אלימלך |
לפני 12 שנים •
15 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
15 באוק׳ 2012
אלימלך • 15 באוק׳ 2012
בכח, אני לא כועס, לא עלייך ולא על פוג.
ואם פוג חש נפגע ממני אזי אני מתנצל בפניו. אני מכיר את פוג שנים באופן וירטואלי, ומה לעשות, לא תמיד אנחנו מסכימים. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
הדורבנים(נשלט) • 16 באוק׳ 2012
קודם כל, זה בסדר, לא נפגעתי מכלום. בכלל, מאוד נדיר שאני כועס על משהו כאן. נדמה לי שזה קרה רק שתי פעמים בתולדות הכלוב. היי, המלט מנסה אותי כבר שנים ולא הולך לו...
אבל אני מנסה לחשוב על מה שבכוח ויולי אמרו, (שהן בנות, שימו לב) בצורה אובייקטיבית, ולראות בצורה ביקורתית מה זה אומר על מה שאני חושב ועל מה שאלימלך אמר. אז קודם כל לגביי. בכוח, שאלת למה הנימוסים חייבים להיות תלוי מגדר, ולא כלפי האדם עצמו. אני לא יודע למה אני רק יודע שאם אתנהג בגסות לגבר אני ארגע בסוף, אבל אם אתנהג בגסות לאשה עולמי יחרב. אני רק יודע שכשאני עומד בתור למשהו ומאחורי עומד גבר, זה סבבה. אבל אם מאחוריי בתור עומדת אישה יפה, אני מרגיש נורא לא בנוח, שאני מפריע לה להתקדם, ואז אני מחייך ונותן לה את התור. למה? ככה. כי זה מה שמקבל משמעות בעיניי, וזה מה שלא. כל אחד רשאי להחליט מה משמעותי בעיניי בעולם הזה, לא? כמה "רע" זה בעינייך? ועוד בקשר למייגן פוקס, ייתכן באמת שאני כזה אלטרואיסט, וצדיק הדור, ורואה את האישה, וחשוב לו רגשות וכל מה שכתבתן. אבל מאוד יכול להיות שאני פשוט זונה של תשומי. שפשוט יחמיא לי כלכך שמייגן פוקס תגיד "וואו, פוג, זה אתה!", ולכן זה מה שיגרום לי להתגבר על הגועל של המחזור. או שאולי זה כמו בטירונות, שהטירונים מתרגשים: וואו, המ"מ צוחק מהבדיחה שלי!". והכל מין אגו ילדותי כאלו. אתם מבינים כמה אפשרויות ניתוח יש? זה רק תלוי את מי רוצים לייבש ובקשר לדעה שלך אלימלך - צ'מע, אתה חייב להודות שבכוח ויולי (שהן בנות, שוב), העלו נקודה שקשה להתעלם ממנה. אם להקצין אותה: ונניח שמייגן פוקס בעצמה הייתה אומרת לך כמו יולי: "אלימלך, אני לא אוהבת גברים שרק רוצים לרדת במחזור לכל אחת. זה מחפיץ. אני רוצה שיהיה חשוב לך הרגשות שלי!!" (ומה לעשות, נשים רוצים כאלו דברים לפעמים. הנה, ראה את ההודעות הנ"ל) מה היית עושה אז? |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 16 באוק׳ 2012
fog כתב/ה: אני רק יודע שכשאני עומד בתור למשהו ומאחורי עומד גבר, זה סבבה. אבל אם מאחוריי בתור עומדת אישה יפה, אני מרגיש נורא לא בנוח, שאני מפריע לה להתקדם, ואז אני מחייך ונותן לה את התור.
ואם היא אשה שאינה יפה? |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
בכוח המוח(שולטת) • 16 באוק׳ 2012
fog כתב/ה: ועוד בקשר למייגן פוקס, ייתכן באמת שאני כזה אלטרואיסט, וצדיק הדור, ורואה את האישה, וחשוב לו רגשות וכל מה שכתבתן. אבל מאוד יכול להיות שאני פשוט זונה של תשומי. שפשוט יחמיא לי כלכך שמייגן פוקס תגיד "וואו, פוג, זה אתה!", ולכן זה מה שיגרום לי להתגבר על הגועל של המחזור. או שאולי זה כמו בטירונות, שהטירונים מתרגשים: וואו, המ"מ צוחק מהבדיחה שלי!". והכל מין אגו ילדותי כאלו. אתם מבינים כמה אפשרויות ניתוח יש? זה רק תלוי את מי רוצים לייבש אבל זה מה שאני שואלת. אני לא חושבת שאתה צדיק הדור, אני לא מבינה למה אסור לך להיות זונת צומי, או להחליט מה עושה לך ומה לא, או להיות מבסוט שמייגן מחמיאה לך, או משפילה אותך. מה הרעיון ? צריך לעשות לנשים רק למען הנאתן, וזה משום שהן נשים (יפות)? |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
יולי Yuli כתב/ה: fog כתב/ה: אני רק יודע שכשאני עומד בתור למשהו ומאחורי עומד גבר, זה סבבה. אבל אם מאחוריי בתור עומדת אישה יפה, אני מרגיש נורא לא בנוח, שאני מפריע לה להתקדם, ואז אני מחייך ונותן לה את התור.
ואם היא אשה שאינה יפה? אז שתחכה בתור כמו כולם! לאן יש לה ללכת עם איך שהיא נראית?? |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
המלט כתב/ה: מה זה המניפולציות האלה, בכוח. הבנאדם לא מתיישר עם הבון-טון אז הוא כועס? ואולי גם אני כועס עכשיו? אז זהו, שלא. זה נחמד להיות צודקת 95% מהזמן. ראי את הפעם הזו כטעות סטטיסטית
באותם חמישה אחוזים מהזמן אני ישנה. (האמת היא שרציתי לשים כאן לינק לפוסט בבלוג שלי שבו כתבתי על ירידה במחזור, אבל חששתי שתתרעם על כך שוב, ותגיד שאני עושה לעצמי (ולמחזור שלי) פרסום שאינו ראוי . (: ) |
|
המלט |
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
המלט • 16 באוק׳ 2012
בכוח המוח כתב/ה: המלט כתב/ה: מה זה המניפולציות האלה, בכוח. הבנאדם לא מתיישר עם הבון-טון אז הוא כועס? ואולי גם אני כועס עכשיו? אז זהו, שלא. זה נחמד להיות צודקת 95% מהזמן. ראי את הפעם הזו כטעות סטטיסטית
באותם חמישה אחוזים מהזמן אני ישנה. (האמת היא שרציתי לשים כאן לינק לפוסט בבלוג שלי שבו כתבתי על ירידה במחזור, אבל חששתי שתתרעם על כך שוב, ותגיד שאני עושה לעצמי (ולמחזור שלי) פרסום שאינו ראוי . (: ) טוב לדעת שלא אבד לי כוח ההרתעה. ילדה טובה |
|
לא רלוונטית |
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
לא רלוונטית • 16 באוק׳ 2012
המלט כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: המלט כתב/ה: מה זה המניפולציות האלה, בכוח. הבנאדם לא מתיישר עם הבון-טון אז הוא כועס? ואולי גם אני כועס עכשיו? אז זהו, שלא. זה נחמד להיות צודקת 95% מהזמן. ראי את הפעם הזו כטעות סטטיסטית
באותם חמישה אחוזים מהזמן אני ישנה. (האמת היא שרציתי לשים כאן לינק לפוסט בבלוג שלי שבו כתבתי על ירידה במחזור, אבל חששתי שתתרעם על כך שוב, ותגיד שאני עושה לעצמי (ולמחזור שלי) פרסום שאינו ראוי . (: ) טוב לדעת שלא אבד לי כוח ההרתעה. ילדה טובה (: |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
המלט כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: המלט כתב/ה: מה זה המניפולציות האלה, בכוח. הבנאדם לא מתיישר עם הבון-טון אז הוא כועס? ואולי גם אני כועס עכשיו? אז זהו, שלא. זה נחמד להיות צודקת 95% מהזמן. ראי את הפעם הזו כטעות סטטיסטית
באותם חמישה אחוזים מהזמן אני ישנה. (האמת היא שרציתי לשים כאן לינק לפוסט בבלוג שלי שבו כתבתי על ירידה במחזור, אבל חששתי שתתרעם על כך שוב, ותגיד שאני עושה לעצמי (ולמחזור שלי) פרסום שאינו ראוי . (: ) טוב לדעת שלא אבד לי כוח ההרתעה. ילדה טובה איפה מורטישיה שתסביר לך שזה לא הפורום המתאים לתגובות כאלה. הולך ופוחת הדור. |
|
אלימלך |
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 באוק׳ 2012
אלימלך • 16 באוק׳ 2012
fog כתב/ה: ונניח שמייגן פוקס בעצמה הייתה אומרת לך כמו יולי: "אלימלך, אני לא אוהבת גברים שרק רוצים לרדת במחזור לכל אחת. זה מחפיץ. אני רוצה שיהיה חשוב לך הרגשות שלי!!" (ומה לעשות, נשים רוצים כאלו דברים לפעמים. הנה, ראה את ההודעות הנ"ל) מה היית עושה אז?
הייתי אומר לה "יעבור לך, יאללה , גומרים הולכים". באה בחורה נחמדה, כולה בקשה ממכם לרדת לה, ואתם נכנסים לסרטים אללה יסטור. " לא, תשמעי, זה לא ככה, אני נגעל מזה... אבל את יודעת מה, אם לא תחשבי שאני סתם ויברטור, ואולי גם קצת תרגישי כלפי משהו, אז אולי... ואני רוצה גם השפלה,אבל לא את ההשפלה שאת מתיחסת אלי כמו אל ויברטור , אני לא אוהב את ההשפלה הזו, אני רוצה את ההשפלה של המגעיל, זה שאת אומרת לי שאני אפס שאוכל משהו מגעיל, ואם תעשי את כל זה אז אולי, אבל אני צריך לחשוב על זה עוד קצת, כי זה מגעיל" יאללה בכח, הרמתי לך להנחתה... |
|