עבד של המלכה |
לפני 11 שנים •
9 בינו׳ 2013
פורום אקדמיה
לפני 11 שנים •
9 בינו׳ 2013
עבד של המלכה • 9 בינו׳ 2013
אני חושב שזה יכול להיות רעיון טוב אם היה פורום שבו כל אחד יכול להעלות נושא אבל התגובות לנושא יהיו חייבות להיות לפחות בגודל של 150 מילה . תגובה בת פחות מ 150 מילים תחסם .במצב כזה תימנע הכניסה של כל מיני קשקשנים (כמוני למשל) ומצד שני זה יביא לכך שיתקימו שם דיונים רציניים בכובד ראש תוך סיעור מוחות בנושאים ברומו של עולם הסאדו (למשל, האם שולט רשאי לגלח את הנשלטת כן או לא )
אפשר גם ליצור אפשרות שמגיב שצבר מעל 15 תגובות יוכל להכנס לחדר הקפיטריה שם יוכל לצוטט עם חבריו לפורום שהם אנשים "איכותיים" כמוהו, בלי חשש שלא יורדים לסוף דעתו. אפשרות שניה להשאיר את המצב כמו שהוא וכל אחד יפרסם מה שהוא רוצה וכולם יגיבו לכולם מה דעתכם ? |
|
המלט |
לפני 11 שנים •
9 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
9 בינו׳ 2013
המלט • 9 בינו׳ 2013
חסרות לך 18 מלים.
|
|
Alas |
לפני 11 שנים •
9 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
9 בינו׳ 2013
Alas • 9 בינו׳ 2013
המלט כתב/ה: חסרות לך 18 מלים.
ולך חסרות 146 מילים {גם לי (מה שנכלל בסוגריים, לא יחשב לחלק מהטקסט)}. |
|
רפאל |
לפני 11 שנים •
10 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
10 בינו׳ 2013
רפאל • 10 בינו׳ 2013
התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים.
התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 11 שנים •
10 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
10 בינו׳ 2013
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 10 בינו׳ 2013
רפאל כתב/ה: התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים. [...] התגובה שלי איכותית ועומדת בסטנדרטים אקדמיים.
זה ב-ד-י-ו-ק מה שחשבתי כשקראתי את ההצעה |
|
ma zo |
לפני 11 שנים •
10 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
10 בינו׳ 2013
ma zo • 10 בינו׳ 2013
|
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 11 שנים •
10 בינו׳ 2013
Re: פורום אקדמיה
לפני 11 שנים •
10 בינו׳ 2013
הדורבנים(נשלט) • 10 בינו׳ 2013
עבד של המלכה כתב/ה: אני חושב שזה יכול להיות רעיון טוב אם היה פורום שבו כל אחד יכול להעלות נושא אבל התגובות לנושא יהיו חייבות להיות לפחות בגודל של 150 מילה . תגובה בת פחות מ 150 מילים תחסם .במצב כזה תימנע הכניסה של כל מיני קשקשנים (כמוני למשל) ומצד שני זה יביא לכך שיתקימו שם דיונים רציניים בכובד ראש תוך סיעור מוחות בנושאים ברומו של עולם הסאדו (למשל, האם שולט רשאי לגלח את הנשלטת כן או לא )
אפשר גם ליצור אפשרות שמגיב שצבר מעל 15 תגובות יוכל להכנס לחדר הקפיטריה שם יוכל לצוטט עם חבריו לפורום שהם אנשים "איכותיים" כמוהו, בלי חשש שלא יורדים לסוף דעתו. אפשרות שניה להשאיר את המצב כמו שהוא וכל אחד יפרסם מה שהוא רוצה וכולם יגיבו לכולם מה דעתכם ? ענק! |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
10 בינו׳ 2013
פרגמטיזם
לפני 11 שנים •
10 בינו׳ 2013
בלוסום(לא בעסק) • 10 בינו׳ 2013
יש לנו שרת שצריך להכיל את כל מה שעולה בכלוב ולשמור ולגבות אותו
לדעתי? תופס מקום רב מדי על השרת הזה ותחשבו על אנשים שלא מגיבים ביותר מכמה מילים ספורות, ובכל זאת ימצאו שיש להם מה לומר על תכנים העולים בפורום הזה - מה יהא עליהם לעשות? לא להגיב? להגיב וללכת נגד כללי הפורום? בעיני, דילמה מיותרת... |
|