סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חרדת ביצוע

gilsherr
לפני 11 שנים • 5 בדצמ׳ 2012

חרדת ביצוע

gilsherr • 5 בדצמ׳ 2012
מאחר ואני נוהג להשתמש בשירותיהן של זונות(מאלה הגובות את תשלומן במטבע קשה ) ומאחר והשטות האחרונה שפרסמתי פה בפורום מקדמת אותי (אולי) לפגישה ממשית עם אחת ממש מפה עולה בי שאלה מטרידה ומתעורר בי הספק והנה אני, הגילשר בכבודו ובעצמו מוצא לנכון לפנות אליכם אדונים נכבדים בשאלה: האם במפגש מהסוג הנפוץ פה עולה ופורחת בקרבכם אותה רעה חולה התוקפת גברים רבים שלא בטובתם והנקראת בלשון הפסיכולוגים חרדת ביצוע? האם בבואכם לממש את תשוקתכם מתעורר בכם החשש שמא לא תכו בעוצמה מספקת בגברת? האם למראה השוט הדק שבידכם חוששים אתם שהגברת כבר חוותה עבים ממנו ובעוד רגע תיקרע המסכה מעל השרייד הגדול והיא תפתח בצחוק קולני ומלגלג? ומה אם הקול היוצא מגרון האדונים שלכם יבגוד בכם לפתע וישמע יותר כקולה של הפקידה הפלוגתית ולא כקולו של מפקד הטייסת אשר את דמותו התיימרתם ללבוש באותם פרופילים ומסרונים מתוחכמים וקשוחים? ומה בעת האקט עצמו? למותר לציין שלא כולנו התברכנו בכישוריהם של רבי חובלים וספק רב אם לא תסתבכנה ידינו הגמלוניות גם בקשר המלחים הפשוט ביותר...ומה עליכן בנות המין היפה? האם תצחקו לנו? האם תאמרו : "לא קרה כלום ממי...אפשר לנסות גם מחר, אני מאוד נהינתי גם ככה חמוד שלי, בוא תחבק אותי ונישן בכריות...אולי תוך כדי שינה אני יוכל לחלום שמישהו בועט בי..." האם תספרו לחברותיכן מהכלוב שהאדון במקום לבעוט בעכוזכן בעוצמה הסתפק בשיחה על השפלה?
Uranus
לפני 11 שנים • 5 בדצמ׳ 2012
Uranus • 5 בדצמ׳ 2012
איך?

איך קירשנבאום עוד לא עשה עליך סרט טבע?
    התגובה האהובה בשרשור
gilsherr
לפני 11 שנים • 6 בדצמ׳ 2012

תן לו זמן

gilsherr • 6 בדצמ׳ 2012
הוא יעשה על הכל...
the rain song
the rain song • 6 בדצמ׳ 2012
איף, מסובך להיות גבר..
Uranus
Uranus • 6 בדצמ׳ 2012
the rain song כתב/ה:
איף, מסובך להיות גבר..

בכלל לא מסובך להיות גבר.
כן מסובך להיות זכר שמנסה להתחזות לגבר.
gilsherr

אכן כך

gilsherr • 6 בדצמ׳ 2012
ובנות המין היפה?
aka BODYGUARD
לפני 11 שנים • 7 בדצמ׳ 2012
aka BODYGUARD • 7 בדצמ׳ 2012

פעם הייתי מגיב בליגלוג על פתיחת שירשור כזה.
פעם הייתי חושב שאין סוף לתחתית העליבות שאפשר להפגין.
פעם.

היום אני אחר.
חמלה החליפה את הבוז.
אני מרחם על מי שטוען להיותו גבר שחייו נסובים על אורך/רוחב/שטח הזין שלו.

מכמה ימים בודדים בחיים שהכרתי נשים, גיליתי שיש להן קריטוריונים רבים,
כולל מבנה הזין הגברי.
רק מה?..
סדר העדיפות שלהן שונה משל הזכר הטיפוסי, זה ששייך לעדר.

תתבגר.
gilsherr
gilsherr • 7 בדצמ׳ 2012
ובכן בודי יקר. הנה זכיתי סוף סוף לתגובה גברית הולמת של אחד מאדוני הכלוב. למעשה האדון. האדון של מושא תשוקותי הלא היא הנסיכונת הבלונדה. ומה? הוא אפילו לא הבין ...
aka BODYGUARD
aka BODYGUARD • 7 בדצמ׳ 2012

זה בסדר גמור, גיל היקר.
אתה רק תצטרך לעמוד בסופו של תור ארוך כנראה..

חמלה.

ותמשיך לשלם לזונות כדי לטפל בבעיה הרפואית שלך,
לא זו שבין הרגליים,
אלא זו שבין האוזניים, בקופסה.

שא ברכה וחג שמח.
שוסי
לפני 11 שנים • 9 בדצמ׳ 2012

Re: חרדת ביצוע

שוסי • 9 בדצמ׳ 2012
gilsherr כתב/ה:
מאחר ואני נוהג להשתמש בשירותיהן של זונות(מאלה הגובות את תשלומן במטבע קשה ) ומאחר והשטות האחרונה שפרסמתי פה בפורום מקדמת אותי (אולי) לפגישה ממשית עם אחת ממש מפה עולה בי שאלה מטרידה ומתעורר בי הספק והנה אני, הגילשר בכבודו ובעצמו מוצא לנכון לפנות אליכם אדונים נכבדים בשאלה: האם במפגש מהסוג הנפוץ פה עולה ופורחת בקרבכם אותה רעה חולה התוקפת גברים רבים שלא בטובתם והנקראת בלשון הפסיכולוגים חרדת ביצוע? האם בבואכם לממש את תשוקתכם מתעורר בכם החשש שמא לא תכו בעוצמה מספקת בגברת? האם למראה השוט הדק שבידכם חוששים אתם שהגברת כבר חוותה עבים ממנו ובעוד רגע תיקרע המסכה מעל השרייד הגדול והיא תפתח בצחוק קולני ומלגלג? ומה אם הקול היוצא מגרון האדונים שלכם יבגוד בכם לפתע וישמע יותר כקולה של הפקידה הפלוגתית ולא כקולו של מפקד הטייסת אשר את דמותו התיימרתם ללבוש באותם פרופילים ומסרונים מתוחכמים וקשוחים? ומה בעת האקט עצמו? למותר לציין שלא כולנו התברכנו בכישוריהם של רבי חובלים וספק רב אם לא תסתבכנה ידינו הגמלוניות גם בקשר המלחים הפשוט ביותר...ומה עליכן בנות המין היפה? האם תצחקו לנו? האם תאמרו "לא קרה כלום ממי...אפשר לנסות גם מחר, אני מאוד נהינתי גם ככה חמוד שלי, בוא תחבק אותי ונישן בכריות...אולי תוך כדי שינה אני יוכל לחלום שמישהו בועט בי..." האם תספרו לחברותיכן מהכלוב שהאדון במקום לבעוט בעכוזכן בעוצמה הסתפק בשיחה על השפלה?
icon_lol.gif