Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 12 שנים •
24 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
24 באוק׳ 2012
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 24 באוק׳ 2012
purple phoenix כתב/ה: Black Lotus כתב/ה: Grey / Green כתב/ה: כל כך בטמן.
מה באמת הקטע של בטמן? בניגוד לספיידרמן שיש לו כוחות של עכביש, לבטמן אין שמיעת על, ולמען השם, האיש מחפש לראות סיגנל בשמים (עיוור כעטלף זה לא ביטוי שמוכר לו, הא?). הוא גם לא דואה כמו עטלף ולמזלו הקול שלו הוא לא אפילו סופרן. אני לא יודעת איך היציאות שלו, אבל אם הוא סובל משלשול נוראי, אולי אז אפשר להסביר למה עטלף. החליפה זה לא מספיק תירוץ מבחינתי מחיפוש קטן בוויקיפדיה (ותודה לאדוני המקסים שזכר משהו בסגנון הזה): "אלפרד: למה עטלפים, אדון ויין? ברוס: עטלפים מפחידים אותי. הגיע הזמן שאויביי יחלקו עימי את החשש הזה." – ברוס ויין, מתוך באטמן מתחיל * אני כן חייבת להודות שזאת עדיין סיבה הזויה בעיניי... מזל שהוא לא פוחד מג'וקים... אני כבר ציינתי שהוא אחד מגיבורי העל היותר מעפנים? |
|
Grey / Green |
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
Grey / Green • 25 באוק׳ 2012
מדובר בטורף לילי, לוטוס. ולהבדיל מטורפים ליליים אחרים, כמו אוח או תנשמת, עטלף זה מפחיד.
having said that בטמן הוא גיבור העל הכי מוצלח שיש. חי בלילה; מכה רעים בלי אישור; לא מהסס להסתבך עם השלטונות; לובש בגדים צמודים ושחורים; מחזיק בבית עבד מין ממין זכר; מזיין את ניקול קידמן; הרשימה נמשכת. |
|
miss darkness |
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
Re: רומנטיקנית חסרת תקנה שכמוני...
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
miss darkness • 25 באוק׳ 2012
blossom כתב/ה:
אוי מבחיל |
|
Dark halo(אחרת) |
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
Dark halo(אחרת) • 25 באוק׳ 2012
star of darkness כתב/ה: blossom כתב/ה:
אוי מבחיל קיץ' קיץ' קי'ץ קיץ' קיץ' קיץ' חחחח ולעיניננו סורי פינקסית אבל בזה נגמרו היחסים שלנו ברור שבאטמן! |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 25 באוק׳ 2012
dark halo כתב/ה: star of darkness כתב/ה: blossom כתב/ה:
אוי מבחיל קיץ' קיץ' קי'ץ קיץ' קיץ' קיץ' חחחח ולעיניננו סורי פינקסית אבל בזה נגמרו היחסים שלנו ברור שבאטמן! קודם כל, תזהרי שאני לא אגיע אלייך הביתה! ואת לא תהני מזה!!!! דבר שני, כל סופר גיבור שעובד מתישהו תחת פיקודו של סופרמן לא יכול להיות אפל באמת ושווה באמת.... איירון מן לעומת זאת.... גם כשהוא עובד "תחת פיקודו" של קפטן אמריקה עדיין עושה מה שבראש שלו ובניגוד לסופר גיבורים אחרים - הוא בין היחידים שלקחו את הסיכון ויצאו מהארון הסופר גיבורים.... (יודעים שאיירון מן זה סטארק) ודבר אחרון - גאון, חתיך, שנון, בעל תסביכים, לא שפוי ויודע לעוף - יש משהו יותר טוב מזה??? |
|
Dark halo(אחרת) |
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
Dark halo(אחרת) • 25 באוק׳ 2012
purple phoenix כתב/ה: dark halo כתב/ה: star of darkness כתב/ה: blossom כתב/ה:
אוי מבחיל קיץ' קיץ' קי'ץ קיץ' קיץ' קיץ' חחחח ולעיניננו סורי פינקסית אבל בזה נגמרו היחסים שלנו ברור שבאטמן! קודם כל, תזהרי שאני לא אגיע אלייך הביתה! ואת לא תהני מזה!!!! דבר שני, כל סופר גיבור שעובד מתישהו תחת פיקודו של סופרמן לא יכול להיות אפל באמת ושווה באמת.... איירון מן לעומת זאת.... גם כשהוא עובד "תחת פיקודו" של קפטן אמריקה עדיין עושה מה שבראש שלו ובניגוד לסופר גיבורים אחרים - הוא בין היחידים שלקחו את הסיכון ויצאו מהארון הסופר גיבורים.... (יודעים שאיירון מן זה סטארק) ודבר אחרון - גאון, חתיך, שנון, בעל תסביכים, לא שפוי ויודע לעוף - יש משהו יותר טוב מזה??? את מגיעה אלי הביתה ביום שישי אני מזכירה לך ולגבי כמה אני אוהב את זה תלוי כמה תעצבני אותי חיה עליך |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 25 באוק׳ 2012
dark halo כתב/ה: purple phoenix כתב/ה: dark halo כתב/ה: star of darkness כתב/ה: blossom כתב/ה:
אוי מבחיל קיץ' קיץ' קי'ץ קיץ' קיץ' קיץ' חחחח ולעיניננו סורי פינקסית אבל בזה נגמרו היחסים שלנו ברור שבאטמן! קודם כל, תזהרי שאני לא אגיע אלייך הביתה! ואת לא תהני מזה!!!! דבר שני, כל סופר גיבור שעובד מתישהו תחת פיקודו של סופרמן לא יכול להיות אפל באמת ושווה באמת.... איירון מן לעומת זאת.... גם כשהוא עובד "תחת פיקודו" של קפטן אמריקה עדיין עושה מה שבראש שלו ובניגוד לסופר גיבורים אחרים - הוא בין היחידים שלקחו את הסיכון ויצאו מהארון הסופר גיבורים.... (יודעים שאיירון מן זה סטארק) ודבר אחרון - גאון, חתיך, שנון, בעל תסביכים, לא שפוי ויודע לעוף - יש משהו יותר טוב מזה??? את מגיעה אלי הביתה ביום שישי אני מזכירה לך ולגבי כמה אני אוהב את זה תלוי כמה תעצבני אותי חיה עליך הלוואי ויכולתי להצטרף.... אני עובדת לצערי :-/ אבל אני רושמת לעצמי ללבוש מגן כשאני רואה אותך |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
בלוסום(לא בעסק) • 25 באוק׳ 2012
star of darkness כתב/ה: blossom כתב/ה:
אוי מבחיל גם התגובה שלך לא משהו.. |
|