אמורפי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
4 ביולי 2004
אהממממ
לפני 20 שנים •
4 ביולי 2004
אמורפי(מתחלף) • 4 ביולי 2004
אז בהתחלה רציתי לכתוב בפורום הטכני
אבל אני לא שייך למעמד השליט (מנהלים) אז אני כותב פה יצא לי לראות איזו הודעה של רנדום על צ'אט חדשני שעושה הכול כולל לנקות אחרי הסשן ההודעה מתוארכת ללפני כמה חודשים שאלתי היא מה קורה עם הפורמט החדש והמופלא הנ"ל ובמקרה והאופציה הזאת נפלה האם יש אפשרות לתקן את כל ענין הפיסוקים שמתפקשש אם לא מוסיפים רווח לפני ולמען הסר ספק, לא התכוונתי להשמע מתלונן בבית לימדו אותי אף פעם לא להתלונן על מה שמקבלים בחינם כל הכבוד לך כלובי (משום מה אני תמיד נזכר בכרובי הבולימי מרחוב סומסום) על האתר וההשקעה שלך בו |
|
פייה{O} |
לפני 20 שנים •
4 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
4 ביולי 2004
פייה{O} • 4 ביולי 2004
כרובי היה בולמי?
|
|
אמורפי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
4 ביולי 2004
דבר ראשון בולימי
לפני 20 שנים •
4 ביולי 2004
דבר שני כן
הוא היה מחסל עוגיות במעין בולמוס כזה ואחרי זה יורק הכול החוצה בחוסר שליטה היסטרי קיפי היה נרקומן מובטל שגר בשכונה (נעלי בית משובצות, לא עובד, שיער מוזר ופרוע) ומוישה אופניק היה הדילר שלו (גר במכונית, עצבני כל הזמן, נעלם לתוך המכונית לדקות ארוכות - כדי להכין את החומר, שונא אנשים ובמיוחד יותר מדי אנשים -מישהו יכול להיות סמוי) ואריק ובנץ... נו זה כבר נדוש הזכויות שמורות לידידה שלי (שבטח שומרת את הזכויות למישהו אחר וכן הלאה וכן הלאה...) |
|
פייה{O} |
לפני 20 שנים •
4 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
4 ביולי 2004
פייה{O} • 4 ביולי 2004
אפשר גם לכתוב בולמי, עם חיריק (בכתיב חסר).
כשמעברתים, אפשר הכל (כמעט). |
|
אמורפי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
4 ביולי 2004
שיהייה
לפני 20 שנים •
4 ביולי 2004
בכל מקרה תודה לאיזו מישהי שתיקנה אותי לגבי זהותו של הבול(י)מי
שמו הוא עוגיפלצת ולא כפי שנכתב לעיל (חיחי, כמו שכותבים בעיתוני הערב שנמכרים בבוקר) |
|