שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

ריקי ואני

ahabal
לפני 11 שנים • 9 בדצמ׳ 2012

ריקי ואני

ahabal • 9 בדצמ׳ 2012
מה היה בישיבה אני לא זוכר, אני רק זוכר שריקי היתה מאוד מרוצה מעצמה וגם הסתמסמה כל הזמן עם אילנית מהמשרד.
כשיצאנו ריקי הודיע לי עכשיו אני אשב מאחור. כמובן שפתחתי לה את הדלת ומייד שנכנסה רצתי לכסא הנהג בזריזות שלא יהיה לה מה להעיר לי ,ובעיקר שמח וטוב לב-היא שכחה מ"קורס הנהיגה" שהבטיחה לי בדרך חזרה. כשיצאנו מהחניה ריקי אמרה לי תעצור רגע, עצרתי. תפתח את הרוכסן במכנסיים, פתחתי ואז היא שלפה את נעל העקב שלה ודחפה אותה לתוך הפתח במכנסיים כך שהעקב לוחץ על האשכים והסוליה על הזין. היא סגרה את הרוכסן כך שהופעל לחץ בלתי פוסק וכל תנועה של הרגל שלי כאילו העקב ממש ננעץ באשכים. כך תהיה יותר מודע לכל פעולה שלך בנהיגה בלימה או האצה. ממש בקושי יכולתי לנהוג. ריקי ניצלה את הזמן לקחת כמה תמונות שלי נוהג כך ואחר כך שוחחה עם מישהיא בטלפון לדעתי אילנית מהמשרד, אך לא יכלתי לשמוע את השיחה אלא רק לשמוע את הציחקוקים.
כשהגענו לחניה התת קרקעית במשרד , ריקי שלפה את הנעל ונעלה אותה , אני רציתי להזדרז ולפתוח לה את הדלת כרגיל אבל מרוב כאבי ביצים פשוט נפלתי לריצפת החניה , ריקי נעמדה מעלי ואמרה- נשק מייד את רגלי ככה כמושאתה כורעה על ארבע. הריח המשכר ורגליה המדהימות יחד עם הכאב העז גרמו לי לנשק את גב כפות רגליה במצב של התחוות מלאה. שמעתי קול של צחוק מתגלגל ונקישות עקבים מתרחקים מכיוון דלת הכניסה מהחניון לבנין בו נמצא המשרד. קמתי ,ניקיתי את מכנסי ודידיתי למשרד, בדרך עוד שמעתי את ריקי שואלת בטלפון צילמת?
ahabal
לפני 11 שנים • 27 בדצמ׳ 2012

ריקי ואני

ahabal • 27 בדצמ׳ 2012
מספר ימים חלפו להם ללא ארועים מיוחדים, אבל מלבד ההתנכלויות וההתעללויות הקטנות של ריקי שכבר כמעט התרגלתי אליהן, שמתי לב שהיא נהייתה חברה מאוד טובה של אילנית. הסתודדויות בניהן , צחוקים וכ' היה מחזה נפוץ במשרד.
ביום ראשון בשבוע שאחרי כן ,ריקי הודיע לי: היום יש הרבה עבודה בבית אז אתה מסיים במשרד בארבע בדיוק ולוקח אותי לבית שלי ויש לך שם הרבה עבודה.
מאחר ודי פינטזתי על ריקי למרות ההתעללויות שלה ,הסכמתי מייד. ראיתי חיוך קטן מתפשט בזוית פיה.
בראבע כאמור הסעתי אותה לביתה, נכנסנו לביתה ועוד לפני שפתחתי לה את הדלת היא אמרה- אתה נכנס ומיד מתפשט. מובן שהסכמתי. היא בנתיים הלכה לחדר השינה וחזרה בבגדים נוחים- חלוק קצרצר ווכפכפים. כשראתה אותי עומד , עירום קצת מבולבל בכניסה לבית הנחיתה עלי סטירה חזקה ומצלצלת- לא הבנת שבבית הזה אתה מסתובב על ארבע? ישר הבנתי שיש לך פנטזיות ואתה לא מבין לא את מצבך ולא את מטרת קיומך עלוב אחד, אומלל. יש לי הרגשה שאני מפיצה מייל משגע עם תמונות לכל המשרד וללקוחות נבחרים! חסר אונים וכנוע, ירדתי על ארבע.
יש לך שעה וחצי לקרצף את הריצפה בכל הבית לשטוף את ערימת הכלים ולסדר את הבית, יש לנו עוד יום ארוך.
ahabal
לפני 11 שנים • 27 בדצמ׳ 2012

ריקי ואני

ahabal • 27 בדצמ׳ 2012
הבנתי שכל תקוותי נכזבו, ובעצם יש כאן החמרה ביחסים עם ריקי. מצד שני לא היתה לי ברירה ,שהרי לא יכולתי לעמוד במצב שבו היא תחשוף את טיב היחסים והתמונות בפני שותפי, עובדי,לקוחותי ומשפחתי.
ערום על ארבע ניקתי בזריזות אבל ביסודיות את כל הבית. תוך כדי שריקי שישבה על כורסה בסלון וראתה טלוויזיה ,מחלקת לי הוראות - תביא לי מיים, תנקה את האבק במסילות של החלונות ועוד ונותנת לי ציונים על עבודתי.
כשסיימתי, ריקי אמרה לי תכין עגשיו שולחן עם שתיה וכיבוד חברה צריכה לבוא אלי .
בבקשה ריקי אל תחשפי אותי ככה בפני החברה שלך ,ריקי בבקשה ,בבקשה, אני מתחנן ,ריקי ! התחוויתי ונישקתי וחיבקתי את רגליה של ריקי. את יודעת ריקי שאני אעשה כל מה שאת אומרת לי ,אבל בבקשה אל תעשי לי את זה, ריקי!
תסדר את השולחן ותלך לחדר השינה. מרוב התרגשות שכחת שאני המלכה ריקי , אבל אל תדאג אתה תזכור את טוב טוב בהמשך. לגבי האורחת -נראה איך יתפתח הערב.
סידרתי בזריזות את השולחן וזחלתי לחדר השינה. אמנם לא סגרתי את הדלת כי לא קיבלתי רשות ,אבל הסתתרתי בפינה האחורי המיטה הזוגית הגדולה.
לאחר מספר דקות נשמעה דפיקה בדלת האורחת נכנסה ,וקולות שיחה רמים וצחוק מתגלגל נשמעו מהסלון. לחרדתי זיהתי את הקול כקולה של אילנית.
אני לא זוכר אם סיפרתי לכם, אבל היחסים ביני לאילנית לא היו משהו, היא לא היתה יפיפיה אלא מלאה בלונדינית נחמדה למראה אבל עם דיבור קצת גס. היא היתה מועמדת לפיטורין מספר פעמים.
בכל זאת סמכתי על ריקי שלא תחשוף אותי.
לפתע נשמע קול של נפילה קלה מהסלון והבנתי שכוס שתיה ביחד עם צלוחית פיצוחים, נשפחו לאילנית על הריצפה.
וואי, סליחה, איפה יש לך סמרטוט אני מיד אנקה אמרה אילנית. לא צריך, יש לי סמרטוט מיוחד שמנקה מעצמו, משהו מיוחד, אמרה ריקי.
שתי מחיאות כפיים קצרות של ריקי וקריאה עבד!עבד! בא מיד לכאן!
התחלחלתי.