הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
Re: בדסמ?
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
הכריש הפטיש • 26 באוק׳ 2012
נוריתE כתב/ה: הכריש הפטיש כתב/ה: זה בדסמ כאן?
אז איפה זו שמוכנה לאבד כל שריד של עצמיות שנותר בה, לעשות ריסט טוטאלי? למסור את נפשה, מהותה, איברי גופה, לשליטה ושימוש של אחר ללא שום סייגים מחוץ לבריאותה? כי אם לא כך, אז אין זה בדסמ אמיתי, ללא טוטאליות זה רק לשחק ליד. זו דעתו של הכריש. תקנו אותי או לא אני פותח זים. בלה-לה לנד,אולי בתור נשלטת אמיתית, את בטח יודעת. |
|
הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
teacher כתב/ה: זה מקום שאתה לא רוצה להיות בו..
ובמילים האלמותיות של ג'ראוצ': " I don’t care to belong to any club that will have me as a member" “Quote me as saying I was mis-quoted |
|
הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
RIS כתב/ה: teacher כתב/ה: זה מקום שאתה לא רוצה להיות בו..
ובמילים האלמותיות של ג'ראוצ': " I don’t care to belong to any club that will have me as a member" וואלה. ואני מרשה לעצמי להוסיף את מילותיו המפורסמות קצת פחות של animal, המאגיסט מ"מטאל ג'אקט": "?You talk the talk, but do you walk the walk" “Quote me as saying I was mis-quoted |
|
הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
Melody303 כתב/ה: בדס"מ אמיתי™
Bondage מתקיים בין אם הנקשרת מוכנה לאבד את כל עצמיותה, ולמסור את נפשה, מהותה, ואיברי גופה ללא סייגים ובין אם אינה מוכנה לזאת. Discipline גם מתקיים בין אם המחונכת מוכנה לאבד את כל עצמיותה, ולמסור את נפשה, מהותה, ואיברי גופה ללא סייגים ובין אם אינה מוכנה לזאת. Domination ו Submission גם מתקיימים בין אם הנשלטת מוכנה לאבד את כל עצמיותה, ולמסור את נפשה, מהותה, ואיברי גופה ללא סייגים ובין אם אינה מוכנה לזאת. Sadism ו Masochism גם מתקיימים בין אם המאזוכיסטית מוכנה לאבד את כל עצמיותה, ולמסור את נפשה, מהותה, ואיברי גופה ללא סייגים ובין אם אינה מוכנה לזאת. אתה עדיין שחקן שחמט, גם אם לא השקעת את כל חייך למשחק שחמט ללא סייגים. זה לא הופך להיות "כאילו" רק בגלל שקיימים סייגים. על החתום, מלודי, נשלטת אמיתית™ ועדיין שחקן שחמט חובב זה רק ליד מול רב אמן |
|
הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
Sparafucile כתב/ה: איזה דיון חמוד !
ככה זה כשאין זיון, יש דיון. |
|
הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
A v כתב/ה: הכריש הפטיש כתב/ה: זה בדסמ כאן?
אז איפה זו שמוכנה לאבד כל שריד של עצמיות שנותר בה, לעשות ריסט טוטאלי? למסור את נפשה, מהותה, איברי גופה, לשליטה ושימוש של אחר ללא שום סייגים מחוץ לבריאותה? כי אם לא כך, אז אין זה בדסמ אמיתי, ללא טוטאליות זה רק לשחק ליד. זו דעתו של הכריש. תקנו אותי או לא אני פותח זים. נגיד שאתה צודק. נגיד...שבאמת ככה זה צריך להיות. נקודת המוצא צריכה להיות בשאלה פשוטה מאוד. "האם אני ראוי להתמסרות שלה?" כי שם זה מתחיל.! הרשה לי לתקו אותך אדון וגם חבר, שם זה נגמר. |
|
הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
מלכתא כתב/ה: כניעה אמיתית צריך להרוויח.
אתה לא יכול לצפות שיכנעו לך טוטאלית, כשכל מה שאתה עושה זה לשבת ולקטר. אם היית יודעת מה אני מקטר, היית רוצה גם... |
|
הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
the rain song כתב/ה: האגדה מספרת שפעם רק אנשים מושלמים עשו בדסמ
רק אלו שידעו להתמסר באופן טוטאלי ואלה שידעו להכיל ולקבל את הטוטאליות הזאת מבלי לנצלה לרעה אבל פשוטי העם גם רצו מידי פעם התאספו חכמי הדור והחליטו - כדי לא לאבד את פשוטי העם לבתי חולים לחולי נפש או בתי חולים רגילים כדי לא לגרום לאנשים דכאונות מרים הבה נמציא את המונח הזה - גבולות. כך גם אנשים לא מושלמים יוכלו לעשות בדסמ. נשאלה הקושייה - כיצד ידעו מי זה מי? וענה מי שענה - אין ברירה, נצטרך לסמוך על שיקול דעתם של בני האדם שידעו למצוא זה את זו אפשר לבחור כל צורה שהיא, נכון, אך הרשי לי לומר לך דבר אחד : "אפילה היא אפילה. הסכנה היא שתשכנע את עצמך שהיא אור". |
|
גברים(שולט) |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
גברים(שולט) • 26 באוק׳ 2012
הכריש הפטיש כתב/ה: זה בדסמ כאן?
אז איפה זו שמוכנה לאבד כל שריד של עצמיות שנותר בה, לעשות ריסט טוטאלי? למסור את נפשה, מהותה, איברי גופה, לשליטה ושימוש של אחר ללא שום סייגים מחוץ לבריאותה? כי אם לא כך, אז אין זה בדסמ אמיתי, ללא טוטאליות זה רק לשחק ליד. זו דעתו של הכריש. תקנו אותי או לא אני פותח זים. לא. כאן זו פלטפורמה להכיר אנשים חובבי בדסמ ולקרוא או להביע דיעות בעניין. יש כאן טעות נפוצה, בעיקר של מצטרפים חדשים, אם כי לא רק שלהם, שמקבלים משום מה את הרושם ש"כאן זה בדסמ" במובן של - כאן זה סוג של "מועדון לג'נטלמנים" שבו יש מבחר של נשלטות וכל מה שצריך לעשות זה להשקיע את הזמן ואת המאמץ בלהחליט איזו מהן לקחת להיום ואיזו מהן לשמר בסטנד ביי למחר. כשהם מגלים שלמצוא נשלטת שתרצה להיות דווקא שלך ושתוכל לעשות בה כרצונך, זה לא פחות מאתגר מלמצוא ונילית מרדנית שתסכים שתרד לה, מגיעה התובנה המקסימה של - "אין כאן נשלטות אמיתיות או אין כאן בדסמ אמיתי". הבדסמ שאתה מתאר הוא משהו מאוד אינטימי ועמוק. הוא יווצר ויבנה רק במקום שבו היא רואה בך מישהו שהוא משכמו ומעלה, מישהו שעולה עליה בהרבה מובנים, מישהו שהיא תוכל להסתכל עליו מלמטה באופן טבעי וכמובן, אם אתה מעוניין דווקא בה. *אחד הפתרונות לעניין הוא לרכוש כאן מנוי פלטינה שמזכה כידוע, בנשלטת אחת שאותה ניתן להחליף פעם בחודש, כל עוד אתה מחזיר אותה, במצב סביר. (הבעיה היא שמנויי כזה עולה 300 ש"ח לשנה ולכן לא גם פתרון זה לא כדאי בעליל ; ) סוגר זים, וצולל חזרה לעבודה. שב"ש |
|
Mary Jane |
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 באוק׳ 2012
Mary Jane • 26 באוק׳ 2012
הכריש הפטיש כתב/ה: זה בדסמ כאן?
אז איפה זו שמוכנה לאבד כל שריד של עצמיות שנותר בה, לעשות ריסט טוטאלי? למסור את נפשה, מהותה, איברי גופה, לשליטה ושימוש של אחר ללא שום סייגים מחוץ לבריאותה? כי אם לא כך, אז אין זה בדסמ אמיתי, ללא טוטאליות זה רק לשחק ליד. זו דעתו של הכריש. תקנו אותי או לא אני פותח זים. לדעתי תוכל למצוא את הדמות נטולת הגבולות (למעט בריאות) שאתה מתאר בבתי חולים ובמרכזים שונים לפגועי נפש. בהצלחה. |
|