ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

אינסטנט ספייס

Melody303​(נשלטת)
לפני 11 שנים • 7 בדצמ׳ 2012

אינסטנט ספייס

Melody303​(נשלטת) • 7 בדצמ׳ 2012
בתחילת הכתיבה של השרשור הזה, קראתי לו "שליטה בכוח המשיכה". כוונתי הייתה לפתוח פה דיון אינטילגנטי ונעים בנושא, אבל אני מצאתי את עצמי נתקעת בניסוח. כמעט כל משפט שהתחלתי נקטע בראשי והתחלף בצליל "וואוו".
לקראת סוף הכתיבה שמתי לב שהשאלה השנייה שלי יכולה להיות יותר מעניינת, וסביר שהיא תפנה ליותר אנשים כאן.

אבל בעצם הנושא שכיוונתי אליו לא היה רק כוח המשיכה, אלא על שליטה פיזית בתנועה ממצב של אין אונים ככלל.
בין אם מדובר על תלייה בחבלים, תלייה עם אזיקי תלייה, קשירה שלגמרי מונעת ממני תנועה (אבל לא מונעת מהצד השולט להזיז אותי כרצונו), או על החוויות שהיו לי לפני כמה שעות על הצלב שמסתובב 360 מעלות על צירו באלכסנדריה:

מצאתי שבכל אחד מאלה, אני נכנסת לספייס מהשנייה הראשונה שמוכח לי שאני נמצאת במצב כזה, זאת אומרת ברגע שהגוף שלי זז בצורה שלא תכננתי ברמת ההכרה ולא ברמת התת הכרה (רפלקס).
לא משנה אם אני מצפה לזה מראש או לא, ולא משנה שאני מודעת מראש שזאת אפשרות שקיימת בידיו של הצד השולט - ברגע שהיא ממומשת אני מרחפת, בבת אחת.

מעניין אותי לדעת האם אחרים ואחרות מגיבים למצבים האלה באותה צורה. אתם ואתן גם נכנסים לספייס מיידי במצבים האלה?

ומעניין אותי איך השולטים והשולטות שביניכם ישתמשו בידע כזה. מהרגע שמצאתם "כפתור קל" פיזי שמעיף את הנשלט/ת שלכם לסאבספייס בשניה, האם תשתמשו בו?
מתי? כמה? למה?

זה משנה לכם שה"כפתור הקל" הזה הוא פיזי, בניגוד למנטלי?
למה?

מלודי - עדיין חצי מרחפת, וואוו.
    התגובה האהובה בשרשור