לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

להתמסר לאשה...פנטזיה מפורטת

Paradox​(אחר)
לפני 11 שנים • 26 בדצמ׳ 2012

להתמסר לאשה...פנטזיה מפורטת

Paradox​(אחר) • 26 בדצמ׳ 2012
הפנטזיה שלי
אנחנו מכירים זה זמן מה.
את... אשה עמוקה, אינטליגנטית, סקרנית, מסקרנת, אמיתית, כנה, עצמאית, מחוברת לנשיות שלך וללב שלך.
אני ... מת על נשים ונשיות, מת על כנות ותחושת פתיחות אינסופית. אני אוהב ומעריך את עצמי מאוד ודווקא לכן אני סקרן ומתרגש מאוד להיות במקום מתמסר, פתוח ואפילו קצת נשי מולך.

דיברנו כבר כמה פעמים. שיחות נעימות, אנושיות, כנות ומשוחררות מאוד.
לפעמים את נהנית לצפות בי מתמסר אליך במצלמה או במציאות. מתמסר לא כעבד או משרת, אלא כאדם. כשאת צופה בי אני במקום הכי טבעי, ילדי, מתמסר, מתרגש וחשוף שלי.

אני הכי מתרגש לראות את העיניים שלך צופות בי במבט החודר והחי הזה שלך בזמן שאני גונח בלי כל שליטה או בקרה מולך...הרגליים שלי מפושקות רחב והדילדו חודר לתוכי שוב ושוב...את רואה את הרגליים שלי רועדות ונמתחות ל"פוינט" בלי שליטה והקול הגונח שלי נשמע כל כך תמים ואפילו נשי. אני משתף אותך בכל מה שעובר עלי...הבושה.. ההתרגשות... הוכרת התודה... משהו בי מעריץ אותך ברגעים האלה.

מידי פעם את אומרת לי לעצור... למצוץ לעצמי עמוק ולהסתכל לך בעיניים תוך כדי...ואז להמשיך עם הדילדו יותר ויותר מהר...עד שהשכנים ישמעו אותי גונח... ורגע לפני שאני גומר את אומר לי למצוץ לעצמי שוב... והפעם גם לגמור לעצמי בפה ולהראות לך....כולי רועד, מתמסר, חשוף ולחלוטין ונטול אגו מולך. את מדהימה!

יום אחד את מודיעה לי שיש לך פנטזיה מסוימת כבר הרבה זמן ושאת רוצה שאגשים לך אותה. בהתרגשות אני שואל... מקשיב בדריכות לכל מילה.

את מספרת לי שכבר הרבה זמן את רוצה לראות גבר סטרייט כמוני מתמסר לגבר אחר בזמן שאת צופה ומנהלת את ההצגה. את רוצה שאהיה האישה שלך והפעם באמת. את רוצה לתת להרגיש את המקום הנשי הזה בזמן שאת מדריכה אותי לשם. את יודעת שאני פוחד ושאין לי ניסיון קודם בזה...אבל זה בדיוק מה שמדליק אותך. זה והידיעה שכשאתמסר אליך ככה, זה ירגש אותי ברמה כזו שתגבר על כל פחד, חשש, מבוכה או בושה שאחוש ואת רוצה להיות שם כדי לראות את כל זה. את רוצה לראות את האגו הגברי שלי מתמוסס מולך לחלוטין.

כשאני שומע את זה, התחושה הראשונית היא של פחד מהול בהתרגשות בלתי נשלטת. אני חושש אבל משהו פשוט נפתח אליך ורוצה להתמסר לחלוטין. אליך!
הפחד מספר לי שאני עלול לאבד שליטה...כל כך מביך! הרי כשהדילדו חודר אלי אני לא ממש שולט בגניחות שלי ובתנועות הגוף...מה יקרה כשזה יהיה גבר אמיתי? איזה בושה...איזה פחד... ואת תראי ותשמעי את הכל!
אני רוצה לענות לך...מאבק הרגשות בתוכי גובר ובסופו של דבר כל מה שאני מצליח לגמגם זה "תודה לך.. את מדהימה...אני שלך". תחושת ההתרגשות, ההתמסרות והוכרת התודה ניצחה את האגו, הפחד והבושה!

אנחנו קובעים את היום והשעה. את הבחור את בוחרת מבין ידידייך או מישהו מהאינטרנט שעונה לקריטריונים שלך. בלילה שלפני, קשה לי להירדם. הפחד, הבושה, הציפיה וההתרגשות מנערים אותי מבפנים.

לפני שהוא מגיע, אנחנו נפגשים ומדברים. אנחנו מסכימים שאני אהיה במקום הפאסיבי והמתמסר...ומכיוון שההתמסרות האמיתי שלי היא אליך, אני לא צריך לתקשר עם הגבר במילים. אני מדבר רק איתך...והוא שם מסכה...הפנים שלו לא מעניינות אותי...אני רוצה להסתכל על הפנים שלך תוך כדי.
אני רועד מהתרגשות ומסמיק כולי כשאני שומע צלצול בדלת...הוא הגיע...איזה פחד! את מורה לי ברכות להתפשט, לשכב על המיטה על הגב, להרים רגליים ולפשק רחב. ככה את רוצה שהוא יראה אותי כשהוא נכנס...את רוצה לראות את הבעת הפנים שלי כשזה קורה.

כמובן שבהתאם להוראות שלך אני חלק לגמרי למטה... בלי אף שערה...חשוף לחלוטין. את נגשת לדלת ופותחת...אני שומע אתכם מדברים... צוחקים קצת. אחרי כמה דקות שניכם נכנסים...הוא עוטה מסכה לבנה על הפנים. את מציגה לו אותי... אני אדום מבושה אבל לא משנה את התנוחה...כולי חשוף ופתוח מול שניכם עכשיו.

את מבקשת מהגבר להתפשט ולעמוד מולי בתחתונים. תוך כדי שהוא מתפשט אני רואה איזה גבר בחרת...הוא נראה ספורטיבי...די בהיר ושרירי אבל לא בצורה מוגזמת ולא שעיר (למזלי). תוך כדי שהוא מתפשט הוא מסתכל עלי...אני רואה את העיניים שלו עוברות עלי מבעד לחורים של המסכה שעל פניו...כל כך מביך. כשהוא נשאר בתחתונים ברור לגמרי שעומד לו ושהזין שלו לא קטן בכלל בלשון המעטה.

את מורה לי להוריד את הרגליים שהיו מפושקות עד עכשיו ולעמוד על הברכיים מול הגבר. אני מבצע ומסתכל לך בעיניים... את רואה את הפחד, הבושה וההתרגשות...את מרגיעה אותי... מדברת אלי בנקבה ואומרת לי שאני מקסימה. את אומרת לי להתחיל לגעת בעצמי כשאני על הברכיים מול הגבר. הזקפה לא ממהרת לבוא מרוב התרגשות וזה מביך אותי עוד יותר. את מרגיעה אותי ואומרת שיש לנו זמן... זה עובד. אני מסתכל עליך במבט מעריץ בזמן שאת מורה לי להוריד לו את התחתונים ולגעת בעצמי תוך כדי. אני מבצע ומייד נחשף מול פני זין גדול וזקוף. הזין שלו כמעט נוגע לי בפנים ואני רואה איך הוא מתרגש. עכשיו הזקפה שלי מביכה אותי (איך יכול להיות שעומד לי במצב כזה בכלל?). אני ממשיך להסתכל עליך בהתמסרות כשאת מורה לי להתחיל ללקק לו את הביצים.

כשאת רואה שאני מהסס, את אומרת לי להרים לו את הזין עם יד אחת ומקרבת בעדינות את הראש שלי עד שהשפתיים שלי נוגעות לראשונה...בביצים של גבר. רעד של מבוכה עובר בי אבל משהו בי פשוט מתמסר ליד העדינה שלך שנחה על ראשי ואני פותח את הפה...הביצים שלו בפה שלי...אני לא חושב על כלום...רק רועד מהתרגשות ומלקק במסירות לפני ההנחיות שלך. הזין שלו זז ביד שלי והוא גונח אבל אני מקשיב רק לקול שלך שמכוון אותי ומלמד אותי מה לעשות עם השפתיים והלשון. אני רועד מבושה והתרגשות...מרגיש כל כך משי, חשוף ונטול אגו. משהו בי נהנה ואני נבוך מזה. הביצים שלו מחליקות לי בתוך הפה...המרקם מוזר...הטעם...אני לא יכול להפסיק להסתכל בעיניים הבוערות שלך תוך כדי.

לאחר כמה דקות כאלה, את אומרת לי להפסיק. אני מרגיש את הזין שלו רטוב, חם ומגורה ביד שלי בזמן שאת אומרת לי להתחיל ללקק את הכיפה. את רוצה שאגע עם הלשון בנוזל השקוף שהתחיל להצטבר בקצה... את רוצה לראות. אני מציית. אני רועד. אני שלך. תוך כמה שניות בהנחייתך הכיפה שלו נבלעת בפה שלי ואני מתחיל למצוץ לפי ההנחיות שלך...תחושה כל כך מוזרה...אני כולי שלך.
אני מסתכל עליך בהערצה בזמן שאת מורה לי להפסיק למצוץ ורק לפתוח את הפה...את רוצה שהוא יזיין אותי בפה. אני מתמסר ורועד כולי בזמן שהוא מתחיל להחדיר את הזין הענק שלו שוב ושוב לפה שלי...עמוק...את רוצה לראות הכל...את רוצה לשמוע אותי נחנק קצת. אני מהופנט למבט שלך...אני רואה כמה כיף לך לראות אותי ככה.. אני מתמסר לגמרי.. אני מרגיש שזה הזין שלך עכשיו מזיין לי את הפה. פתאום אני כבר לא גבר...שחררת בי משהוא אחר... נשי...זנותי.. אני מעריצה אותך. אני מתמסרת לזין שחודר לי לפה ומרגישה את הזין שלי בוער ביד שלי...את רואה הכל...נדהמת...מחמיאה לי..."את האשה שלי...הזונה שלי". אני מתמסרת לגמרי...אושר, השפלה ובושה נמהלים לכדי משהו אחר לגמרי... רגש שלא הכרתי קודם.

הוא מזיין לי את הפה כבר כמה דקות...זז בצורות שלא הכרתי...אף פעם לא ידעתי איך זה מרגיש. המבט המעריץ שלי רואה איך את מוציאה מצלמה...את מצלמת אותי. מביימת אותי ואומרת לי שאני נראית כמו כוכבת פורנו...אני מדמיינת את זה מבפנים...כל כך מביך...כל כך מרגש! את מראה לי כמה תמונות תוך כדי שאני ממשיכה להתמסר לזין שלו....אני מובכת ומסמיקה כולי...

אחרי עוד כמה צילומים (שגורמים לך לחייך ולצחקק קצת) את שואלת אותי איך אני מרגישה. אני עונה לך שאת מדהימה. את מרוצה ממני. אני רואה את זה במבט שלך. את שואלת אותי אם אני מתמסרת אליך לגמרי... הגבר עוצר לרגע ובלי לחשוב פעמיים אני עונה שכן. לרגעים אני שוכח שאני גבר... ברגעים האלה אני לגמרי האשה שלך.

כשהגבר מתחיל לגנוח חזק והחדירות שלו לגרון שלי מתעצמות את מרשה לו להחזיק לי את הראש. את מסתכלת לי בעיניים ומלטפת אותי ברכות תוך כדי שאת אומרת לו לגמור לי בפה....

לפני שאני מספיקה לעכל את המילים האלה את מוציאה מצלמה ובו זמנית החדירות לפה שלי נהיות פראיות ממש.. הראש שלי נהדף מכל חדירה...הפה שלי רטוב, נוטף ומרגיש נשי כל כך.... הזין שלי בוער ביד שלי ואני כולי רועד בזמן שאת מצלמת ואני מסתכל אל המצלמה...ומרגיש לפתע זרם של נוזל חם, סמיך ומריר מציף לי את הפה והגרון בסדרה של פליטות עוצמתיות...הוא גונח....הפה שלי עולה על גדותיו...הכל נוזל לי מהצדדים של הפה על הסנטר...והזין שלו רועד באורגזמה עוצמתית בפה שלי...גם הגוף שלי רועד. אין בי מחשבות.. אני אשה? אני גבר? שום דבר לא ברור...רק זה שאת מדהימה עכשיו ואת מחייכת אלי מחיוך מרוצה ונדהם.

את אומרת לי להמשיך למצוץ גם אחרי שהוא סיים לגמור...אני מרגיש הכל...הטעם...הריח...המרקם...כל כך מביך...כל כך משפיל...הרבה יותר אינטימי ממה שחשבתי...ומולך. את ממשיכה לצלם הכל בזמן שאני מוצץ את הכל עד הטיפה האחרונה...את מלטפת אותי ולוחשת לי שאני מדהימה בעינייך...אני לוחשת בחזרה.. "את מדהימה ואני כולי שלך"...
אני מרגיש נפלא. את מלטפת לי את הפנים ומידי פעם מחליקה כמה מעצבותיך לתוך הפה שלי שמתמסר מיד ומלקק ומוצץ אותן בהערצה גלויה...ואת אומרת לי לשכב על המיטה... על הגב...רגליים מפושקות גבוה ורחב...את רוצה לראות אותי מאבד את הבתולין מולך...עכשיו זה הדבר האמיתי...הרגע שהכי פחדתי ממנו...אבל כבר אין בי פחד...אני שלך...מהפונט לעיניים שלך.
אני רואה אותך מוציאה משהו מהתיק שלך...זה סטרפ און. את שמה אותו עליך בתנועות איטיות... אני מרחף...נמצא ומעריץ כל תנועה שלך... מידי פעם אני מודע לגבר שנמצא איתנו בחדר...אני רואה שעומד לו שוב...כמה שהוא מגורה מהמצב הזה...מידי פעם אתם מדברים בינכם בשקט ואני לא שומע.

כשאת מוכנה את עולה על המיטה ונעמדת על הברכיים מאחוי הראש שלי...מעל הפנים שלי הסטרפ און שלך. את אוחזת ברגליים המפושקות שלי ומושכת אותן אחורה אליך, כמעט מאחורי הראש שלי כך שכולי פתוח וחשוף לחלוטין...היד שלי עדיין אוחזת בזין שלי שמרגיש כאילו הוא יצוק מאבן מרוב זקפה. את מסתכלת לי בעיניים מלמעלה ושוב מדברת אלי בנקבה...את אומרת לי שאני האישה והזונה שלך ושאני הולכת להתמסר עכשיו לחלוטין...את רוצה לשמוע אותי אומרת את זה...מתחננת לזה מולך.

הגבר עומד מולי...ביד אחת הוא מחליק הלוך חזור על הזין העצום שלו והיד השניה מתחילה ללטף לי את המקומות הכי אינטימיים...הביצים...הטוסיק הפתוח לרווחה שלי...הירכיים...אני אדום מבושה...אני רועד מהתרגשות...אבל אני מהופנט אליך...ואני מתחיל למלמל..."בבקשה...בבקשה...בבקשה תזייני אותי...תהפכי אותי לאשה שלך...תגרמי לי לאבד שליטה מולך ולהיות הזונה שלך..."...את מלטפת לי את הפנים בזמן שאני מתחנן אליך ואת אומרת בקול רך אבל בטוח לגבר..."תזיין אותה".
אני ממשיך להתחנן מסתכל עליך מלמטה אבל אז הכל נקטע פתאום...משהו חם, עצום ופראי חודר אל הישבן שלי וממלא אותי בעוצמה שלא ציפיתי לה...בלי שליטה אני גונח בקול גבוה והרגליים שלי נמתחות ב"פוינט" בידיים שלך...את מחזיקה אותן במקום...העיניים שלי נפתחות לרווחה כשאני רואה איך את מביטה הלוך חזור אל הפנים שלי ואל הישבן החשוף שלי שנחדר עכשיו בפראות לראשונה...
הוא מזיין אותי חזק...חדירות עמוקות ועוצמתיות שמנערות את כולי...בחיים לא דמיינתי שזה כך...כל כך שונה מדילדו או סטרפ און...יש לזה נוכחות גברית.... חמה...אנרגיה שפורצת לתוך הגוף שלי. אני מרגיש כל כך נשי וזנותי...אני לא שולט בעצמי...אני גונח בלי שליטה וכל הגוף שלי רועד...אני לא מאמין שזה קורה.

מתוך גלים של התרגשות, בושה, התמסרות והתענגות אני שומע את עצמי גונח כמו אשה...המבטים שלך חודרים לתוכי. את משחררת לי את הרגליים והן נשארות מפושקות ונהדפות מהחדירות לתוכי. את אומרת לי לפתוח את הפה ומתחיל לזיין אותי בפה עם הסטרפ און. עכשיו זה עוד יותר מדהים...זין גברי ועצום מזיין אותי... חודר אלי ומכניע אותי אל תוך גניחות בלתי נשלטות שנבלעות בפה שלי בזמן שאת מזיינת לי אותו עם הסטרפ און...אני מאבד תחושת זמן.

אח"כ את אומרת לי לעבור לעמוד על 4. כשהזין נשלף ממני אני מרגיש כאילו יש לי כוס. הטוסיק שלי נשאר פתוח ופעור. הפעם את רוצה לזיין אותי בטוסיק. את אומרת לגבר לעמוד מולי ולזיין לי את הפה. בשלב הזה אני כבר לגמרי אשה... זונה...הנקבה שלך. אני מתחיל למצוץ לו עמוק ומרגיש את הטעם של הטוסיק שלי על הזין שלו...הוא מחזיק לי את הראש ופשוט מזיין לי את הפה בחופשיות ובהנאה בזמן שאת מחליקה את הסטרפ און לתוכי ומחילה לזיין אותי. בהתחלה לאט ובעדינות אבל לאט לאט את מגבירה את הקצב ועומק החדירה עד ששוב אני מתחיל לגנוח ללא שליטה..לא ידעתי שיש בך עוצמה כזו!
אני נהדף בין שניכם...את מאחורה והוא בתוך הפה שלי מקדימה...הזין שלי בעור...כולי בעור...בא לי לצעוק שאני הנקבה שלך...האשה שלך...אבל רק גניחות חנוקות יוצאות ממני בזמן שהזין שלו ממלא לי את הפה. הגניחות שלי הולכות ומתעצמות...גם הגבר גונח בפראות...אני כל כך מגורה שהכל רועד לי...את רואה שאני עומד לגמור. בשלב הזה את אומרת לי להתאפק עוד קצת. אני מגייס את מעט השליטה שעוד נותרה בי בזמן שאת אומרת לגבר לגמור לי בפה שוב.

זה לא לוקח יותר מכמה שניות עד שאני שומע גניחות גבריות וזרם של זרע חם, סמיך, מריר ומשפיל מציף לי את הפה בפעם השניה...אני נמס מההשפלה וההתמסרות...את ממשיכה לזיין אותי בפראות והטוסיק שלי בוער בזמן שאת מחזיקה אותי ורוכבת עלי...ואני כל כך שלך.

כשהוא מסיים לגמור, הפה שלי נוטף זרע ואת אומרת לי ללקק הכל. אני מבצעת בצייתנות מעריצה ואת שולפת את הסטרפ און שלך מתוכי. אני מרגיש שנפער בי חלל עמוק, רחב, רטוב ונשי. את אומרת לי לשכב ולחכות לך בזמן שאת והגבר יוצאים מהחדר. אחרי כמה דקות את חוזרת לבד, הוא הלך ואת נשארת איתי. את אומרת לי שאת רוצה שאגמור לעצמי בפה לסיום. אני שוכב על הגב ומרים רגליים מאחורי הראש...הגמישות שלי מאפשרת לי להביא את הזין הבוער שלי ממש אל מול הפה..את מביטה עלי ממעלה ומכניסה כמה מהאצבעות המדהימות שלך לתוך הטוסיק הרטוב, הפעור והנשי שלי שמרגיש כל כך עדין עכשיו...

אני מסתכל לך בעיניים ומאבד שליטה לתוך אורגזמה אימתנית שמשחררת זרם של שפיך לוהט שממלא לי את הפה... אני מסתכל לך בעיניים בזמן שאני בולע הכל ואני שומע אותך גונחת גם...אני שם לב שהיד השניה שלך נמצאת בתחתונים שלך...את גומרת מולי...איזה מחזה אלוהי...אני פשוט מהופנט.

אחרי שאני מתלבש אנחנו יושבים ביחד בחדר...אני עדיין רועד. אני רוצה לחבק אותך...את נותנת לי לחבק אותך icon_smile.gif
    התגובה האהובה בשרשור