fanuna(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
25 בנוב׳ 2012
50 גוונים של שיעמום
לפני 11 שנים •
25 בנוב׳ 2012
fanuna(לא בעסק) • 25 בנוב׳ 2012
אכן ספר מעצבן אבל לחילופן הייתי שמחה אם היה יוצא ספר בסגנון על בדסמ שמראה מהשקפה פסיכולוגית מדוע אנשים מגיעים לבדסמ ומה מביא אותם לשם בנקום לקרוא 500 עמודים על תאורי סשנים....
|
|
walking dead |
לפני 11 שנים •
25 בנוב׳ 2012
לפני 11 שנים •
25 בנוב׳ 2012
walking dead • 25 בנוב׳ 2012
אין לי בעיה עם זה שהספר הוא קצת קינקי ולא יותר, לא ציפיתי מונילית שתוכל להמציא מחדש את המרקיז דה-סאד גרסת 2012.
יש לי בעיה עם הדמויות השטחיות, עם הקלישאות, העלילה הלא הגיונית וכמובן עם הכתיבה הרדודה והעובדה שיש יותר מדי חזרות על אותם המשפטים (הוא כל כך יפה, שיואו!) זה נכון שהספר מעורר עניין וסקרנות כלפי עולם הבדס"מ וגורם לו להראות פחות מאיים, אך מצד שני הוא גם יוצר קבעונות מחשבתיים שגויים להחריד - העובדה שה"שולט" הוא הגבר ה"מושלם" - נאה, צעיר, עשיר, איש עסקים מוכשר, לוחם קונג פו, בעלים של פליירום מושקע וכמובן רווק (בטמן, מישהו? ) והיא סתם בחורה "פשוטת עם", צעירה ובתולה שמסתחררת מהדומיננטיות הנשפכת ממנו (ומזה שהוא כל כך יפה, שיואו, באסה בריבוע). האידאליזציה הזו של מערכת היחסים הבדס"מית, של הדמויות שפשוט נלקחו מתוך הפנטזיות הכי פושטיות של הדום-סופרמן והנשלטת-צעירונת-טיפשה וחסרת עמוד שדרה/נסיון - זה מה שלי מפריע. |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 11 שנים •
25 בנוב׳ 2012
Re: 50 גוונים של שיעמום
לפני 11 שנים •
25 בנוב׳ 2012
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 25 בנוב׳ 2012
fanuna כתב/ה: אכן ספר מעצבן אבל לחילופן הייתי שמחה אם היה יוצא ספר בסגנון על בדסמ שמראה מהשקפה פסיכולוגית מדוע אנשים מגיעים לבדסמ ומה מביא אותם לשם בנקום לקרוא 500 עמודים על תאורי סשנים....
אחד היתרונות של פורנו הוא שיודעים שהוא פורנו ולכן לוקחים בחשבון שהוא מוקצן, מופרך, ופנטסטי יותר מהמציאות. ספר שהיה מנסה להסביר מדוע אנשים מגיעים לבדס"מ ומה מביא אותם שלם היה מתיימר להיות מדעי, ולכן הסיכון בו רב יותר. מניין הסיבות להגעה הוא כמניין האנשים שנמצאים באתר, וגם אם לספר היו 500 עמודים, הוא לא יכל לכסות את כל הסיבות, ובטח היה נתקע על ה"התעללות בילדות", "שחזור אונס", ושאר ההסברים שעלו פה לא פעם, אבל ממש לא התאימו לי ולרבים מאלו שאני מכירה. עדיף שנשים יחשבו שכאן הם ימצאו את האלילה הפנימית שלהם ואת המיליארדר המתוסבך שימשיך איתן אל החופה, מאשר שמומחים על דעת עצמם ינסו לשייך למגיעים לכאן ילדות עשוקה. לא כולנו שואפים להגיע למאסטר שף בסופו של דבר |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
25 בנוב׳ 2012
לפני 11 שנים •
25 בנוב׳ 2012
Tainted(לא בעסק) • 25 בנוב׳ 2012
free spirit כתב/ה: אין לי בעיה עם זה שהספר הוא קצת קינקי ולא יותר, לא ציפיתי מונילית שתוכל להמציא מחדש את המרקיז דה-סאד גרסת 2012.
יש לי בעיה עם הדמויות השטחיות, עם הקלישאות, העלילה הלא הגיונית וכמובן עם הכתיבה הרדודה והעובדה שיש יותר מדי חזרות על אותם המשפטים (הוא כל כך יפה, שיואו!) זה נכון שהספר מעורר עניין וסקרנות כלפי עולם הבדס"מ וגורם לו להראות פחות מאיים, אך מצד שני הוא גם יוצר קבעונות מחשבתיים שגויים להחריד - העובדה שה"שולט" הוא הגבר ה"מושלם" - נאה, צעיר, עשיר, איש עסקים מוכשר, לוחם קונג פו, בעלים של פליירום מושקע וכמובן רווק (בטמן, מישהו? ) והיא סתם בחורה "פשוטת עם", צעירה ובתולה שמסתחררת מהדומיננטיות הנשפכת ממנו (ומזה שהוא כל כך יפה, שיואו, באסה בריבוע). האידאליזציה הזו של מערכת היחסים הבדס"מית, של הדמויות שפשוט נלקחו מתוך הפנטזיות הכי פושטיות של הדום-סופרמן והנשלטת-צעירונת-טיפשה וחסרת עמוד שדרה/נסיון - זה מה שלי מפריע. זה סיפור פנטזיה, לא? בפנטזיה הוא תמיד סופרמן מושלם, כסף, כישרון, אינטילינציה ומראה וכמובן שיש לו.... מערה כמו של באטמן. |
|
walking dead |
לפני 11 שנים •
25 בנוב׳ 2012
לפני 11 שנים •
25 בנוב׳ 2012
walking dead • 25 בנוב׳ 2012
גם פנטזיה צריך לדעת לכתוב
|
|
the model(נשלטת) |
לפני 11 שנים •
25 בנוב׳ 2012
לא סיימתי את הספר הראשון:(
לפני 11 שנים •
25 בנוב׳ 2012
the model(נשלטת) • 25 בנוב׳ 2012
פשוט הגעתי לאמצע ולא מצליחה להמשיך... כתוב לא טוב, לא מעניין, לי היה יותר כישרון כבר בכיתה ה' נראה לי...
וזה עוד לפני שמדברים על התוכן... אולי הציפיות שלי היו אחרות... אולי בגלל שאני מכירה ונושמת את זה דמיינתי שהכל יקרה לה אחרת... כבר מהתחלה הבנתי שזה לא זה.... למה הבחור שהיא פגשה מליונר???? בשביל מה הסופרת עשתה אותו כל כך יפה? זה הרי מאבד את כל הקטע... ברור שרוב הבחורות המכוערות והחסרות נסיון ימשכו לגבר יפה עם כסף אפילו אם הוא אוכל חתולים בלילות! זה הופך את כל הנושא הקסום לאגדה על סינדירלה ולא יותר... ואיזה מן שולט הבחור הזה אם הוא מרגע הראשון מסכים איתה ומתפשר כמו סמרטוט??? מה הוא שווה אחרי זה... ובכלל כשהוא גילה לה שהיה נשלט, לא יודעת, אולי רק אני ספיציפית מרגישה את זה, אבל באותו רגע לו כבר לא יכל להיות סיכוי איתי בקיצור... תקראו קלאסיקות! גם יותר מעניין וגם ערך מוסף מובטח ערב טוב |
|