| gilsherr |
לפני 13 שנים •
14 בדצמ׳ 2012
הצעה
לפני 13 שנים •
14 בדצמ׳ 2012
gilsherr • 14 בדצמ׳ 2012
בעוונותי, הגעתי לגיל מופלג. יש אמת בסברה שהפיצו כמה ממכרי לפיה ממש ביום א' ימלאו לי 49 שנים . שנים עמוסות(יש להודות) בהמון דברים שיכולתי לעשות. במקביל ,קיבלתי המון פניות כאן הטוענות שהפרופיל שלי מרחיק ממני הכרויות פוטנציאליות באתר. האמת שמעבר להיותי קצת מופתע (כי בנינו, חשבתי שזה אני שמרחיק והנה מסתבר שזה רק הפרופיל אשם!) חשבתי שיש קצת טעם בפניות ומייד נגשתי לשפץ את הפרופיל הסורר. אך אבוי! נראה כאילו הפרופיל שאימץ לו את דמותי מסרב להשתנות! יתרה מכך...הוא נלחם בי ממש כאילו היו חייו נתונים בידיו! כשתש כוחי לנוכח המאבק המתיש פניתי ביאושי והצצתי בפרופילים של שולטים אחרים למעשהתמקדתי בפרופילים של שולטים מבוגרים. מה רבה הייתה הפתעתי כשראיתי את מלאכת הרמייה שהושקעה ואת פרצי היצירתיות שנראו לי משום מה כל כך דומים אחד לשני! הגיל המבוגר עובר סובלימציה והופך בתהליך מסווג ומסתורי ל"ניסיון", חוסר ההצלחה להשיג אפילו פירורים הופך ל"סבלני" ועוד ועוד ועוד. מדוע לא לרשום ישר ולעניין? למה לא לרשום פשוט: זקן שיכול להיות אבא שלך מת לדפוק אותך(אם אפשר בתחת) למה צריך לקשט את זה בכלל? אני בטוח שיש כאן כמה שיענו להצעה כזאת ללא היסוס וגם יביאו איתן למפגש את חומרי הסיכה וקונדום. אז הנה ההצעה: אני מציע לחייב כל טרח זקן מגיל 45 לכתוב בפרופיל שלו מילה אחת שתבהיר את הכל:זקן.
|
|
|
|
|
לפני 13 שנים •
14 בדצמ׳ 2012
לפני 13 שנים •
14 בדצמ׳ 2012
Alas • 14 בדצמ׳ 2012
מזל טוב.
והנה טיפ קטן: 03-6444722 (מרפאות ד"ר קליין) תתקשר. לא ניתן לעשות "מתיחת פנים" לגיל, הוא מעבר לכוחותיך, אך תמיד אפשר למתוח את העור הרפוי בישבנך. בהצלחה. |
|
|
|
|
לפני 13 שנים •
14 בדצמ׳ 2012
לפני 13 שנים •
14 בדצמ׳ 2012
בלוסום(לא בעסק){ע} • 14 בדצמ׳ 2012
סיון' כתב/ה: מזל טוב.
והנה טיפ קטן: 03-6444722 (מרפאות ד"ר קליין) תתקשר. לא ניתן לעשות "מתיחת פנים" לגיל, הוא מעבר לכוחותיך, אך תמיד אפשר למתוח את העור הרפוי בישבנך. בהצלחה. אני דווקא חשבתי על ניתוח אחר שהוא יכול לעשות שם... חיבור הפרופיל שלו לעצמו נניח... |
|
|
| gilsherr |
לפני 13 שנים •
16 בדצמ׳ 2012
נאה דורש...
לפני 13 שנים •
16 בדצמ׳ 2012
gilsherr • 16 בדצמ׳ 2012
הפרופיל עודכן בהתאם להמלצותיי. סיוון ובלוסום, תודה על ההמלצות החביבות. שקלתי אבל ידי אינה משגת. אודה לכן אם לא תשכחו לעדכן אותי כשהטרנד של הישבן הרפוי יחזור.
|
|
|
|
|
לפני 13 שנים •
16 בדצמ׳ 2012
Re: נאה דורש...
לפני 13 שנים •
16 בדצמ׳ 2012
בכוח המוח(שולטת) • 16 בדצמ׳ 2012
gilsherr כתב/ה: הפרופיל עודכן בהתאם להמלצותיי. סיוון ובלוסום, תודה על ההמלצות החביבות. שקלתי אבל ידי אינה משגת. אודה לכן אם לא תשכחו לעדכן אותי כשהטרנד של הישבן הרפוי יחזור.
סשן עצמי הוא הרבה פעמים עוצמתי, אם כי פתאטי למדי. (: |
|
|