lori{ע_מ} |
לפני 20 שנים •
8 ביולי 2004
מזל טוב
לפני 20 שנים •
8 ביולי 2004
lori{ע_מ} • 8 ביולי 2004
ל ...
אמורפי!!!! לאחד האנשים הכי הזויים ומוזרים בצ'אט לאיש שיש לו פטיש למכרסמים ועכברים - (תסתכלו על התמונות בפרופיל שלו..) שיהיה לך המון המון המון מזל טוב !!!!! }}{{[/b] |
|
אמורפי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
8 ביולי 2004
אהמממ....
לפני 20 שנים •
8 ביולי 2004
אמורפי(מתחלף) • 8 ביולי 2004
למה נזכרת רק עכשיו?
יש לי יומולדת כבר שבוע הזויים ומוזרים אמרת.........................................? |
|
אדומה |
לפני 20 שנים •
8 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
8 ביולי 2004
אדומה • 8 ביולי 2004
הופה ניי ניי ניי ניי
יומולדת לילד ואני חשבתי שהשלט שהתנוסס כאן בכלוב בדוי כמוך ילד הזוי (זה לורי אמרה ) נו טוב אז לברכות: אממ... אממ... אולי (חמודים אלו.. ) טוב תיצור איתי קשר, עד אז אחפש כמה ברכות קח לך איזה 'מזל טוב' בנתיים קח גם 'אהבה', שיהיה לך.. הנה גם 'שקט' על כל מקרה אה ומצאתי איזה 'חופש' לא בשימוש, קח גם אותו |
|
אמורפי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
9 ביולי 2004
אהמממ... (2)
לפני 20 שנים •
9 ביולי 2004
אמורפי(מתחלף) • 9 ביולי 2004
תודה תודה תודה
אם אלה הברכות שאני מקבל עכשיו מעניין מה אני אקבל ביומולדת האמיתי שלי בגלל שקצת לא נעים לי מכל הסיפור אני מגלה לכן , אבל רק לשתיכן, שמישהו, כל יום, זה כבר שבוע, בחצות ודקה, משנה את תאריך הלידה שלי בפרופיל ומתאים אותו לתאריך של אותו יום. אין לי מושג מיהו הנבל הסאדיסט, אבל אני מבטיח לכן שמשטרת הכלוב ואני (אמורפי) יושבים לו חזק על הזנב ויום אחד הוא ימעד ויבצע שגיאה פטאלית ואז אני אהייה שם כדי לסגור איתו את החשבון בינתיים תודה, ואני באמת מעריך את שתיכן ואת כל האנשים ששלחו לי מזלטובים במסרים פרטיים אני מזמין את כולכם כבר מעכשיו למסיבת היומולדת הוירטואלית שתהייה הזויה ומוזרה כמיטב המסורת בעדות האמורפי ותערך בתאריך הלידה האמיתי שלי (לא זוכר כרגע מתי, הזמנות רשמיות כבר תשלחנה בדואר... האלקטרוני) בכל מקרה לורי ואדומה, הנה שקית הפתעה אחת לך אדומה - יש בה במבה (אדומה) ואחת לך לורי - יש בה בובה של דרקונית שכשמדגדגים אותה היא אומרת "קפל זנב , קפל זנב" |
|
אדומה |
לפני 20 שנים •
9 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
9 ביולי 2004
אדומה • 9 ביולי 2004
חחח אתה חולה ילד
תחזיר לי את כל הברכות שהבאתי לך חוצפנות שכזאת |
|