philia |
לפני 11 שנים •
4 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
4 בדצמ׳ 2012
philia • 4 בדצמ׳ 2012
מתהפך כתב/ה: בכל זאת , דמות חינוכית
מורה ומחנכת בישראל.... ובענין השכר המורים מקבלים משכורת יפה תמורת 3 שעות עבודה ביום ו5 חודשים חופש בשנה.(לא כולל שביתות) לפי הידע שלך בשעות העבודה של המורות, אתה יכול ממחר בבוקר ללכת להיות אחות. לפי החשבון שלך. הן עובדות בממוצע. 4 וחצי שעות... ובדיוק היום שובתות. תעשה 360 מעלות, |
|
מלח הארץ(אחר) |
לפני 11 שנים •
4 בדצמ׳ 2012
המשך הביזיון
לפני 11 שנים •
4 בדצמ׳ 2012
מלח הארץ(אחר) • 4 בדצמ׳ 2012
מתהפך כתב/ה: בכל זאת , דמות חינוכית
מורה ומחנכת בישראל.... ובענין השכר המורים מקבלים משכורת יפה תמורת 3 שעות עבודה ביום ו5 חודשים חופש בשנה.(לא כולל שביתות) א. אתה מזומן לנסות להיות מורה ( גבר או אשה , MOREE או MORA ) ולעמוד 4 שעות ביום מול כיתה ואחר כך לבדוק מבחנים , להיות אחראי וכד' ראיתי קצינים ביחידות מובחרות שעמדו מול אש אויב , וא מול 40 תלמידים . לגבי אותה מורה ואיני יודע אם זה נכון , אין שום חוק שאוסר עליה ללכת למועדון כמו הדאנג'ן שי ענין של הדמות החינוכית , ועוד כל מיני נושאי אתיקה , אני מקווה שהיא תסתדר ומהר . |
|
גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 11 שנים •
4 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
4 בדצמ׳ 2012
גולוסקלפרה(נשלט) • 4 בדצמ׳ 2012
צביעות והתחסדות הן לא דוגמא חינוכית ראויה, בדיוק כמו ששמחה לאיד והשתלחות חסרת בסיס הן לא.
הבחירה של אדם לעשות בזמנו החפשי ועל חשבונו האישי מה שעושה לו טוב, בלי לפגוע באחר, ובלי להתכופף תחת הנורמות המקובלות שמא יגידו שהוא לא כמו כולם ויאשימו אותו בעיסוק בכישוף, היא דוגמא חינוכית מצויינת בעיניי. זו סערה בכוס מים, אני מקווה, בחסות עיתונאים צמאי רכילות עתירת רייטינג בעידן לא קל ממילא. |
|
ייייי{[לא כאן יו} |
לפני 11 שנים •
4 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
4 בדצמ׳ 2012
ייייי{[לא כאן יו} • 4 בדצמ׳ 2012
philia כתב/ה: ניקיטהQ כתב/ה: באמת ביזיון
המורה ירדה לזנות איין שום הבדל בינה לבין בחורה שעובדת במכון עיסוי . אישה שמממשת פנטזיות לגברים תמורת כסף היא זונה . איזו הכללה ואיזו התחסדות. [ ואת בוודאי לא קיבלת מעולם איזה בושם לדוגמא משום גבר שלא נתן לך אותו. את הבושם גם קצת בשבילו... מה? ] |
|
ניקי666 niki |
לפני 11 שנים •
4 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
4 בדצמ׳ 2012
ניקי666 niki • 4 בדצמ׳ 2012
אדם צריך להבחן על פי הכישורים שלו ולא על פי הפנטזיות המיניות שלו בשעות הפנאי ,לא היתה שום
זנות ואנשים כאן מתבלבלים ,מדובר בחשיפה טלביזיונית של פנטזיות מיניות בצורה הומוריסטית וצינית ותו לא . האם עולה על דעתכם שהומוסקסואל היה מפוטר מעבודתו עקב יציאה מהארון ...הרי היתה כמה צעקה גדולה ...והאם זיון בין שני גברים הוא יותר אתי לפני התלמידים .. אין בכלל מקום לדיון בנושא ויסלחו לי כל יפי הנפש חסרי עמוד השדרה ...הבחורה הזאת היא כל אחד ואחת מאיתנו ,נצחון שלה הוא נצחון לקהילת הבדסם לעומת זאת המשך העליהום הזה הוא הפסד שלנו והחזרת הקהילה לימים חשוכים שבהם סטיגמת הבושה דבקה בכולנו . |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 11 שנים •
4 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
4 בדצמ׳ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 4 בדצמ׳ 2012
השאלה אם היא זונה או לא אפילו לא רלוונטית פה. מותר לה לעשות מה שהיא רוצה בזמנה הפנוי. להצטלם לתוכנית טלויזיה לא היה הרגע הכי מבריק שלה (בכל זאת, נראה לי שמורה צריכה לשמור קצת יותר טוב על הפרטיות שלה), אבל העונש על זה צריך להיות הצורך להתמודד עם התגובות של התלמידים, ולא סנקציה מהממסד. ההשעיה שלה היא תגובה מתחסדת ומעצבנת.
ולגבי השכר - אחי, אין לך מושג על מה אתה מדבר. זו עבודה קורעת, ויש המון עבודה מהבית, והכסף לא משהו בכלל. אבל גם זה לא רלוונטי. גם אם היו חמש ספרות במשכורת שלה, עדיין זכותה לעשות מה שבא לה. אז היא עשתה טעות, לא מעיפים מהעבודה על דבר כזה. זה לא שכתוב לה בחוזה על מה שאסור או מותר לה לעשות בלילות. |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 11 שנים •
4 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
4 בדצמ׳ 2012
Venus in Furs(מתחלף) • 4 בדצמ׳ 2012
יולי אני כמובן שותף לעמדתך, אבל תגידי, למה בעצם "מורה צריכה לשמור קצת יותר טוב על הפרטיות שלה" ? היא עוברת על החוק? היא עושה משו לא מוסרי? היא פוגעת במישו? מהווה דוגמא רעה? היא גזענית? אלימה? גסת רוח? אני הייתי מעדיף מורה שמחלטרת כמלכת סאדו (וזה לא המקרה כאן בכלל) מאשר מורה שמחלטרת כעורכת דין, אבל זה סולם הערכים שלי. שורה תחתונה - אם היא לא עשתה שומדבר רע, היא לא צריכה להיענש, ובוודאי שלא להיות מפוטרת. והייתי מצפה שדווקא כאן יתמכו בה ולא יקראו לה בכינויי גנאי. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 11 שנים •
5 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
5 בדצמ׳ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 5 בדצמ׳ 2012
כי אני לא בטוחה שזה כל כך טוב שתלמידים ידעו יותר מידי על החיים הפרטיים של המורים שלהם. זה לא כל כך עניינם. זה לא רק עניין של להיות מלכת סאדו, אני גם לא מתלהבת ממורים שמוסיפים תלמידים לפייסבוק ומספרים להם אנקדוטות על המשפחה שלהם בהפסקות.
אבל הגישה השמרנית שלי לחינוך היא נושא נפרד. אפשר להסכים או לא להסכים איתה, ואין לי שמץ של מושג מה המורה הנ"ל חושבת על המידה בה ראוי שתלמידים ייחשפו לפרטים אינטימיים על חיי מוריהם. אבל שוב, זה עניין של הבדלי גישות. לעומת זאת, להפעיל סנקציות תעסוקתיות על אדם בגין פעילות שאין לה קשר ממשי לתפקוד שלו בעבודה זה... אהמ... זה חוקי בכלל??? בקיצור, ביקורת ידידותית לחוד, ועונשים לחוד. אין ספק שנחצה פה גבול וזה מאד מכעיס. |
|
ניקי666 niki |
לפני 11 שנים •
5 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
5 בדצמ׳ 2012
ניקי666 niki • 5 בדצמ׳ 2012
יולי ,אני חולק על דעתך לגבי הרגע הלא מבריק כהגדרתך ,האם מורה צריכה להיות שמנה ומכוערת
,לא להחשף ולהיות "פולנייה " מסורתית שעושה סקס פעם בשנה ובתנוחה מיסיונרית בלבד ... לא היה כאן שום מעבר על החוק ...ואם אני אכניס כאן את הפאן האישי אז האשה הזאת יחד עם הפנטזיות המיניות שלה ,הרגעים הלא מבריקים כהגדרתכם ,הזנות וכל מה שעולה על דעתכם לבוא ולומר כמו עדר כבשים ..היא עדיין יותר ישרה ויותר נקייה ממרבית הכותבים כאן כולל אנוכי ,היא גם מנהלת את חייה ומכלכלת את הצעדים שלה בצורה מושכלת יותר מרובכם . הבעייה שלה שהיא האמינה בדרכה מתוך הבנה כי אינה פוגעת באיש ,היא לא הסתירה את מעשיה כי אין סיבה להסתיר אותם ,הדבר היחיד שהיא לקחה בחשבון שאנחנו האוייבים הגדולים של עצמנו , לא הבעייה הבטחונית תעלים את מדינת ישראל כי אם הבעייה החברתית ,הרצון של אדם לפגוע בחברו ,בגופו ,בפרנסתו ובשמו הטוב מהכל מבלי להביט לאחור ולראות מה השארנו ,רק כוחניות עוזרת במדינה הזאת ..הרי אם היתה בת למשפחת פשע היו מקדמים אותה ...הפחד היה הורג את כל המלוכלכים שמחליטים אם הדברים שעשתה אתיים או לא . היום אני עצוב ,תחילה בשביל האדם שצריך לעבור את מסכת הגהנום הזאת ,שנית עצוב לדעת כי הפנטזיות שלי גרועות יותר מעבירות פליליות ,הרי אולמרט גנב וחזר ..דרעי גנב וחזר וישנם עוד הרבה דוגמאות ........אבל הכי מעציב אותי זה הדיון שנפתח כאן ,לא שאינני מוכן לשמוע דעות של אחרות ,אבל לא יתכן שנמצאים כאן אנשים עם פנטזיות בצל קורותינו הבית של הבדסמ ויתבטאו כאחרוני המתחסדים . אין צורך בדיון ,אנו לא שונים מקהילת הגייז ,אנו טובים מהם ...במערכת בדסמית יש לך סיכוי להקים משפחה מכיוון שאינך מתנהג בניגוד לחוקי הטבע ,שם בקהילה ההיא דאגו לחסום כבישים בכדי לצעוד בגאווה ,אנחנו כנראה עדיין לא בשלים לכך . |
|
מלכתא |
לפני 11 שנים •
5 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
5 בדצמ׳ 2012
מלכתא • 5 בדצמ׳ 2012
תגידו לי אתם אמיתיים?
אם היו מפטרים אחד מכם בגלל העיסוק שלכם בשעות הפנאי, איך הייתם מגיבים? בואו נכנס לפרופורציות. המורה לא הגיעה לב"ס לבושה שחורים והחלה לספר לתלמידים איך לקשור! מה כל אחד עושה בשעות הפנאי, זה ממש לא עניינו של אף אחד. ונכון, מורה היא דמות חינוכית, אבל כל עוד היא מחנכת למה שנכון ולא מערבת בדרך החינוך שום דבר רע, מה הקשר? זה כמו שיש מורים שמעשנים בחדר מורים בהפסקה. האם יש להשעות אותם מהעבודה כי הם "לא נותנים דוגמא טובה"? ויכול להיות שיש הורים שיתפסו מורה כזאת, עם פתיחות מחשבתית בנושאים מיניים, עדיפה על פני מורים שנוקטים בגישות חינוך אחרות. השאלה האם היא מקבלת על כך כסף או לא לא רלוונטית (ולמען האמת הכתבה היתה מעורפלת בנושא הזה, לא ברור האם היא "עובדת" בתחום, "מתנדבת" בתחום או סתם חולקת מנסיונה האישה). מה הלאה, יתחילו לפטר מרצות לסביות? (ואז לא ישאר מי ילמד אותי בתואר) |
|