| סירופ(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
חילוני דתי מסורתי חרדית
לפני 13 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
סירופ(נשלטת) • 13 בדצמ׳ 2012
הרהור תקף אותי שבשנים האחרונות שלי בבדסמ, אני משקיעה בהתעקשות על כללי הטקס בעוד
שבני זוגי, הגברים, מואסים בהדרגה בכל סימן חיצוני של אדנות ועבדות. הגדרתי את זה פעם, מזמן, שאני כמו דתיה עם בעל חילוני, אני לוחצת עליו שיעשה קידוש שיקפיד על פניה מנומסת ב"אדוני", שאני מתישבת אחריו, שכוסו הראשונה להמזג במים, ממתינה שיתחיל לאכול.... ואין קונים לסחורה הזאת, רבעאק, האם רק אנחנו רוצות בקולר? האם אין להם תשוקה זהה ( אחרי החודש הראשון) לקלר אותנו? איך אני מוצאת את עצמי שוב ושוב במקום הזה שבו אני רוצה להמשיך לשמור על כללי המשחק והם מבטלים אותם וגורסים שמה שחשוב זה שאהיה זמינה ונכונה בגופי ונפשי לשרת, אם וכאשר יעלה הרצון לפניו. אני מדברת בלשון רבים, כי... זו לא הפעם הראשונה שאני נוכחת בתופעה |
|
|
|
|
לפני 13 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 13 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
נוריתE • 13 בדצמ׳ 2012
כי אי שמירה על חוקי המשחק האלו שחשובים לרובנו כל כך כנישלטות
כביכול פוטרים אותם מאחריות.לדעתי, שזה ככה לדעתם. לא שומר-לא אחראי. הם מתי שהוא רוצים את ה מקבילה הבידסמית ל לזיין ולשכוח עד לפעם הבאה בלי כל הנטל הזה שכל אותה טיקסיות מפילה עליהם, כי בתכלס זה נטל . רק שאנחנו רוצות ולוקחות ושמחות,לקבל אותו עלינו הם, פשוט,לא כי איזה אדון רוצה להיות עבד ל"טקסים"? (אני צינית) |
|
|
|
|
לפני 13 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 13 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
lori(נשלטת){ע_מ} • 13 בדצמ׳ 2012
סירופ :-)
אישית אני גם זקוקה כל הסמליות והטקסיות אז אני מבינה את הצורך הזה. מה הכוונה שהם מבטלים? את מקפידה על כללי הטקס והם לא רוצים בהם או שהם פשוט מתעלמים ולא נותנים לזה דגש מיוחד? אני לא רואה שום בעיה בלהוביל את המהלך הזה, להיות היוזמת. להמשיך לנהוג לפי כללי הטקס "המקובלים" (כל אחת ומה שעושה לה). להקפיד להיות עם קולר, לקרוא לו אדוני, להתיישב אחריו, לאכול אחריו, גם מבלי שידרוש באופן אקטיבי. אישית, אני מוצאת שהקפדה מצד הסאביות על הדברים האלה זה דבר יפה, כל אחד יודע את התפקיד שלו במערכת ולא צריך להגיע למצב שבו כופים עלייך לעשות את זה. |
|
|
| סירופ(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 13 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
סירופ(נשלטת) • 13 בדצמ׳ 2012
יש בעיה!
זה משחק תפקידים, זו דרמה שמוזנת על ידי דיאלוג, זו מציאות אלטרנטיבית שההבניה שלה נשענת במידה רבה על המחוות והטקסים שמתקיימים במרחב ביננו אם הוא נמנע מלהגיד את השורות שלו במחזה, אז כן... עד לנקודה מסויימת אני יכולה להחזיק את הבועה הזאת עלי, בעצמי.... אבל זה מבאס! יתר על כן, נדמה לי שאצורה אמת באמירה של נורית, שזו איזו שהיא הסרת אחריות. הם טוענים שהעיקר הוא המהות ולא המחוות הריקות, שהמתח מבנה מתוך העוצמה הפנימית , מתוך ליבת האישיות. אבל אלוהים נמצא בדיוק שם, בפרטים הקטנים של היום יום. |
|
|
|
|
לפני 13 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 13 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
lori(נשלטת){ע_מ} • 13 בדצמ׳ 2012
סירופ כתב/ה: יש בעיה!
זה משחק תפקידים, זו דרמה שמוזנת על ידי דיאלוג, זו מציאות אלטרנטיבית שההבניה שלה נשענת במידה רבה על המחוות והטקסים שמתקיימים במרחב ביננו אם הוא נמנע מלהגיד את השורות שלו במחזה, אז כן... עד לנקודה מסויימת אני יכולה להחזיק את הבועה הזאת עלי, בעצמי.... אבל זה מבאס! יתר על כן, נדמה לי שאצורה אמת באמירה של נורית, שזו איזו שהיא הסרת אחריות. הם טוענים שהעיקר הוא המהות ולא המחוות הריקות, שהמתח מבנה מתוך העוצמה הפנימית , מתוך ליבת האישיות. אבל אלוהים נמצא בדיוק שם, בפרטים הקטנים של היום יום. ראשית, לדעתי, האמירה שזה נועד להסיר אחריות, היא מופרכת בעיניי. לא רואה מה הקשר בין אחריות לכללי הטקס. שנית, את אומרת שלכל אחד יש כאן תפקיד במחזה אבל את רוצה ליצור את המחזה ואת השורות של הצד שמולך, הצד השולט. למה? לדעתי, השורות שלו במחזה נקבעות על ידו, לא בשביל לעשות רטוב בין הרגליים. אני גם חושבת שהעיקר זה המהות, ובין היתר, המהות זה גם לנהוג לפי כללי טקס כי את מבינה ומפנימה את המקום שלך בהיררכיה הזו ולא צריך לנופף או לאיים עלייך עם שוט כדי שתעשי את מה שאת צריכה לעשות. בין אם זה לקרוא לו אדוני, להתיישב אחריו, לשבת לרגליו ולהעניק לו מסאז' או ללכת עם קולר כשאת בנוכחותו. נדמה לי, אולי אני טועה, שאת נותנת משקל מאוד גדול לסימנים האלה, כאילו הם אלו שמראים "הנה, אנחנו אדון ושפחה" (את מוזמנת להסביר את עצמך אם זה אחרת, אני אשמח לקרוא). את מזכירה לי שפעם אדוני אסר עליי להשתמש במילה מסויימת לתקופה. ומדי פעם המילה התפלקה. היתה פעם או פעמיים שעשיתי את זה בכוונה והוא תיקן אותי ובפעמים אחרות שהמילה התפלקה ממש לא בכוונה והוא לא תמיד התייחס. ושאלתי אותו בשלב מסויים "אז למה אתה מורה לי לא להשתמש במילה הזו? אתה בעצמך לא מקפיד" והוא ענה לי משהו שהיום אני מאוד מתחברת אליו "אני לא המזכירה שלך". והוא הוסיף שהוא נותן לי הוראות על מנת שאני אבצע אותן על הצד הטוב ביותר ולא בשביל שיהיה לו תירוץ לכפכף אותי אחר כך או להוכיח שהוא יכול להטיל עליי מרות. זה התפקיד שלי כשפחה לבצע את הדברים לפי הפרוטוקול ולפי דברים שהנחה מבלי שכל פעם יצטרך להזכיר לי מה לעשות. השורה התחתונה שלי היא שאם את יודעת שיש דברים שאת צריכה לבצע מתוקף ההיררכיה ביניכם, הכל לפי מה שהונחית בעבר או שאת יודעת שכך הוא מצפה, פשוט תעשי אותם. אני לא שולטת, אבל לו הייתי, אני חושבת שזה היה מאוד מתיש לחפש כל הזמן איפה הסאבית עושה דברים כפי שהיא צריכה ואיפה לא. |
|
|
|
|
לפני 13 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 13 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
זאלופון(שולט) • 13 בדצמ׳ 2012
פעם הייתי יותר משקיע בטקסיות ובכל מה שמסביב, אבל אני מוצא שעם השנים, טקסיות עודפת מקשה עליי להכנס ל"מציאות האלטרנטיבית", כהגדרתך, מפני שהיא מייצרת תחושה של מלאכותיות. אני אוהב לשלוט כסתם זאלופון, מתוך העולם היומיומי שלי ומי שאני בתוכו, לא כ"מאסטר זאלופון" בעולם אלטרנטיבי שיש לו כללים שכל בעל תפקיד צריך למלא. ברגע שברור לי שהתרחקתי יותר מדי מהסביבה הטבעית של היומיום - אם בגלל ביגוד שכולל יותר מדי עור וניטים או השקעה רבה מדי ביצירת סביבה בדסמית או עודף כללים וטקסים - זה מרגיש לי יותר מדי כמו משחק. גם אם בסופו של דבר זה מה שזה (וגם על זה אפשר לנהל דיונים בני 18 עמודים), מודעות יתר לכך לא תאפשר לי להנות ממנו.
אני חושב שזה תלוי גם באופי היחסים. בקשר שהוא אינטנסיבי יותר מפגישות מזדמנות שמהותן בדסמית, נראה לי מתיש עבור השולט לתחזק מערכת כזו של כללים, שבסופו של דבר כופים את עצמם במידה מסוימת גם עליו. אני מאמין שרוב השולטים שלך ראו בטקסים הללו כלי עזר שהם משתמשים בו כשמתחשק להם כדי לבטא שליטה, לא דבר מהותי בפני עצמו שהשליטה מבוססת עליו וחובה לשמר אותו בכל רגע נתון. אבל בסופו של דבר אני מניח שזה עניין של סיר ומכסה. סביר שיש שם בחוץ שולטים שהטקסיות הזו היא בדיוק מה שמדבר אליהם, ההנאה שלהם שאובה מה"פרטים הקטנים" הללו והם לא מתייגעים מלהקפיד עליהם ולשחק את המשחק בכל עת. נותר רק לוודא שהם ימצאו אותך. |
|
|
|
|
לפני 13 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
לפני 13 שנים •
13 בדצמ׳ 2012
נוריתE • 13 בדצמ׳ 2012
זאלו
מציאות אלטרנטיבית זה לא מלאכותי אלא אם כן זה לא זורם ואיכשהו ניכפה ואתם נורא מפחדים משליטה מלמטה את כורעת הוא,מניח יד על הראש מלטף זה,כשזה בא משני הלבבות ,אפשר לאמר שווה, אלף מילים ברגע שאת אני היא נותנות הכל כולל "כללי הטקס"האלו ולא מקבלות משוב ומענה אז משהו חסר ומתפספס וכן,אעמוד על דעתי חוסר שיתוף פעולה ואפילו מינימאלי מחוותי מראה על איכשהו חוסר איכפתיות הסרת אחריות וקשר חד צדדי שלא יביא לשום מקום בשבלנו |
|
|