אלריק! |
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
אלריק! • 13 בדצמ׳ 2012
מצטער. אני לא מאמין יותר בדמוקרטיה הישראלית.
לא שלי,לא ציפי וגם לא זהבה הם שישנו את המצב. במדינה שמצביעה לטובת הימין ומאבדת את עצמה לדעת לא ממש חושבים על חופש וזכויות הפרט. לדעתי הפיתרון צריך לבוא בצורה אחרת. ואלימה. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
הדורבנים(נשלט) • 13 בדצמ׳ 2012
אין שום בעייה בלהגן על מתנחלות.
הם הציונים האמיתיים, היחידים שיקבעו לנו את גבולות הארץ. מה הקשר להדרת נשים? אני לגמרי מצביע שלי. היא היחידה שמבינה שאין קשר. |
|
מלכתא |
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
מלכתא • 13 בדצמ׳ 2012
fog כתב/ה: אין שום בעייה בלהגן על מתנחלות.
הם הציונים האמיתיים, היחידים שיקבעו לנו את גבולות הארץ. מה הקשר להדרת נשים? ר. הייתי חייבת להוריד את המשפט האחרון. איך שלי בדיוק עוזרת לשמר את הציונות? חוץ מזה, מסכימה. |
|
מלכתא |
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
מלכתא • 13 בדצמ׳ 2012
אלריק! כתב/ה: מצטער. אני לא מאמין יותר בדמוקרטיה הישראלית.
לא שלי,לא ציפי וגם לא זהבה הם שישנו את המצב. במדינה שמצביעה לטובת הימין ומאבדת את עצמה לדעת לא ממש חושבים על חופש וזכויות הפרט. לדעתי הפיתרון צריך לבוא בצורה אחרת. ואלימה. איך באמת מדינה שבוחרת ימין (נניח שביבי ימין), סותרת את זכויות הפרט? דווקא במצב שבו לא נותנים לפעילי ימין להפגין, זו עבירה על זכויות הפרט. ואגב, אם זכויות הפרט בראש מעיניך, אולי כדאי שתציץ למצע של התנועה הליברלית. |
|
גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
גולוסקלפרה(נשלט) • 13 בדצמ׳ 2012
נמאס לי ביבי. בא לי לגוון.
מצד אחד אדום יושב עליי טוב, אז אולי חלי. מצד שני, יש את היאיר המגניב, אולי זה יותר קול. מצד שלישי שמאל מתחיל לחזור לאופנה, כמעט כמו בשנות התשעים. אולי אני אלך על זה. בכלל הכי אין זה חד"ש. או רע"מ. או פת"ח. או משהו. יחד עם זאת ליבני במרכז. לא פה ולא שם. נייטרלי, כמו ללבוש שחור. הכי קל. אוף! כל כך הרבה אופציות. לא יודע מה לבחור. נראה לי שפשוט אשאר בבית. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
בטי בום(שולטת) • 13 בדצמ׳ 2012
|
|
אלריק! |
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
אלריק! • 13 בדצמ׳ 2012
איזה פעילי ימין? בן גביר? מרזל? אנשי כהנא?
את באמת רוצה שהם ייצגו אותך? |
|
שוסי |
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
שוסי • 13 בדצמ׳ 2012
מלכתא כתב/ה: זונת סושי אייכן כתב/ה: אחת התנגדה לכמעט כל הצעת חוק פרו נשית,השנייה מגינה על מתנחלים.(אני אתן לכם לנחש מי זו מי..) הראשונה חלי אבל מי זאת השניה? חוץ מדניאלה וייס (והיא לא ח"כית) לא זכורה לי שום אישה שמגנה על מתנחלים. אגב, אני מתעניינת מהצד השני דווקא. לא זכורות לי מנהיגות ימניות מבריקות יתר על המידה. הראשונה לבני והשנייה שלי. |
|
אלריק! |
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
אלריק! • 13 בדצמ׳ 2012
אני אומר לכן/ם למי אצביע.ואומר זאת בלשון זכר כי אני זכר אבל
זה לא משנה מבחינתי אם זכר או נקבה למי שיש לו אפס טולרנטיות לחלאות כמו אותו דוס שצועק לכו שיקסע . את אותו אחד צריך לאתר ומאיזה ישיבה הוא בא ולהוציא אותה מחוץ לחוק. למי שיקבע ויחליט שמימון המפלגות הדתיות בשוחד ושלמונים הוא משהו שלא מקובל יותר. אצביע למי שיפריד את הדת מהמדינה . למי שיפריד בין הפלשתינים לביננו גם אם מדובר במדינה פלשתינית. כך תימנע המדינה הדו לאומית שאנחנו בתוכה כיום. למי שישקיע בדרום ובצפון את אותם משאבים שהושקעו ביהודה ושומרון מאז מלחמת ששת הימים. דרך אגב הסכום במצטבר הוא 250 מליארד שקל. כן כן. רבע טריליון!!! ויש עוד הרבה אבל הבנתם אותי אני משער. אני כבר לא מאמין לאף אחד. לא חושב שהבחירות האלה ישנו משהו. לא תמצאו בי אהבה יתרה לערבים. אני חושב שהאיסלם הוא אסון גלובאלי ויכול להרוס את הציליוויזציה הקיימת כיום. ואני ממש לא מתכוון להמשיך בדיון הזה בפורום הספציפי הזה. מעדיף לחשוב כאן על דברים אחרים ...(פוט פטיש סטראפ און ספנקינג ושאר ירקות.) |
|
Bullitt(נשלט) |
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
Bullitt(נשלט) • 13 בדצמ׳ 2012
מדינת ישראל, פעם היתה לה ממשלה של שמאל וימין, זהו.
היום הדברים השתנו, אנשים הולכים לכנסת בשביל לקבל כיסא וזה עקב עיסקה שהם ערכו עם מישהו בכיר בממשלה. על הכיסא, אף אדם לא רוצה לוותר. אף אדם לא רוצה לוותר על רכב חינם, אוכל חינם, מלא כסף, נסיעות וכו חינם. אנשים בממשלה של מדינת ישראל, איבדו מזמן את הקשר עם האזרח הפשוט, עם האדם הישראלי ולא משנה מי ומה הוא. כולם דואגים לעצמם, למקורבים שלכם, לכסף מתחת לשולחן. המדינה עצמה מידרדרת מבחינת ביטחון פנים, מבחינת חינוך, רמת לימודים, תרבות. ברגע שבן אדם בכנסת, מכריז על עצמו כימני ועובד כימני בכנסת ואז כאשר הכיסא רועד מתחת לישבנו המדושן, הוא נהפך לשמאלי בשביל להישאר בכיסא. אתה יודע שאין דמוקרטיה, אין מי שידאג לך, אין מי שיעשה דברים לתועלת הציבור ואתה מתעסק במעבר חיים מיום ליום, ומנסה לא להירצח ברחוב, סתם בגלל מסטיק. |
|