרם לסיטואציה, וללמוד להבא לא לדרוך פעמיים על אותו מוקש. |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 20 שנים •
3 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
3 ביולי 2004
מאסטר יקיר(שולט) • 3 ביולי 2004
כל מי שמרגיש עצמו מותקף אישית, שיבדוק את עצמו מה גרם לסיטואציה, וללמוד
להבא לא לדרוך פעמיים על אותו מוקש. לכן אתה מהלל ומשבח אותה... חושש להיות מותקף על ידה?? המוקשים היחידים הם היא ווהתומכים בה! |
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
3 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
3 ביולי 2004
תאיר(נשלטת) • 3 ביולי 2004
"כל מי שמרגיש עצמו מותקף אישית, שיבדוק את עצמו מה גרם לסיטואציה, וללמוד
להבא לא לדרוך פעמיים על אותו מוקש." אתה מתכוון שלהבא היא לא תגיד איכס על אנשים אחרים ואז היא לא תרגיש מותקפת? |
|