מפנק בכיר(נשלט) |
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
נא לרשום אותי..
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
מפנק בכיר(נשלט) • 2 בנוב׳ 2012
תודה
|
|
לא דופקת חשבון(שולטת) |
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
עוד שעתיים...
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
לא דופקת חשבון(שולטת) • 2 בנוב׳ 2012
המסיבה הכי לוהטת בעיר.... נתראה שם מתוקים שלי הולך להיות חם מהרגיל....
|
|
לא דופקת חשבון(שולטת) |
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
הליין המנצח...
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
לא דופקת חשבון(שולטת) • 3 בנוב׳ 2012
אני רוצה להודות לכל מי שבא לכבד אותי
היה ערב יוצא מן הכלל הרבה הפתעות סשן מיוחד במינו והרבה אנשים שאני אוהבת והרבה הרבה שמח לא אשכח את הערב הזה תודה רבה לכול החברים הטובים... וכמובן לאורלי אהובה שלי תודה רבה רבה על הכל אין עלייך....אוהבת מלא.... |
|
fanuna(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
fanuna(לא בעסק) • 3 בנוב׳ 2012
היה באמת מלהיב!!! כמה אנשים היו ....מוזיקה מעולה וכמובן חגגנו לאחת ויחידה שחנו לא דטפקת חשבון המדהימה!!!!!!! היה באמת כיף וההופעה שלי ושל דוגי פשוט היתה מדליקה אני אישית מאוד נהנתי על הבמה אז תודה רבה לכל מי שעזר בהכנות לסשן........
|
|
אורלי(שולטת) |
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
Re: הליין המנצח...
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
אורלי(שולטת) • 3 בנוב׳ 2012
לא דופקת חשבון כתב/ה: אני רוצה להודות לכל מי שבא לכבד אותי
היה ערב יוצא מן הכלל הרבה הפתעות סשן מיוחד במינו והרבה אנשים שאני אוהבת והרבה הרבה שמח לא אשכח את הערב הזה תודה רבה לכול החברים הטובים... וכמובן לאורלי אהובה שלי תודה רבה רבה על הכל אין עלייך....אוהבת מלא.... ואני רוצה להודות לך על זה שאת קיימת! מזל טוב ענק יפה שלי והלוואי וכל הזמן אראה אותך מחייכת כמו אתמול בלילה }{ |
|
לא דופקת חשבון(שולטת) |
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
Re: הליין המנצח...
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
לא דופקת חשבון(שולטת) • 3 בנוב׳ 2012
אורלי כתב/ה: לא דופקת חשבון כתב/ה: אני רוצה להודות לכל מי שבא לכבד אותי
היה ערב יוצא מן הכלל הרבה הפתעות סשן מיוחד במינו והרבה אנשים שאני אוהבת והרבה הרבה שמח לא אשכח את הערב הזה תודה רבה לכול החברים הטובים... וכמובן לאורלי אהובה שלי תודה רבה רבה על הכל אין עלייך....אוהבת מלא.... ואני רוצה להודות לך על זה שאת קיימת! מזל טוב ענק יפה שלי והלוואי וכל הזמן אראה אותך מחייכת כמו אתמול בלילה }{ תודה ענקית לך אישה אהובה ואם שניה שלי אין עליך בעולם...שיחקת אותה ...הלילה הזה היה מ-ו-ש-ל-ם.... |
|