סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

Gentlemen’s Club

up u rs​(אחרת)
לפני 12 שנים • 4 בנוב׳ 2012

Re: חברת הגברים

up u rs​(אחרת) • 4 בנוב׳ 2012
ראובן כתב/ה:
חברים,
העקרונות הנ''ל שאובים מה'קאנטרי קלאב' הבריטי במובנו המסורתי. אגב, ברור מדוע הקולות הנשיים שנשמעו בפוסט זה יצאו בחריפות נגד הרעיון - הרי נשים חרדות מפני הרעיון של ''a place we cannot enter'' ('חולית'), שהוא מקום של הווייה גברית שקטה. אני סבור שכיום, כאשר נשים מצאו מקומן בכל משלבי החברה, ישנו טעם אמיתי ליצור מחדש את חברת הגברים.

אין שום בעיה עם אחווה גברית.
להפך.
גברים-שיתחברו למהות הגבריות , לשורש ,יהיו גברים משובחים יותר ובני זוג טובים יותר ובאופן כללי- יהפכו את המקום למקום הרבה יותר סמפטי.
העניין הוא-שבניגוד למה שאתה טוען- רוב אותם "גנטלמנים" קלאסיים היו גם בעלי דרגות בצבא ונתונים לאותם עמדות גבריות כוחניות- כך שאין פה "אחווה גברית" אמיתית- אלא אחוות בעלי שררה.
בשביל להיות גבר אמיתי אתה צריך ספות עור וויסקי משובח?
זה כמו להגיד שבלי נעלי סטילטו ובושם באלפי שקלים-את לא אשה אמיתית.
מה אתה אומר בעצם?
שגבר עם משכורת ממוצעת שאין לו נטיה טבעית לעסקים עם שוהי עולם הוא לא גבר אמיתי?
מאלף סוררות​(שולט)
לפני 12 שנים • 8 בנוב׳ 2012

מאלף סוררות​(שולט) • 8 בנוב׳ 2012
סיגורני כתב/ה:
ראובן כתב/ה:
חברים,
העקרונות הנ''ל שאובים מה'קאנטרי קלאב' הבריטי במובנו המסורתי. אגב, ברור מדוע הקולות הנשיים שנשמעו בפוסט זה יצאו בחריפות נגד הרעיון - הרי נשים חרדות מפני הרעיון של ''a place we cannot enter'' ('חולית'), שהוא מקום של הווייה גברית שקטה. אני סבור שכיום, כאשר נשים מצאו מקומן בכל משלבי החברה, ישנו טעם אמיתי ליצור מחדש את חברת הגברים.

להפך.
גברים-שיתחברו למהות הגבריות , לשורש ,יהיו גברים משובחים יותר ובני זוג טובים יותר ובאופן כללי- יהפכו את המקום למקום הרבה יותר סמפטי.
העניין הוא-שבניגוד למה שאתה טוען- רוב אותם "גנטלמנים" קלאסיים היו גם בעלי דרגות בצבא ונתונים לאותם עמדות גבריות כוחניות- כך שאין פה "אחווה גברית" אמיתית- אלא אחוות בעלי שררה.
מה אתה אומר בעצם?

סיגורני,
שועי זה עם ״ע״

שתיים: מה את מנסה לומר חמודה? תנסי במילים פשוטות ואנחנו נעזור לך בתחביר ואפילו באיות. אבל כרגע גם המסר מרגיש כמו פרובוקציה בלירה. כן, עלית עלינו, אנחנו כולנו תתי אלופים במילואים שזוממים לבנות לעצמנו מועדוןצקצינים יוקרטי ואסור שלאף אחד שמה יהייה מאזדה שלוש.

שלוש ואפרופו ה ״ע״ ממקודם, תעופי לי מהעיניים. בכלל, לא ברור לי מה כל הנקבות עושות בפוסט הזה. זה פוסט ששואל גברים על רעיון שמיועד לגברים. אז מי בכלל שאל אתכן? אם יהייה צורך בדעה של כלבה אחת או יותר נזרוק לכן מעטפה אל מחוץ לדלת המועדון ותוכלו לכתוב תשובה, מוגבלת למאתיים וחמישים מילים. עד אז, אני באמת מבקש הכי יפה שאני יכול, ואני יודע שחלק מכן יפנו לסניף המקומי של נעמ״ת בעקבות תגובתי, שלא תהיו כאן. אז קדימה, כלבות החוצה. צ׳ופ צ׳ופ.

icon_idea.gif
בכוח המוח​(שולטת)
לפני 11 שנים • 8 בנוב׳ 2012

בכוח המוח​(שולטת) • 8 בנוב׳ 2012
מאלף סוררות כתב/ה:
סיגורני כתב/ה:
ראובן כתב/ה:
חברים,

להפך.
מה אתה אומר בעצם?

סיגורני,
שועי זה עם ״ע״

שתיים: מה את מנסה לומר חמודה? תנסי במילים פשוטות ואנחנו נעזור לך בתחביר ואפילו באיות. אבל כרגע גם המסר מרגיש כמו פרובוקציה בלירה. כן, עלית עלינו, אנחנו כולנו תתי אלופים במילואים שזוממים לבנות לעצמנו מועדוןצקצינים יוקרטי ואסור שלאף אחד שמה יהייה מאזדה שלוש.

שלוש ואפרופו ה ״ע״ ממקודם, תעופי לי מהעיניים. בכלל, לא ברור לי מה כל הנקבות עושות בפוסט הזה. זה פוסט ששואל גברים על רעיון שמיועד לגברים. אז מי בכלל שאל אתכן? אם יהייה צורך בדעה של כלבה אחת או יותר נזרוק לכן מעטפה אל מחוץ לדלת המועדון ותוכלו לכתוב תשובה, מוגבלת למאתיים וחמישים מילים. עד אז, אני באמת מבקש הכי יפה שאני יכול, ואני יודע שחלק מכן יפנו לסניף המקומי של נעמ״ת בעקבות תגובתי, שלא תהיו כאן. אז קדימה, כלבות החוצה. צ׳ופ צ׳ופ.

icon_idea.gif

וואי וואי, יצאת גבר.
לא הייתי יורקת לכיוון של מועדון שהיה מקבל אותך אל שורותיו, ותכלס מקומם של בהמות ברפת, לא במועדוני חברים לג'נטלמנים, שאין לי דבר נגדם.

ד"א, ולמרות תיקוני נוסח וטעויות כתיב שערכת, ההודעה שלך עדיין עילגת להפליא, ג'נטלמן.
אני באמת לא מציעה לסיגורני לקבל את הצעתך ולהעזר בך בעניין הזה, למרות רצונך הטוב. (:
Matok​(שולט)
לפני 11 שנים • 14 בנוב׳ 2012

אווירה לוחמנית משהו

Matok​(שולט) • 14 בנוב׳ 2012
לא זו היתה כוונת המשורר
up u rs​(אחרת)
לפני 11 שנים • 15 בנוב׳ 2012

up u rs​(אחרת) • 15 בנוב׳ 2012
[quote="מאלף סוררות"][quote="סיגורני"]
ראובן כתב/ה:
חברים,

אה, קושקושון,הבנתי!
לכזה מועדון אתה מתכוון.
אתה לא צריך להתאמץ ולהקים מחדש- גן טרום חובה דווקא יש בכל שכונה.
(ולא, מתוק שלי, אני בהחלט לא חושדת בך שאתה תת אלוף במיל. גם לא איש עסקים אמיד.)
icon_idea.gif
Matok​(שולט)
לפני 11 שנים • 24 בנוב׳ 2012

פיילוט

Matok​(שולט) • 24 בנוב׳ 2012
טוב אז ככה, העידכון הפרקטי הוא שהושגה התקדמות.
כל אחד שם גוש כסף, בערך שלוש ארבע משכורות בתשלומים ומה שיצא זה ששכרנו דירת דופלקד מגניבה ביותר באזור מעולה. יש כל מה שצריך מבחינת בר, מטבח, מנקה שבאה שלוש פעמים בשבוע בשעות הבוקר כשאף אחד איננו שם, סידרנו מכערת בידור שכנראה יהייה קשה להתחרות בה, ומה שלא חשבתי עליו בפוסט המקורי שלי זה שיש גם מקלחת עם מגבות והכל, וגם... חדר שינה!!!! בקייצור זה כמובן רחוק מהקונספט המסחרי כי זה מיועד רק לקומץ חברים קרובים כרגע, אבל זו התקדמות פרקטית ולא דיון אידיאולוגי, אגב זו היתה הכוונה מלכתחילה. בכל מקרה אני חושב שמגיעה תודה לכל מי שהשתתף בדיון, אני שמח לומר שלדעתי אפשר לסגור את השירשור, ושוב תודה לכולם.

אני ממש מבסוט.
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 24 בנוב׳ 2012
יש כאלה שהצליחו לשכור להם דירת זיונים בלי שרשור של שמונה עמודים, ובלי לקרוא לדירה הזו "מועדון ג'נטלמנים", אבל כל אחד עושה את הדברים בדרכו.
בהצלחה. (:
שלגי
שלגי • 24 בנוב׳ 2012
בכוח המוח כתב/ה:
יש כאלה שהצליחו לשכור להם דירת זיונים בלי שרשור של שמונה עמודים, ובלי לקרוא לדירה הזו "מועדון ג'נטלמנים", אבל כל אחד עושה את הדברים בדרכו.
בהצלחה. (:

ולי דווקא נראה שדירת זיונים זה בהחלט הגירסא הלבנטינית של מועדון הג׳נטלמנים הבריטי.
Mary Jane
Mary Jane • 24 בנוב׳ 2012
זה נשמע כל כך גייי..
(אשמח לתמונות)
Matok​(שולט)

מותקף

Matok​(שולט) • 24 בנוב׳ 2012
לא לגמרי ברור לי מדוע אני מותקף. שמתי לב שהאווירה מאוד התלהטה אבל אני לא נטלתי חלק בעניין ולא אטול. זו לא דרכי, ואיןצלי כל עניין להתקוטט. איש בדרכו יבחר.

רק להתייחס עניינית להערות, אלף זו איננה דירת זיונים. ממש ממש לא. זה פיילוט שכן אין טעם להשקיע מאה אלף שקל בשכירות כשאנחנו חבורה של שישה חברים בשלב זה. בית, זה גם לא גיי, כולם סטרייטים, לא שיש בעיה עם מי שלא אבל אין כאן עניין מיני בכלל. אולי בדיוק הפוך, זה בכי לא מיני שיש עם דגש על כיף וסוג של ג׳ימבורימלמבוגרים. יש מקרן שעלה בערך 45,000 יש מערכת סראונד שעלתה בערך 100,000 יש ספות עור כיפיות מפנקות, יש בר עם ויסקי וברבון מצויינים, יש יומידור לסיגרים, יש מקרר קטן לוודקה ולרוסט ביף וזה בנתיים ממש ממש אחלה כיף של מקום להיזרק בו לכמה שעות לפני שהולכים הביתה.

אני מצטער אם הפוסט הרגיז כאן אנשים אבל כפי שאמרתי זו לא היתה הכוונה ואני באופן אישי אפילו די סולד מההתכתשויות החסרות כל תכלית שכן מה מידת ההשפעה של כל צד על רעהו?

בכל מקרה, מבחינתי רק ציינתי שסוף סוף הדבר הזה קרם עור וגידים, ואני באופן אישי שמח על כך. אני מבקש מכל מי שרב כאן עם מישהו אחר לחדול מכך ובכל מקרה לא לנצל את הפוסט הזה כזירת התגוששות, זה היה פוסט ששימש כקבוצת מיקוד ושמבחינתי סיים את תפקידו. שוב, תודה רבה לכולם וליל מנוחה.

מתוק