שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

בדסמ זה כאן

הכריש הפטיש
לפני 12 שנים • 11 בספט׳ 2012
הכריש הפטיש • 11 בספט׳ 2012
מלכתא כתב/ה:
תפסיקו לזיין ת'שכל.
לפי מה שאתם מוכיחים בצורה כה מובהקת , גם אתם לא חפים מדו פרצופיות וצביעות.

פותח השרשור מציע לעשות מבחני הצלפות. באיזו דיקטטורה אתה חי?
מה הלאה, אתה תעשה סינון לפי מי שהולך למועדוני בדסמ? או מי שלובש רק שחור?

הרעיון שלך ברור ונכון, אבל אתה מטשטש אותו עם בדיוק אותם זיוני השכל שאתה קורא נגדם. כשאתם תוקפים פה מישהי רק ממניעים אישיים נסתרים, אתם למעשה מרחיקים אחרים מלרצות ולהגיב לכם.

הדבר דומה לבריון בית ספרי שמרביץ לילדים קטנים בטענה שהוא מונע אלימות בצורה הזאת.

לגבי ניקים כפולים, בעיני אישית מדובר בתופעה בזויה למעט מקרים יוצאי דופן , כדוגמת ניק כתיבה או מישהו שסבל מבריונות מקלדת ומעוניין לפתוח דף חדש.
בריונות מקלדת, רבותיי, מכערת ומלכלכת כל נסיון לדיון לגיטימי.

לא הוצלפת? אז עלייך לעזוב את הדיקטטורה,
אגב לא תקפתי אף אחד באופן אישי,
וכמו כל דבר בחיים קחי מה שמעניין אותך והתעלמי ממה שלא,
יש כאלה שהטשטושים מעניינים אותם יותר,
ואף שאת מלכתה "בזוייה" נראה לי שיפוטי מדיי.
בלוסום​(לא בעסק)

באימא שלי

בלוסום​(לא בעסק) • 11 בספט׳ 2012
צל חולף ואוהב כתב/ה:
אם רק הייתי כותבת את כל הניקים שהחלפת רק בשנה האחורנה. חתולה פושטקית וכו'. את מגעילה בחוסר כנות שלך

שאת לגמרי חסרת חיים אם את זוכרת את כולם..

ואם צבעוניות מראה על חוסר כנות (לעומת ניק כפול למשל...) - אפשר כרטיס לסרט שבו את חיה בבקשה? icon_smile.gif
נוריתE

Re: אהממ...

נוריתE • 11 בספט׳ 2012
הכריש הפטיש כתב/ה:
רפו הכלבונת כתב/ה:
סלח לי.. כן?... אבל...

בתור בן אדם שאין לו לא היושרה ולא האומץ
להגיד דברים בניק אחד ובשם אומרם...?...

אממ...לא..
אני אומר דברים בכל ניקיי, אין הבדל בין האחד לשני,
וכולם בשם אומרם,
יש הבדל בין החתולונת67 לרפו כלבונת? חוץ מהאובייס?
מה קשור יושרה או אומץ, אפשר לחשוב שמישהו מכיר אותי (חוץ מאחד או שתיים)באמת ולא משנה
תחת איזה ניק.
אני ממליץ להתמקד באדונך ולא בהבלים בפורום

כמו שאומרים בבתי משפט,
אתה פתחת את הנושא
אז אל תקפוץ אם מותחים עלייך ביקורת.
אתה לא ממש ציפית לפירגון אדיר (? icon_rolleyes.gif )
צליל פראי
צליל פראי • 11 בספט׳ 2012
טוב שהחלטת להיות כלבה אחרי שהיית כל כך הרבה שנים חתולה ( ורק לא כלבה, מישהו לא זוכר? ) , ואם היית יותר כנה, אולי היית מאושרת ולא עושה את המוות לכולם על ניקים כפולים
בלוסום​(לא בעסק)
צל חולף ואוהב כתב/ה:
טוב שהחלטת להיות כלבה אחרי שהיית כל כך הרבה שנים חתולה ( ורק לא כלבה, מישהו לא זוכר? ) , ואם היית יותר כנה, אולי היית מאושרת ולא עושה את המוות לכולם על ניקים כפולים

ניק כפול? את היא זו עם הניק הכפול שמגיב בפורומים ולא מסוגלת אפילו להיות מספיק כנה כדי להודות מי את באמת.
אני לפחות עשיתי משהו עם עצמי מבחינה פנימית - לא משהו שאפשר לומר על מישהי שמסתתרת בעקביות אחרי ניק כפול שלא מסוגלת אפילו להודות בינה לבין עצמה בניק הראשי שלה מה היא באמת מרגישה כלפיי...
Episode​(לא בעסק)
Episode​(לא בעסק) • 11 בספט׳ 2012
אם הבנתי נכון את מה שניסית להגיד פה, בעצם, הוא שלמה להתעסק ב'שטויות' (לך תסביר מה זה שטויות לכל אחד, קשת רחבה) ולא רק בבדסמ. כן? לא, אולי אני טועה.

אז להתעסק בניקים כפולים, בשרשור הזה, זה לא בעצם בדיוק אותו הדבר?
או שתוכדי אתה מצליף, או מוצלף. כי אז זה לא בלבולי ביצים, זה שרשור התנצחויות שאף אחד בו לא ינצח.

תאכלס, מה בעצם אתה רוצה? שאנשים יחשפו את הניקים הכפולים שלהם, שיסבירו לך למה הם מתחבאים מאחוריהם, או סתם שיודו בכך שיש להם ולא יתממו?
הכריש הפטיש
Allias כתב/ה:
אם הבנתי נכון את מה שניסית להגיד פה, בעצם, הוא שלמה להתעסק ב'שטויות' (לך תסביר מה זה שטויות לכל אחד, קשת רחבה) ולא רק בבדסמ. כן? לא, אולי אני טועה.

או שתוכדי אתה מצליף, או מוצלף. כי אז זה לא בלבולי ביצים, זה שרשור התנצחויות שאף אחד בו לא ינצח.

תאכלס, מה בעצם אתה רוצה? שאנשים יחשפו את הניקים הכפולים שלהם, שיסבירו לך למה הם מתחבאים מאחוריהם, או סתם שיודו בכך שיש להם ולא יתממו?

תגובתך לעניין, אך האמת היא שאני לא רוצה כלום, נדה, בטח לא לקבוע מה זה שטויות ומה לא,
רק להמחיש איך נראה שרשור ממוצע בפורום וזה הומחש היטב.

לגבי הניקים הכפולים, חוץ מהרפליקנטים שעושים זאת כדי לפנות למישהי לדוגמא שהעיפה אותם
בניק המקורי או כל דבר דומה אני לא רואה בזה שום רע, מכיר כאלה עם ניקים כפולים שהם ראויים וכאלה עם ניק אחד שממש לא.
בלוסום​(לא בעסק)
הכריש הפטיש כתב/ה:
Allias כתב/ה:

תגובתך לעניין, אך האמת היא שאני לא רוצה כלום, נדה, בטח לא לקבוע מה זה שטויות ומה לא,

לגבי הניקים הכפולים, חוץ מהרפליקנטים שעושים זאת כדי לפנות למישהי לדוגמא שהעיפה אותם
בניק המקורי או כל דבר דומה אני לא רואה בזה שום רע, מכיר כאלה עם ניקים כפולים שהם ראויים וכאלה עם ניק אחד שממש לא.

מאיך שזה נראה מכאן, ניסית לקטלג שכל מי שעושה בדסמ אין לו מקום להגיב בפורומים ולהיפך...
הכריש הפטיש
רפו הכלבונת כתב/ה:
הכריש הפטיש כתב/ה:
Allias כתב/ה:

מאיך שזה נראה מכאן, ניסית לקטלג שכל מי שעושה בדסמ אין לו מקום להגיב בפורומים ולהיפך...

ממש לא icon_smile.gif
Brave girl

אוחחח זה אחד השרשורים...

Brave girl • 11 בספט׳ 2012
זה אחד השרשורים הכי טובים שנכתבו כאן לאחרונה. אוחחח בזכותכם צחקתי..אז קודם כל תודה!

מיום ליום המקום הזה הופך להיות יותר ויותר מגוחך

זונות בתשלום
נשלטות =זונות בתשלום
ניקים כפולים
דומים מסוכנים
דומיות מסוכנות
רכילויות
צרות עין
קינאה
נקמנות

להוסיף עוד?

טוב נו אבל אפשר להתנחם בזה שיש פה עוד איזה כמה חבר'ה טובים
אבל כמו שאמרתי פעם זה הופך להיות זן נכחד.

נ.ב: אני מתלבטת אם ללכת לקחת תמסעת אב"כ שלי...
מה אתם אומרים?להקשיב לתשדירים?יש סיבה להיבהל?