rivalis(שולט) |
לפני 12 שנים •
29 בספט׳ 2012
ליקוק נעליים - יש חשיבות לחומר מהן הן עשויות?
לפני 12 שנים •
29 בספט׳ 2012
rivalis(שולט) • 29 בספט׳ 2012
סתם רציתי לברר מה אוהב שאר עולם מלקקיי הנעליים.
אני אישית אוהב רק עור. עור עור עור... סינטטי די מהווה לי turnoff (חוץ מהסוליה, אבל גם סוליות עור הן יותר סקסיות בעיני). בשבילי, פשוט אין מה להשוות את חווית הריח של העור עם ריח של נעליים סינטטיות... אני גם אני אוהב את תחושת החלקות של העור ולכן גם זמש (למרות שטכנית הוא עור) לא עושה לי את זה.... מה אתכם? ונשים - אשמח לשמוע: אתן חושבות על הדברים האלה כשאתן בוחרות נעליים? לכן זה משנה? |
|
המלט |
לפני 12 שנים •
29 בספט׳ 2012
Re: ליקוק נעליים - יש חשיבות לחומר מהן הן עשויות?
לפני 12 שנים •
29 בספט׳ 2012
המלט • 29 בספט׳ 2012
rivalis כתב/ה: סתם רציתי לברר מה אוהב שאר עולם מלקקיי הנעליים.
אני אישית אוהב רק עור. עור עור עור... סינטטי די מהווה לי turnoff (חוץ מהסוליה, אבל גם סוליות עור הן יותר סקסיות בעיני). בשבילי, פשוט אין מה להשוות את חווית הריח של העור עם ריח של נעליים סינטטיות... אני גם אני אוהב את תחושת החלקות של העור ולכן גם זמש (למרות שטכנית הוא עור) לא עושה לי את זה.... מה אתכם? ונשים - אשמח לשמוע: אתן חושבות על הדברים האלה כשאתן בוחרות נעליים? לכן זה משנה? זה אולי יישמע לך מוזר, אבל מעולם לא נתתי דעתי או ייחסתי חשיבות לחומר ממנו עשויות הנעליים. כן, מאז ומעולם החשבתי את עצמי כבעל פטיש מתקדם לנעליים, אבל איכשהו הנקודה הזו התפספסה, וזה גורם לי לחשוב שהעניין שלי בנעליים הוא לא כזה פטישיסטי אחרי הכל - וככל הנראה הרבה יותר חשוב לי מי נועלת את הנעליים ובאילו נסיבות אני מלקק אותן, מאשר מאיזה חומר הן עשויות. |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 12 שנים •
30 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
30 בספט׳ 2012
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 30 בספט׳ 2012
רב הנסתר על הגלוי, המלט. כבר נתקלתי בפטישיסט נעליים שייחד את תשומת ליבו - לא סתם לנעלי עור, אלא לנעלי סטילטו קלאסיות בצבע שחור בלבד.
משהו כזה: http://intheircloset.com/jimmy-choo-anouk-point-toe-stiletto-pumps פטישיסט כזה יחפיץ אישה שנועלת את הנעל הספציפית, ללא קשר להעדפתה המינית. זה כנראה ההבדל בין פטישיסט ונשלט |
|
rivalis(שולט) |
לפני 12 שנים •
30 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
30 בספט׳ 2012
rivalis(שולט) • 30 בספט׳ 2012
שיר רעב כתב/ה: רב הנסתר על הגלוי, המלט. כבר נתקלתי בפטישיסט נעליים שייחד את תשומת ליבו - לא סתם לנעלי עור, אלא לנעלי סטילטו קלאסיות בצבע שחור בלבד.
משהו כזה: http://intheircloset.com/jimmy-choo-anouk-point-toe-stiletto-pumps פטישיסט כזה יחפיץ אישה שנועלת את הנעל הספציפית, ללא קשר להעדפתה המינית. זה כנראה ההבדל בין פטישיסט ונשלט נראה לי שהחפצה באה לידי ביטוי כשהחפץ יותר חשוב מהאישה. אצלי אמנם יש פטיש חזק, אבל הנעליים עדיין לא שוות כלום בלי אישה שיש לה את זה ומתנהגת בצורה שמושכת אותי (כלומר - אני נמשך לאשה בנעליים, לא לנעליים בלבד). למעשה, יש לי נטייה (שגויה?) לחשוב על נעליים שאני אוהב כמבטאות משהו על האישיות של אותה אישה - משהו סקסי, פראי, שולט. לגבי ריח הנעליים - ריח של סינטטי ממש עושה לי רע, בלי קשר לנעליים (אבל אני יודע שלהרבה אנשים זה לא מפריע), ומעבר לו אני חושב על ההבדל בין עור לחומרים אחרים כמו ההבדל בין עקב גבוה לנעליים שטוחות - זה פשוט שונה מבחינת הסקסיות (למרות שלכל כלל יש יוצאים מן הכלל...). |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 12 שנים •
30 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
30 בספט׳ 2012
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 30 בספט׳ 2012
אני אישית מעדיף חומרים סינטטיים על פני עור אבל אישה אחת גרמה לי ללקק לה את נעלי העור שלה בגלל נוכחותה הדומיננטית שתרמה וגרמה וחווית שליטה עזה עוד יותר
|
|
מלכתא |
לפני 12 שנים •
1 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 באוק׳ 2012
מלכתא • 1 באוק׳ 2012
אתייחס לשאלתך לנשים.
כשאני בוחרת נעל אני חושבת על החומר שלה בהתאם למטרה של אותה נעל (אם זה מגף אז עדיף שיהיה מעור, עמיד יותר לפגעי מזג האוויר-לדוג'). אני בוחרת נעליים מבחינת נוחות ופרקטיות אל מול המטרות הדרושות לי. מעולם לא חשבתי לקנות נעל בגלל מי שילקק אותה. ואולי, בגלל שאני רוצה לחשוב שמי שילקק לי את הנעל ילקק אותה בגללי ולא בגללה. בכל מקרה, נראה לי הפואנטה הכי חשובה היא שהנעל תהיה כמה שיותר נקייה (מתוך דאגה להיגיינה, בריאות וכו'). נעל שרוסס עליה חומר כימי כלשהו עלולה להיות אפילו מסוכנת לליקוק. |
|
חווה ישן חדש |
לפני 12 שנים •
1 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 באוק׳ 2012
חווה ישן חדש • 1 באוק׳ 2012
הנעליים הן מכשול זמני בדרך לליקוק כפות הרגליים
|
|
שמעון רביזדה(אחר) |
לפני 12 שנים •