מיתוסית(שולטת) |
לפני 11 שנים •
19 בדצמ׳ 2012
עבודות יד בנושא הבדס"מ
לפני 11 שנים •
19 בדצמ׳ 2012
מיתוסית(שולטת) • 19 בדצמ׳ 2012
אני בחורה מאוד אומנותית ועוסקת בעבודות יד עם נייר כגון: כרטיסי ברכה, שלטים לדלת, עיצוב אלבומים וכדומה.
התחלתי לאחרונה למכור את יצירותיי ולא רק לתת כמתנות, ולפתע חשבתי שלמרות שהתחום הזה חדש לחלוטין ולא נתקלתי כמעט באנשים שיוצרים בסגנון שלי ומוכרים את זה (אלא יוצרים כתחביב בלבד) בתחום הבדס"מ אין שום אומן יוצר שמוכר יצירות בתחום, למעט מעצבי אופנה בודדים, נגרים ואולי אולי צלמים. האם הייתם רוצים יצירות בתחום כגון ציורים על קאנווס? כרטיסי ברכה מיוחדים בעיצוב אישי ובהזמנה עם מוטיבים מעולם הבדס"מ לתת לאנשים שאתם אוהבים ולא משהו קונוונציונלי? אלבומי תמונות עם תמונות אישיות שלכם שקשורות לעולם הזה למזכרת אישית? דברים מסוג שבחיים לא הייתם מזמינים ממישהו מבחוץ ואולי אפילו לא חשבתם על זה לבד (כמובן אשמח לדעת אם יש ביקוש, במידה וכן, אני יכולה ליצור כמה דברים לדוגמה ולפרסם באלבום שלי. אשמח גם לדעת כמה הייתם מוכנים לשלם על דבר כזה, מאחר וזו עבודת יד, מדובר בהרבה השקעה שכמובן צריכה להשתלם כלכלית. אגב, אני צפונית ולדעתי חלק גדול מהקהילה הוא מהמרכז. האם הייתם מוכנים לבוא ולשלם ולקבל את המוצר במקום, או שהייתם שולחים כסף ואז מקבלים את החבילה בדואר באופן דיסקרטי? |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 11 שנים •
19 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
19 בדצמ׳ 2012
ההמשך של המשפט שמתחיל ב"כמובן" ונעלם...
"כמובן שיהיה אפשר להזמין מוצרים שהם ווניליים לחלוטין..." |
|
גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 11 שנים •
19 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
19 בדצמ׳ 2012
גולוסקלפרה(נשלט) • 19 בדצמ׳ 2012
אין כמו מראה עיניים,
ו.. עם האוכל בא התיאבון : ) רעיון מדליק. אני מאמין שאם תעלי תמונות לדוגמא זה יעלה את רמת ההתעניינות. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 11 שנים •
19 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
19 בדצמ׳ 2012
נכון
טוב, בהזדמנות אעשה כמה כרטיסים לדוגמה, ואם תהיה היענות, אחשוב על דברים מורכבים יותר.... |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 11 שנים •
26 בדצמ׳ 2012
כרטיס ברכה בצורה של מחוך
לפני 11 שנים •
26 בדצמ׳ 2012
מיתוסית(שולטת) • 26 בדצמ׳ 2012
הנה דוגמה לכרטיס ברכה בצורה של מחוך שעשיתי בסופ"ש האחרון. לא עשיתי כרטיסי ברכה בדס"מ פרופר כי לא יהיה לי מה לעשות בהם (מהכרטיס הזה מלא וניליות התלהבו....).
מצב פתוח וסגור. ומצב פתוח: (סליחה שהתמונה הפוכה) |
|
מאו(שולטת) |
לפני 11 שנים •
26 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
26 בדצמ׳ 2012
מאו(שולטת) • 26 בדצמ׳ 2012
לדעתי הרעיון יפה אבל הביצוע לא מקצועי, אולי כדאי שתתאמני ותייצרי כמות מסויימת לא רק בשביל ביקוש, אלא כדי שיהיה לך מה להציע.
מבחינה טכנית, חומרים - לדעתי לא מתאים נייר ביצוע מהסוג שהשתמשת בו, שימי לב מה קורה בחורים של השרוכים, זה דק מדי ולא יחזיק, בנוסף זה גם פחות חגיגי. קחי משהו קצת יותר עבה ו/או עם למינציה/כרום בצד הדוגמה. לגבי העיצוב, אפשר לשפר את הדיגום כך שיהיה בזבוז חומר מינימלי והכרטיס יהיה עם שדרה יותר יציבה. בפנים לא הייתי שמה משהו קטן בהרבה, למעשה האידיאל הוא אינסרט מקופל חלק שיגיע לקווים המקסימליים האפשריים לפי הדוגמה. העיצוב בחוץ מאד עמוס ולא צריך לקחת עוד תשומת לב מהברכה שוב, כל זה רק דעתי האישית, אבל הי - אני גם מגיעה למאות אורגזמות |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 11 שנים •
26 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
26 בדצמ׳ 2012
מיתוסית(שולטת) • 26 בדצמ׳ 2012
היי תודה על המשוב המושקע
הערות להערותייך זו פעם ראשונה שאני מבצעת את הדגם הזה. לקח לי הרבה זמן לבנות אותו, ברור לי שהוא עוד לא מושלם. השדרה של הקיפול אכן לא יציבה, אבל כדי לעשות את העיקול של המחוך, זה מה שקורה... אלא אם כן אני אעשה אותה פחות מעוקלת, אבל אז אני אאבד מהצורה... אם יש לך רעיון- אשמח לשמוע יכולים להיות לי רעיונות, אבל אני לא אבצע בלי שאראה שיש דרישה מסוימת. אם תהיה דרישה, אני אוכל להכין עוד 2-3 דוגמאות, אבל אני לא רוצה להכין סתם... חומרים- מדובר בבריסטול בעובי הכי גדול שיש- 240 ג'. להערכתי הוא לא יקרע בחורים- אם לא ישחקו ויפתחו את שרוך הסאטן (הוא לא אמור להיפתח). כדי למנוע את הפתיחה, קשרתי והדבקתי מאחורי הבריסטול בריסטול נוסף בצבע לבן, מה שמקנה עוד חוזק לקונסטרוקציה. למינציה ניתן לעשות לכל הצד של הכרטיס ולא רק לחלק קטן ממנו. לדעתי זה ממש יכער את הכרטיס, ואי אפשר לעשות את זה כי אז לא יראו את התחרה וכדומה... למה הכוונה "באינסרט מקופל חלק שיגיע לקווים המקסימליים האפשריים לפי הדוגמה?" לאן תשומת הלב נמשכת למעט לכריכה? בתוך הכרטיס צריך לשים מקום כי הבריסטול כהה, ולכן שמתי מקום קטן יחסית, אבל אם מישהו רוצה להוסיף- לכך מיועד הצד הלבן בצד... תיהני מהאורגזמות שלך, אני אשב בחושך, לבד, בקור, ואעשה כרטיס: "מאחלת לך מכל הלב אורגזמות מלוא החופן" |
|
מאו(שולטת) |
לפני 11 שנים •
26 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
26 בדצמ׳ 2012
מאו(שולטת) • 26 בדצמ׳ 2012
זה בכלל לא צריך להיות מבריסטול ולא מעשי לעשות למינציה לצד אחד לפריט גמור, אפילו לא לפרוטוטייפ, אפילו יצרן גדול לא יתחיל מזה..
נדרש חומר אחר לגמרי. צד אחד מבריק (יש בגוונים מטאליים יפים שמאד יתאימו) והצד השני בריסטול לבן. לדעתי יהיה פרקטי ויפה בהרבה לשלב: כרטיס מלבני רגיל בגודל גדול, לבן, ועליו מודבק עיצוב המחוך, מצד אחד או משניים. דבר כזה יאפשר כתיבה נוחה ויתן לכרטיס מראה הרבה יותר הגיוני, כמו כן יפתור את קונפליקט הדיגום. סך הכל באנו לכתוב ולא להראות ציצי, המחוך הוא הנלווה ולא העיקר אגב - זאת הדרך שמייצרים בה כרטיסים לא סימטריים בנושאים אחרים. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 11 שנים •
27 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
27 בדצמ׳ 2012
מיתוסית(שולטת) • 27 בדצמ׳ 2012
לעשות כרטיס כזה זה ממש פשוט מבחינתי, רציתי דווקא להראות כרטיס שהוא מורכב יותר... כרטיסים מהסוג הזה ראיתי ברחבי הרשת. במקרה הזה זה בלי שום עיצוב של דיגום, זה ציור פשוט וגזירה לדעתי זה דווקא יותר מרשים כרטיס כזה שהוא מיוחד. זה כמו למשל שעיצבתי כרטיס ברכה שגזור בצורה של בגד גוף של תינוק לברית שנפתח ואנשים התלהבו ממנו יותר מאשר
כרטיס סטנדרטי שעליו מודבק ציור/ מדבקה של בגד גוף... כרטיסים עושים מבריסטולים או קארדסטוקים שזה נייר עבה מאוד כמו בריסטול שמשמש לעיצוב כרטיסי ברכה. אני לא יודעת על איזה סוג נייר את מתכוונת, לא נתקלתי בכזה... מה הכוונה בכרטיסים לא סימטריים? |
|
נולי |
לפני 11 שנים •
28 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
28 בדצמ׳ 2012
נולי • 28 בדצמ׳ 2012
כחולית לתשומת ליבך דגם שמכינים כדי לפתות לקוחות לקנות צריך להיות סופר-דופר מושקע. מחומר שמשדר יוקרה. בלי הסברים ובלי תרוצים (...אם את באמת רוצה למכור). משהו שימשוך ויגרה ויפתה. שלא יראה כאילו חסכת עלינו/התקמצנת על חומרים. משהו שיבוא לך עצמך לקנות ולתת למישהו.(ואגב זה נכתב כהערה בונה, גם אם נשמע לא ממש כזה.)
בהצלחה הקטנה והרכה. |
|