צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מתחזים לפיקוד העורף

נוריתE
לפני 12 שנים • 22 באוק׳ 2012

מתחזים לפיקוד העורף

נוריתE • 22 באוק׳ 2012
קיבלתי במייל מאמא שלי שקיבלה במייל מקרובת משפחה
שמספרת :

קיבלתי שיחת טלפון בה נאמר לי שמדברים מפיקוד העורף ומעוניינים להחזיר את הערכות מגן לאזרחים, ורוצים לאמת פרטים אישיים של כל משפחתי. היה להם את כל הפרטים על משפחתי, כתובות מדוייקות , מס' הנפשות בכל בית אב ,אני רק אמרתי שזה נכון ובנוסף ביקשו את מספרי הפלאפונים שלהם בסוף השיחה התחלתי לחשוד ולא הסכמתי להמשיך לדבר איתם, התקשרתי לפיקוד העורף לברר, ושם אמרו לי שהם שמעו על התופעה, השיחה לא היתהיזומה על ידם, פרצו לתוכנה של פיקוד העורף וכנראה עושים בה שימוש, בכל אופן בפיקוד העורף ביקשו ממני ליידע את כל מכריי שאם הם מקבלים שיחת טלפון מפיקוד העורף לא לשתף פעולה. זוהי תרמית, והנושא נמצא בחקירת המשטרה. אנא העבירו לכל מי שאתם יכולים ומכירים --
up u rs​(אחרת)
לפני 12 שנים • 22 באוק׳ 2012

שימו לב לתאריך הפרסום

up u rs​(אחרת) • 22 באוק׳ 2012
http://irrelevant.org.il/2009/01/01/904

הבדיקה האחרונה מצביעה שככל הנראה לא היה ולא נברא.
    התגובה האהובה בשרשור
בכוח המוח​(שולטת)
לפני 12 שנים • 23 באוק׳ 2012
בכוח המוח​(שולטת) • 23 באוק׳ 2012
זו דרך מקובלת מאוד ע"י חוקרים פרטיים לאסוף מידעים ראשוניים כמו כתובת מגורים (בפועל, לא זו הרשומה במשרד הפנים) של חייב או נתבע, מספרי טלפון, מקומות עבודה וכו'.
בכל מקרה עדיף לא להסגיר מידע על אחרים.
בכוח המוח​(שולטת)

Re: שימו לב לתאריך הפרסום

סיגורני כתב/ה:

לא הבנתי. מה לא היה ולא נברא?
up u rs​(אחרת)

התחזות מטעם פיקוד העורף- מעולם לא קרתה

up u rs​(אחרת) • 23 באוק׳ 2012
לא לבת דודה של נורית ולא לסבתא רבה עליה השלום. מדובר במייל שרשרת (שקרי ככל הנראה) שמועבר מכל הטעמים הפסולים שמיילים כאלו מועברים בדרך כלל ורץ ברשת כבר 4 שנים בערך.

אמנם=באופן כללי, לתת פרטים אישיים לזרים בטלפון זה רעיון לא מבריק. אבל ספציפית-המכתב הזה מתחיל לרוץ כל פעם שיש תרגיל. פיקוד העורף מעולם לא אישר שהייתה פריצה למערכות שלו. יש הרבה דרכים אחרות להשיג רשימות קשר. מספיק שנתת את הטלפון לצורך מבצע כלשהוא-המספר שלך ימשיך להסתובב שנים בין חברות מסחריות.
בכוח המוח​(שולטת)

Re: התחזות מטעם פיקוד העורף- מעולם לא קרתה

סיגורני כתב/ה:
לא לבת דודה של נורית ולא לסבתא רבה עליה השלום. מדובר במייל שרשרת (שקרי ככל הנראה) שמועבר מכל הטעמים הפסולים שמיילים כאלו מועברים בדרך כלל ורץ ברשת כבר 4 שנים בערך.

אמנם=באופן כללי, לתת פרטים אישיים לזרים בטלפון זה רעיון לא מבריק. אבל ספציפית-המכתב הזה מתחיל לרוץ כל פעם שיש תרגיל. פיקוד העורף מעולם לא אישר שהייתה פריצה למערכות שלו. יש הרבה דרכים אחרות להשיג רשימות קשר. מספיק שנתת את הטלפון לצורך מבצע כלשהוא-המספר שלך ימשיך להסתובב שנים בין חברות מסחריות.

אני אומרת לך באופן מבוסס שהתחזות כזו אכן נעשית, כעניין מתמשך. לא צריך להכנס למערכות של פיקוד העורף, יש תוכנות מידע פרוצות של משרד הפנים איתן עובדים חוקרים פרטיים. פיקוד העורף הוא רק תירוץ, והרעיון לבחון פריצה למערכות שלו כדי לשלול היתכנות של התנהלות כנ"ל, הוא מופרך מעיקרו.
Madame T​(שולטת)

Re: התחזות מטעם פיקוד העורף- מעולם לא קרתה

Madame T​(שולטת) • 23 באוק׳ 2012
בכוח המוח כתב/ה:
סיגורני כתב/ה:

אני אומרת לך באופן מבוסס שהתחזות כזו אכן נעשית, כעניין מתמשך. לא צריך להכנס למערכות של פיקוד העורף, יש תוכנות מידע פרוצות של משרד הפנים איתן עובדים חוקרים פרטיים. פיקוד העורף הוא רק תירוץ, והרעיון לבחון פריצה למערכות שלו כדי לשלול היתכנות של התנהלות כנ"ל, הוא מופרך מעיקרו.

אני חושבת שעצם האזהרה חשובה, גם אם זה לא היה בהכרח פיקוד העורף. לא לתת מידע בטלפון לגורמים חיצוניים גם אם הם נשמעים 'לגיטימיים' לכאורה.
בלוסום​(לא בעסק)

מענין לענין באותו ענין

בלוסום​(לא בעסק) • 23 באוק׳ 2012
לפני מספר חודשים צלצלו אלי "מטעם הצבא" כדי לברר למה אני "משתמטת משרות מילואים" ושיש נגדי צו מעצר.
נשמע מלחיץ... אממה? כששוחררתי מהצבא שוחררתי כדת וכדין ללא שום סעיף מילואים ושום כלום icon_smile.gif
הם ניסו לחלץ פרטים אישיים - סירבתי בכל תוקף וטרקתי את הטלפון.

בקיצור, Madame T את צודקת לחלוטין - פשוט לא למסור פרטים מזהים בטלפון.
נוריתE

Re: שימו לב לתאריך הפרסום

נוריתE • 23 באוק׳ 2012
סיגורני כתב/ה:

מה לעשות icon_rolleyes.gif שמכל ה50000 בערך מילים בשבוע שאמא שלי מעבירה לי
שמעבירים לה שמעיבירים להם
וכו''ד

משהו, סוף סוף תפס את עיני ,לא רק לפתוח אלא גם לנסות להעביר הלאה
ובעוונותי לא טרחתי כמוך לגגל את זה
נו שויין icon_sad.gif