הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
24 באוק׳ 2012
בדסמ?
לפני 12 שנים •
24 באוק׳ 2012
הכריש הפטיש • 24 באוק׳ 2012
זה בדסמ כאן?
אז איפה זו שמוכנה לאבד כל שריד של עצמיות שנותר בה, לעשות ריסט טוטאלי? למסור את נפשה, מהותה, איברי גופה, לשליטה ושימוש של אחר ללא שום סייגים מחוץ לבריאותה? כי אם לא כך, אז אין זה בדסמ אמיתי, ללא טוטאליות זה רק לשחק ליד. זו דעתו של הכריש. תקנו אותי או לא אני פותח זים. |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
24 באוק׳ 2012
Re: בדסמ?
לפני 12 שנים •
24 באוק׳ 2012
נוריתE • 24 באוק׳ 2012
הכריש הפטיש כתב/ה: זה בדסמ כאן?
אז איפה זו שמוכנה לאבד כל שריד של עצמיות שנותר בה, לעשות ריסט טוטאלי? למסור את נפשה, מהותה, איברי גופה, לשליטה ושימוש של אחר ללא שום סייגים מחוץ לבריאותה? כי אם לא כך, אז אין זה בדסמ אמיתי, ללא טוטאליות זה רק לשחק ליד. זו דעתו של הכריש. תקנו אותי או לא אני פותח זים. בלה-לה לנד,אולי |
|
teacher(שולט) |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
teacher(שולט) • 26 באוק׳ 2012
זה מקום שאתה לא רוצה להיות בו..
ובמילים האלמותיות של ג'ראוצ': " I don’t care to belong to any club that will have me as a member" |
|
RIS |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
RIS • 26 באוק׳ 2012
teacher כתב/ה: זה מקום שאתה לא רוצה להיות בו..
ובמילים האלמותיות של ג'ראוצ': " I don’t care to belong to any club that will have me as a member" וואלה. ואני מרשה לעצמי להוסיף את מילותיו המפורסמות קצת פחות של animal, המאגיסט מ"מטאל ג'אקט": "?You talk the talk, but do you walk the walk" |
|
Brave girl |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
יש משו בדבריו של הפטיש
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
Brave girl • 26 באוק׳ 2012
בדסמ אמיתי זה לתת את עצמך באופן טוטאלי בלי מיליון ואחת תנאים.
כמובן שהצד השני צריך להיות אחראי ואחד כזה שלא ינצל ושיהיה אפשר לסמוך עליו. אבל כן... יש במקום הזה הרבה דברים בדסמ אמיתי כבר פחות. |
|
Melody303(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
Melody303(נשלטת) • 26 באוק׳ 2012
בדס"מ אמיתי™
Bondage מתקיים בין אם הנקשרת מוכנה לאבד את כל עצמיותה, ולמסור את נפשה, מהותה, ואיברי גופה ללא סייגים ובין אם אינה מוכנה לזאת. Discipline גם מתקיים בין אם המחונכת מוכנה לאבד את כל עצמיותה, ולמסור את נפשה, מהותה, ואיברי גופה ללא סייגים ובין אם אינה מוכנה לזאת. Domination ו Submission גם מתקיימים בין אם הנשלטת מוכנה לאבד את כל עצמיותה, ולמסור את נפשה, מהותה, ואיברי גופה ללא סייגים ובין אם אינה מוכנה לזאת. Sadism ו Masochism גם מתקיימים בין אם המאזוכיסטית מוכנה לאבד את כל עצמיותה, ולמסור את נפשה, מהותה, ואיברי גופה ללא סייגים ובין אם אינה מוכנה לזאת. אתה עדיין שחקן שחמט, גם אם לא השקעת את כל חייך למשחק שחמט ללא סייגים. זה לא הופך להיות "כאילו" רק בגלל שקיימים סייגים. על החתום, מלודי, נשלטת אמיתית™ |
|
nomorenomore |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
nomorenomore • 26 באוק׳ 2012
איזה דיון חמוד !
|
|
A v(שולט) |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
Re: בדסמ?
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
A v(שולט) • 26 באוק׳ 2012
הכריש הפטיש כתב/ה: זה בדסמ כאן?
אז איפה זו שמוכנה לאבד כל שריד של עצמיות שנותר בה, לעשות ריסט טוטאלי? למסור את נפשה, מהותה, איברי גופה, לשליטה ושימוש של אחר ללא שום סייגים מחוץ לבריאותה? כי אם לא כך, אז אין זה בדסמ אמיתי, ללא טוטאליות זה רק לשחק ליד. זו דעתו של הכריש. תקנו אותי או לא אני פותח זים. נגיד שאתה צודק. נגיד...שבאמת ככה זה צריך להיות. נקודת המוצא צריכה להיות בשאלה פשוטה מאוד. "האם אני ראוי להתמסרות שלה?" כי שם זה מתחיל.! |
|
מלכתא |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
מלכתא • 26 באוק׳ 2012
כניעה אמיתית צריך להרוויח.
אתה לא יכול לצפות שיכנעו לך טוטאלית, כשכל מה שאתה עושה זה לשבת ולקטר. |
|
the rain song |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
the rain song • 26 באוק׳ 2012
האגדה מספרת שפעם רק אנשים מושלמים עשו בדסמ
רק אלו שידעו להתמסר באופן טוטאלי ואלה שידעו להכיל ולקבל את הטוטאליות הזאת מבלי לנצלה לרעה אבל פשוטי העם גם רצו מידי פעם התאספו חכמי הדור והחליטו - כדי לא לאבד את פשוטי העם לבתי חולים לחולי נפש או בתי חולים רגילים כדי לא לגרום לאנשים דכאונות מרים הבה נמציא את המונח הזה - גבולות. כך גם אנשים לא מושלמים יוכלו לעשות בדסמ. נשאלה הקושייה - כיצד ידעו מי זה מי? וענה מי שענה - אין ברירה, נצטרך לסמוך על שיקול דעתם של בני האדם שידעו למצוא זה את זו |
|