בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

תכלס ולעניין

גון קונור מקלאוד​(נשלט)
לפני 11 שנים • 7 בינו׳ 2013

תכלס ולעניין

שוב ולאור פרופילים שראיתי:

כאשר שולטת כותבת בפירוש שאנאלי הוא תנאי בל ןעבור זה מיתקבל. ואילו דרישה כזאת מפי שולט אינה הגיונןת? כאילו דההה.
להן מותר כחלק נקרא לזה מההשפלה לידרוש את זה כתנאי בל ועבור כולל עינוג אוראלי

ולגבר המגדירנעצמו כשולט אסור מישום העובדה שזה חלק מסקס?
Alas
Alas • 7 בינו׳ 2013
לא הבנתי.
תוכל להסביר שוב?
גון קונור מקלאוד​(נשלט)
אסבך את העניין קצת.

בא לע פייס סיטינג מאישה גקרש של שליטה מימנה אלי מבלי שזה מבחינתי מערר את תפיסת העולם שלי כשולט ואו מעיד על היותי חובב שליטה נשית. ומעבר לכך

בהילקח בחשבון המושג עבד מין שלעיתים גם מענג את השולטת שלו נגדיר כוויברטור אנושי האין זה אפשרי שנשלטת חגור למותניה סטרפון ותענג כך שולט שזההפטיש שלו. שכן אין הגדרהיבשהה תכלס
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני 11 שנים • 8 בינו׳ 2013
לא הבנתי על מה אתה מדבר.

אתה רוצה לזיין אותה בתחת? סבבה, אין עם זה שום בעיה.
אתה רוצה שהיא תזיין אותך עם סטראפון? גם עם זה אין שום בעיה.

איפה הקונפליקט פה?
    התגובה האהובה בשרשור
Episode​(לא בעסק)

אהמ

Episode​(לא בעסק) • 8 בינו׳ 2013
אני דווקא הצלחתי להבין זאת אחרת, את מה שהוא ניסה לשאול, הנה הניסוח שלי -

אם שולטת מרשה לעצמה לכתוב בפרופיל בתור חלק מהתנאים שלה - אנאלי, אם לא אפער לך את התחת, לא תתקבל אל ממלכתי. וזה ישמע אפילו מאוד לגיטימי שאנאלי הוא חלק מהדרישות שלה, איך זה שבאים בטענות כלפי השולטים שאנאלי, לצורך העיניין, הוא חלק מהתנאים שלהם. או מינימום, הנאה מינית נטו.

מיסקוזי, אם הבנתי שלא נכון. אבל זה מה שהבנתי.

ובכל מקרה, אענה על השאלה, ובהנחה וזאת השאלה.
לדעתי, מה שמאז ומתמיד ידעתי הוא שלזכרים יש נקודת G איפשהו שם, בפנים, ולנקבות אין.
מה שאומר שגם אם אנאלי הוא ממש כואב, עדיין יש גירוי כלשהו. כך שזה אולי, יותר סביל מבחינתם. ואולי אפילו הם קצת יותר 'נואשים' מנשלטות(?)

או שרק אצלי אין, גם, גם אפשרי. לחלוטין.
שחורה​(שולטת)
שחורה​(שולטת) • 8 בינו׳ 2013
ראשית,אתה יכול לכתוב בפרופיל מה שאתה רוצה. שנית, יש שתתחברנה לזה ויש שלא. שלישית,למה שוב להכליל נשלטים? ידועים גם כאלה שישבנם מחוץ לתחום. דרוש כל מה שבא לך ,תמיד תמצא אחת לפחות שתסכים לזה. תחת תחת תרדוף. בהצלחה.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
אה, מישהו בא אליך בטענות על כך שאתה לא מתפשר על תחת?

אני דווקא חושבת שזה בסדר, נראה לי סביר לציין מה חשוב עבורך. וגם מבינה אותך, גם אני לא הייתי רוצה להיות בזוגיות עם מי שלא עושה אנאלי. גבולות זה נחמד והכל אבל עד גבול מסויים (וסליחה על הכשל הניסוחי icon_smile.gif)
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
למקרה שזה לא היה מובן, לא ניסיתי להגיד שלא לגיטימי לשים את חור התחת שלך כגבול. הכוונה הייתה שלפעמים הגבול הוא משהו באמת חשוב ואז אפשר לוותר על הקשר.
צל מנחה​(שולט)
צל מנחה​(שולט) • 8 בינו׳ 2013
על פי שיטת הWIZ, ועל סמך "המדריך לדום הסופר WIZי", אין להתייחס יותר מדי להצהרותיה של זו. אני אצטט:
"
הלך רוח: בבואך לבקש מין אנאלי, עליך לזכור כי הינך רק מצהיר על כוונותייך, לא מבקש רשות.

דרך פעולה: עליך לעמוד במקום די מרכזי, שבו רבים הסיכויים שתתקל בטיפוס מסוג נקבה. מומלץ גם לפתוח את הריץ-רץ' במכנס, שכן זה יגביר את הסיכויים לתגובה מהירה, וגם לא ללבוש תחתון. אם עשית את הנדרש על פי האמור, הרי שההסתברות שתעמוד מולך טיפוס נקבה, גדול*. משארע המצב, וזו עומדת מולך עם פה פעור:
א)הסתכל לה על החזה. זה בסדר שהוא בולט.
ב)אמור לה, בזמן שאתה מבצע את שלב א', "תמצצי לי".
ג)לפני שתספיק להגיב, אמור:"תודה".
ד)אמור לה, חזק, על מנת שתשמע:"רדי על 4".
ה)חזור על כך, למקרה שהיא כבדת שמיעה, עם מגהפון.
ו)אם עדיין לא ירדה, בעט לה בברך. גם בשניה.
ז)במידה ובאת לא מוכן מראש, אמור את צירוף האותיות הבא, במבטא כמה שיותר ערבי:" חחח'ת' ת'פו". תדגיש כל הבהרה. במידה ואמרת את משפט הקסמים נכונה, הרי שפיך יפלוט נוזל קסמים, שבאמצעותו תוכל לחדור לישבנה.
ח)הפשט אותה, גם אם לא תוכל לעמוד על הברכיים. כאב עשוי להדליק אותה. במיוחד כאב ברכיים.
ט)תכופף אותה שוב. אתה לא חייב לבעוט לה בברכיים הפעם.
י)חדור אליה מאחור. במידה והשתמשת במשפט הקסמים, דע לך שייתכן ותהיינה תופעות לוואי.
יא)רגע לפני שאתה כולך בתוכה, בדוק שהיא נהנת עם המשפט הבא:"אז מה, נהנת?"
יב)צור איתה אינטרקציה, עד שתרפה. תמיד תוכל לשאול על עיסוק אביה.
יג)בתנועות של בוכנה, קדימה ואחורה, דפוק אותה.
יד)עוד קצת.
טו)רוץ הביתה למרוח קרם ידיים על הזין.
יז)תחזור לוודא שהיא בסדר. תשאל אותה:"אנחנו בסדר?"
יח) שים את ידך על השיער שיערה, והעבר קדימה ואחורה. עד שהשיער יתבלגן.
**במידה והאמור דלעיל לא עבד, פזר יהלומים על הרצפה. היא כבר תכרע על 4.

*במידה ולא נפלת על טיפוס מסוג נקבה, שאל:"יש לך אחות?" ועשה תנועות סיבוביות עם האגן.
"

בהצלחה!
עבד של המלכה
עבד של המלכה • 8 בינו׳ 2013
אתה לא יכול להגיד לאשה בצורה ישירה את הפנטזיות המיניות שלך
היא עלולה לחשוב שאתה סוטה וכל מה אתה רוצה ממנה זה סקס.
אתה צריך לפעול בשיטות יותר מתוחכמות תוך שילוב טקטיקות שונות .