Cards |
לפני 12 שנים •
22 באוק׳ 2012
הכלבה מאיה_חלק א'
לפני 12 שנים •
22 באוק׳ 2012
Cards • 22 באוק׳ 2012
אני אוהב להתבונן מהצד,
לשבת במכנסי וניל שחורות מעוטרות בשיפשופי הזמן, וסט פתוח וללא חולצה. לשבת במרכז הקיר מול החלון על הכיסט הישן שלי שמביט עליה. בחדר ריק, מואר בתאורה לבנה אדומה. היא אינה יכול לראות את התגובות שלי, לא מה אומרות פני ולא איך זז גופי. רק לשמוע את החריקות של העץ בכיסא, מידי פעם כשאני משנה תנוחה. האור מהומהם ומביט עליה, כשהיא במרכז הבמה. היא, לבושה בחזיה ותחתוני תחרה שחורים חצי שקופים שבקצה האחורי שלהן תלוי זנב. מקושטת בצמיד לצוואר, שאליו קשור חבל שסופו מסתיים בקשר ליתד שתקוע בפרקט, במרכז החדר. מידי פעם אני מתקרב אליה, מביט בה במבט אדיש, ממלא מים בקערה וחוזר לכיסא. הכלבה שלי אוהבת מים מינרלים עם קוביית קרח כדי שתוכל לשחק בתוך פיה. בדיוק כמו שאני אוהב. לפעמים היא שוכחת איפה החבל נגמר והיא חוזרת לבדוק את הגבולות תוך כדי ניסיון לשבת על חיקי. ואז נזכרת שוב. לקח זמן לחנך ולעצב אותה, בהתחלה השתינה כל הזמן על הרצפה. אבל בעיקר משמחה לראותי, דבר שהקשה לאלף אותה ביד חזקה. אני אוהב את הכלבה שלי, גם כשהיא נושכת בניסיון להוציא ממני תגובה פרט למבט קר ואדיש. אני אוהב לראות אותה משחקת עם כלבות אחרות, זה עוזר לה להתפתח, ליצור חיי חברה בזמן שאני והאדונים שלהן יושבים על כוס משקה קר. מביטים בהן מרחרחות את הישבנים אחת של השנייה, מתלקקות, יושבות ומבריקות עם רטיבותן את הריצפה. כרגע היא יושבת ועם הידיים באוויר מתחננת, מיוחמת. אני אוהב לראות אותה מתחננת לקבל ממני ליטוף, לתת לה לפנק אותי במציצה הגונה. אני אוהב את השפתיים הבשרניות שלה, אוהב לראות אותך משפריצה אחרי קדיחה חזקה בישבנה. לראות את הזרע נוזל ממלא את חריץ ישבנה. לנגב אותו ממנה עם האצבע ולתת לה לשאוב אותו עמוק לתוכה. היא חייבת לגמור את הכל ותמיד היא רוצה עוד. בחורף היא מתכרבלת בשמיכה מול האח כשראשה שוכב על חלציי ואני מלטף את בטנה ושדייה. מעולם לא דיברת אליה ישירות, רק בסימנים עם היד והנהוני ראש. בואי לכי, זוזי, שבי, רגלי. אני אוהב לחזור הביתה ולהתגושש איתה על הרצפה, לפעמים תוך כדי היא מביאה נשיכה חזקה. מעולם לא אמרתי לה שזה מדליק אותי, כי זה נותן לי את התירוץ לקשור אותה עם הידיים מאחורי גבה ואת הקשירה להמשיך בצורה שתנעל את ידייה לירכייה. קיים חשד בתוכי שהיא נושכת כי זה מה שהיא באמת רוצה וצריכה לפעמים. להרגיש חוסר תזוזה, מרותקת ונעולה. עם כדור בפה, וזין בתוכה. בלילה היא מקבלת נשיקה, מחליף לה מים ומכסה אותה. מעולם לא נתתי לה לעלות על המיטה, לפחות עד לפעם שזה השתנה... אני אוהב אותה, היא כלבה טובה. |
|