Noti{גנר} |
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
מי מטופש?!
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
Noti{גנר} • 11 באוק׳ 2012
פיליה שלי לא מטופשת בכלל!!
היא ייחודית!!! ושלי!!!! |
|
אודין44(שולט) |
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
הכלוב במיטבו
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
אודין44(שולט) • 11 באוק׳ 2012
הייתי שמח אילו פעם אחת הנוכחים היו מתיחסים עניינית ולא לוקחים את הדיון לכיוונים אחרים
אישיים או לא אישיים, לשאלתך אדם( חזיר) המתנהג כחזיר בולע את כל העולם בשלב מסויים מפסיק להתרגש ממה שהוא נהנה לכן תשובתי דווקא תהיה אדם אשר מידי פעם נהנה, כדי שיעריך את הנאתו |
|
TradeMark(שולט) |
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
Re: הכלוב במיטבו
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
TradeMark(שולט) • 11 באוק׳ 2012
אודין44 כתב/ה: הייתי שמח אילו פעם אחת הנוכחים היו מתיחסים עניינית ולא לוקחים את הדיון לכיוונים אחרים
אישיים או לא אישיים, לשאלתך אדם( חזיר) המתנהג כחזיר בולע את כל העולם בשלב מסויים מפסיק להתרגש ממה שהוא נהנה לכן תשובתי דווקא תהיה אדם אשר מידי פעם נהנה, כדי שיעריך את הנאתו אודין, רק זיו פניך שווה את השרשור ((: כל אדם מדי פעם נהנה, השאלה כמה ומתי ליגיטימי להיות קצת חזיר ולקחת לעצמך. אי אפשר להיות היפי על העולם כל הזמן, ולפעמים אם אתה לא לוקח אפ'חד לא יתן לך. כמה שווה לוותר בשביל מהלך נכון, כמה ראוי לוותר מעצמך בשביל תהליך חיצוני שהרבה פעמים ממשיך אחריך בלי שתקבל מזה תמורה. הערך של המעשה הנכון יכול להיות גבוה אבל מתסכל. או בשפה החבר'ה: מה אתה פראייר ?... |
|
קרח חם(שולטת) |
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
פראייר אני לא
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
קרח חם(שולטת) • 11 באוק׳ 2012
אבל לא אוכל יותר מכדי שאוכל לבלוע
גם לא רוצה להחנק אז אקח מספיק כדי שאהנה ואשאיר גם לאחרים |
|
קרח חם(שולטת) |
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
נ.ב
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
קרח חם(שולטת) • 11 באוק׳ 2012
זו אישתי הפעם שענתה לך בשמי |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
נוריתE • 11 באוק׳ 2012
|
|
philia |
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
Re: מי מטופש?!
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
philia • 11 באוק׳ 2012
Not I כתב/ה: פיליה שלי לא מטופשת בכלל!!
היא ייחודית!!! ושלי!!!! אהובתי! אהובתי! הוא לא התכוון לפגוע בך! נשבעת. נשבעת לך! הוא פשוט חייב להגיד את מלה האחרונה. ככה זה שאתה לא מקבל בזמן ו//או בכלל הזמנה ל-ה-אוהל... עצוב. כואב, ומתסכל... |
|
TradeMark(שולט) |
לפני 12 שנים •
12 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
12 באוק׳ 2012
TradeMark(שולט) • 12 באוק׳ 2012
philia כתב/ה: Not I כתב/ה: פיליה שלי לא מטופשת בכלל!!
היא ייחודית!!! ושלי!!!! אהובתי! אהובתי! הוא לא התכוון לפגוע בך! נשבעת. נשבעת לך! הוא פשוט חייב להגיד את מלה האחרונה. ככה זה שאתה לא מקבל בזמן ו//או בכלל הזמנה ל-ה-אוהל... עצוב. כואב, ומתסכל... את כמו הרפס, אי אפשר להיפתר ממך ומהזיהום הסביבתי שלך. לכי כבר נודניקית, יש לך בלוג שלם לשעמם בו את העולם. הבנו את גדולה ומגניבה, ויש לך איזה חצי חבר פה, הבנו. כן, את משחקת על קלף התסכול כי יש לך חור בין הרגליים ולא זין. אני משוכנע שאת מלאה במחזרים, רק שחררי כבר, תדליקי וינקר ותעקפי. את לא טיפוס מטופש, אני חוזר בי, את סתם דוחה בכל רמה של תקשורת בין אישית. אלוהים שיעזור לכל מי שמכיר אותך באופן אישי. |
|
Mary Jane |
לפני 12 שנים •
12 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
12 באוק׳ 2012
Mary Jane • 12 באוק׳ 2012
המאלף TM כתב/ה: [quote="]"][]
את כמו הרפס, אי אפשר להיפתר ממך ומהזיהום הסביבתי שלך. לכי כבר נודניקית, יש לך בלוג שלם לשעמם בו את העולם. הבנו את גדולה ומגניבה, ויש לך איזה חצי חבר פה, הבנו. כן, את משחקת על קלף התסכול כי יש לך חור בין הרגליים ולא זין. אני משוכנע שאת מלאה במחזרים, רק שחררי כבר, תדליקי וינקר ותעקפי. את לא טיפוס מטופש, אני חוזר בי, את סתם דוחה בכל רמה של תקשורת בין אישית. אלוהים שיעזור לכל מי שמכיר אותך באופן אישי. אזהרה מעולה לכל מי ששקל/ה לשוחח איתך. |
|
TradeMark(שולט) |
לפני 12 שנים •
12 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
12 באוק׳ 2012
TradeMark(שולט) • 12 באוק׳ 2012
Mary Jane כתב/ה: המאלף TM כתב/ה: [quote="]"][]
את כמו הרפס, אי אפשר להיפתר ממך ומהזיהום הסביבתי שלך. לכי כבר נודניקית, יש לך בלוג שלם לשעמם בו את העולם. הבנו את גדולה ומגניבה, ויש לך איזה חצי חבר פה, הבנו. כן, את משחקת על קלף התסכול כי יש לך חור בין הרגליים ולא זין. אני משוכנע שאת מלאה במחזרים, רק שחררי כבר, תדליקי וינקר ותעקפי. את לא טיפוס מטופש, אני חוזר בי, את סתם דוחה בכל רמה של תקשורת בין אישית. אלוהים שיעזור לכל מי שמכיר אותך באופן אישי. אזהרה מעולה לכל מי ששקל/ה לשוחח איתך. מסכים. תמיד עדיף לדעת מה מקבלים, ולא לקנות חתול בשק. |
|