סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

היא רוצה להיות זונה....

לבעמוק​(שולט)
לפני 12 שנים • 2 בנוב׳ 2012

היא רוצה להיות זונה....

לבעמוק​(שולט) • 2 בנוב׳ 2012
בקשה ממני כמה פעמים תהפוך אותי לזונה שלך...

מהסס לא מרגיש לי טוב.
אשמח לשמוע מנשלטות מה אולי הכוונה מעבר למילים...
אשמח לשמוע דעה משולטים.
Episode​(לא בעסק)

גם אני אשמח לדעת,

Episode​(לא בעסק) • 2 בנוב׳ 2012
האם כשהיא מבקשת ממך להפוך אותה לזונה שלך, היא רוצה שתשלח אותה לשכב עם "גברים מובחרים" תמורת כסף או אפילו בלי תמורה (עסקים גרועים.), או,
היא רוצה שבכל רגע נתון שבו תחפוץ, תסמס לה, והיא תעזוב את כל העיסוקים שלה ותגיע אליך נוטפת.

בהנחה והיא מדברת על אופציה ב', כפי שציינתי, אני לא רואה את הבעיה. (האר את עיניי, בבקשה.)
בהנחה והיא מדברת על אופציה א', טוב, לפחות אני שמחה שלא עפת על זה.

והנה הפולואפ -
אם היא ביקשה ממך כמה פעמים, ועדיין לא הבנת מספיק, למה במקום לשאול את דעת הקהל, אתה לא יושב ומשוחח איתה על זה, ממש יורד אל שורש הבקשה?
    התגובה האהובה בשרשור
לבעמוק​(שולט)

דברנו נושא כמה פעמים

לבעמוק​(שולט) • 2 בנוב׳ 2012
התשובה משתנית לפי מצב הרוח ומתי אנחנו מדברים...
סיבת הרצון לא ברורה לי...
אמרת דברים חכמים ומעוניין לשמוע עוד דעות ומחשבות.
Uranus
Uranus • 2 בנוב׳ 2012
כשאתה בדילמה כזו, אחת האפשרויות היא ללכת ולשאול אחרים ועל כך שעשית את זה כבר מגיע לך כבוד.

מהשאלה ומהתגובה שלך אני מבין שאצלה לא תמצא מענה לדילמה, אבל יותר מכך - תסכים איתי שאם יענו לך פה עשרות תשובות - כל תשובה תהיה נכונה לעונה בלבד ולאו דוקא לך. כמובן שתוכל לקבל רושם כלשהו ולהחליט מה הכי מתאים לך אבל בסופו של דבר רק אתה יודע מי אתה, מאיפה באת ולאן אתה מוכן ללכת.

אם יש חשש כלשהו מהלא נודע - אז אולי כדאי באמת להתייעץ עם כאלה שחוו את זה ויש להם רשמים שונים - ואז תהיינה לך תשובות שממוקדות יותר בדילמה הספציפית שלך.

תבדוק מה השאלה האמיתית והספציפית שאתה רוצה לשאול, כי מהשאלה ששאלת אני בספק אם תמצא תשובה או תוכל לקבל שירות מאיתנו.

שבת שלום icon_smile.gif
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 2 בנוב׳ 2012
אם אתה והיא לא יודעים, כמובן שכל אחד מאתנו יכול רק לשער. ההשערה שלי, על סמך מה שתיארת, היא שאין לה בראש תרחיש ברור שבו יש משמעות מוגדרת להיותה "הזונה שלך", אלא מדובר יותר בתחושה מאשר במעשה כזה או אחר. היא רוצה בעיקר שתיתן לה את ההרגשה הזו, שהיא שלך ושאתה יכול לעשות ממנה "זונה" אם בא לך. כיצד זה יבוא לידי ביטוי ואיזו מין זונה היא תהיה, זה כבר תלוי בך.
Bent
Bent • 2 בנוב׳ 2012
מתחילים בקטן, ונהנים לגלות ביחד את הדרך וההגדרה שמתאימה לשניכם.

זה יכול להיות לבוש חושפני מאוד ביציאה.

או לבוש מאוד שמרני אבל עם דברים משגעים מתחת.

זה יכול להיות זמינות אליך גם מבחינת המקום והזמן וגם מבחינת יכולת הבחירה של איך תשתמש בגופה.

ומשם אפשר לעלות למשחקי חשיפה באתי זנות (גם עם לא מקבליםפ לקוחות).

משחקי סרסור כחלק ממשקחי תפקידים רק בניכים ועד ממש סרסור בגופה אל מול שולטי הכלוב המוכנים לחלוק פנטזיה שכזו.

ספר לנו איך הלך icon_smile.gif
מלח הארץ​(אחר)

רק בתור סרסור

מלח הארץ​(אחר) • 2 בנוב׳ 2012
אל תשכח לפתוח עוסק מורשה , לדווח למס הכנסה ולביטוח לאומי , להעביר ניכויים בזמן , תקנה לך גם BMW שחור ו TMAX להשלמת הציד , הכל מוכר למס הכנסה .
נוריתE

Re: רק בתור סרסור

נוריתE • 2 בנוב׳ 2012
מלח הארץ כתב/ה:
אל תשכח לפתוח עוסק מורשה , לדווח למס הכנסה ולביטוח לאומי , להעביר ניכויים בזמן , תקנה לך גם BMW שחור ו TMAX להשלמת הציד , הכל מוכר למס הכנסה .

בוזזז
לא, יפה.
נוריתE

ולענין העניין

נוריתE • 2 בנוב׳ 2012
על דעתי,
כשנישלטת מבקשת להיות ה- "זונה שלו"
זה מראה על רגשות התמסרות וסוג של כמיהה ליהיות טוטאלית לחלוטין
נפשית ומנטלית יותר מפיזית, לפעמים.
יש פה מין סוג,לא של "השפלה"או ביזוי,חיצוניים אלא של כניעות והכנעה.

מה זה,בבידי''סמ "להיות הזונה שלו"
זה אפשרי גם "לתת"אותה למכר או לידיד טוב ,במסגרת סשן מוסדר ומוגדר מראש
תמורת "אתנן", סימלי להמחשת האקט,כשזה יכול להיות עשר אגורות או שקל,או אפילו פשוט ככה

או ,כמו שאמרתי למעלה,זה גם יכול להתבטא ביחס התייחסות או ייחוס,במילים ומעשים פרטיים בין ארבע קירות.

אתה צריך,לדעת ממנה,ברור, מה הכוונה שלה,
יש בה כמיהה,השאלה היא למה.
סירופ​(נשלטת)
סירופ​(נשלטת) • 2 בנוב׳ 2012
שלשום בבוקר, הוא אמר לי " יש לי מטלה בשבילך" , תתקשרי ל"נועם", יש לך את המספר

שלו?

לא! שלף את הסלולרי והכתיב לי

אני רוצה שתטפלי בו יפה!

אתה יכול להיות יותר ספציפי? שאלתי בדאגה

הוא חייך, תדאגי לצרכים שלו

לא, מאסטר, את זה הבנתי, רק ... האם הז חייב להיות היום? כי אני צריכה לארגן בית ריק

בקרוב, סייג את עצמו, לא חייב להיות היום, אבל שיהיה בקרוב מאוד כי נועם מדוכדך ואני רוצה שתנחמי אותו

למחרת ( אתמול) כשנועם הגיע הוא היה נחוש לנצל עד תום, היינו לפחות פעמיים, את הוואוצ'ר עלי, נועם כשמו, נעים ועדין ( עדין מידי) ,

מה תרצה? שאלתיו,
קודם אני אגמור לך בפה ואז אני אתאושש קצת ואזיין אותך

מצצתי לו ביסודיות, ובהחלטה שאוציא אותו נינוח ומרוצה והוא יאמר עלי מילים טובות לאדוני

אבל אחרי הפעם הראשונה לא הצלחתי, חרף השקעתי הרטובה והארוכה, להביא אותו לחלק ב'

הכנתי קפה ומאפינז חלבה קישקשנו קצת והוא הלך לעבודה

זונה או לא זונה?