גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 11 שנים •
11 בינו׳ 2013
תגובה למסע הציד שמתנהל כעת
לפני 11 שנים •
11 בינו׳ 2013
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 11 בינו׳ 2013
בואו נרחיק כול מי שששונה ואינו חושב כמו כולם מהפורום
נחרים אותן/ם וניסתום פיות. נאשים אותם בטרוליזם וכינויים כפולים. ניסתום פיות לשונים וותיקים וחדשים ולא נרשה להן/ם להביע דיעה בפומבי.. לצערי ההיסטוריה מלאה דוגמאות כאילו. |
|
גבר |
לפני 11 שנים •
11 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 בינו׳ 2013
גבר • 11 בינו׳ 2013
לי באופן אישי אין בעיה עם הטקסקטים שכתבת. חלקם היו צבעוניים ושיעשעו אותי, בחלקם היתה קצת מהות, אחרים לא ענינו אותי ולרובם לא הגעתי בכלל אחרי שהבנתי את עוצמת השיטפון והחלטתי להמלט על נפשי.
הבעיה העיקרית היתה שבוקר אחד, אני פותח את דף הפורומים וכל מה שאני רואה לנגד עיני, מלמעלה למטה, זה פוסטים שלך. סוג של השתלטות בריונית על המסך והתוכן של הכלוב . (מאוד יכול להיות שלא התכוונת לזה, אבל ככה זה הרגיש) תוסיף לזה את העובדה שבאותו יום קמתי בלי זיקפה, ותבין כמה זה בעייתי. בפעם הבאה כשיש לך בוקר כל כך פורה, אולי תרכז את כל ההארות בפוסט אחד. |
|
Red E |
לפני 11 שנים •
11 בינו׳ 2013
Re: תגובה למסע הציד שמתנהל כעת
לפני 11 שנים •
11 בינו׳ 2013
Red E • 11 בינו׳ 2013
842942 כתב/ה: בואו נרחיק כול מי שששונה ואינו חושב כמו כולם מהפורום
נחרים אותן/ם וניסתום פיות. נאשים אותם בטרוליזם וכינויים כפולים. ניסתום פיות לשונים וותיקים וחדשים ולא נרשה להן/ם להביע דיעה בפומבי.. לצערי ההיסטוריה מלאה דוגמאות כאילו. איש לא ניסה לסתום לך את הפה אדון "מספר" (אסיר בכלא?"..) פשוט נסחפת, אם להיות עדינה.. גבר פה רשם לך באופן יותר מוצלח.. * אני רק בקשה אחת, אני מקווה שאתה לא רוכב על גל של אלו (שכמוני) שדוגלים החופש ביטוי והבעת דעה גם אם היא דבילית.. אין סיבה להציף את הפורום , אני לא מכירה אותך .. לי זה היה נראה שאתה כאילו רוצה להרגיז עם מספר הדיונים שלך.. מקווה שאני טועה.. זה לא חברי במיוחד גם לא מאחד שהיה כאן מלפני מיליון שנה וחזר ממוספר .. |
|
עבד של המלכה |
לפני 11 שנים •
11 בינו׳ 2013
Re: תגובה למסע הציד שמתנהל כעת
לפני 11 שנים •
11 בינו׳ 2013
עבד של המלכה • 11 בינו׳ 2013
842942 כתב/ה: בואו נרחיק כול מי שששונה ואינו חושב כמו כולם מהפורום
נחרים אותן/ם וניסתום פיות. נאשים אותם בטרוליזם וכינויים כפולים. ניסתום פיות לשונים וותיקים וחדשים ולא נרשה להן/ם להביע דיעה בפומבי.. לצערי ההיסטוריה מלאה דוגמאות כאילו. אני מעדיף את הפוסטים שלך על פני פוסטים בסגנון פעולה בתנועת נוער שהיו כאן אז תמשיך לעדכן כל פעם שיש לך זקפה |
|
lori{ע_מ} |
לפני 11 שנים •
11 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 בינו׳ 2013
lori{ע_מ} • 11 בינו׳ 2013
נוצר פה מצב של "מחנות".
רק מלראות מי האחרון שמגיב בפרסום כבר ידעתי מה תהיה תגובתו בלי קשר לתוכן. זה מה שקורה כשאנשים מתרכזים במלחמות ולא בפוסטים. וגם אני כמו גבר, שותפה להרגשתו (למעט הצער על זקפת הבוקר). זה לא נעים להכנס לפורום ולראות במכה אחת ארבעה, חמישה, שישה פוסטים של אותו כינוי במספר פורומים שונים. זה מטריד, ומראש מקטלג אותך כמציף ומחפש תשומי, בלי קשר למה שכתבת. ביקשת דעה כנה באחד הפוסטים, נתתי לך שם דעה כנה. באמת ניסיתי להבין את מה שכתבת, אבל צר לי, זה לא היה ברור. ומעבר לעובדה שזה לא היה לי ברור, לוקחת כאן את האחריות עליי, זה היה מיד אחרי שהיה בלאגן אחר עם כינוי אחר. כתבת בבלוג שלך שניסית להסיט ממנה את האש, אבל את הפוסטים שלך כתבת אחרי שהאש כבר דעכה וכמעט כבתה לגמרי, ומה שעשית היה פשוט ללבות אותה ואת זה אני לא אוהבת, שמנסים להביא תירוצים שונים במסווה של גיבור או מה שזה לא יהיה. רצית לכתוב - כתבת. לא צריך סיבה הירואית לזה. אף אחד לא ניסה לסתום לך את הפה או לכל אדם אחר כאן. גם התגובה שמלכתחילה הציפה את הבלאגן היתה תגובה עניינית. אולי לא נעימה לקריאה ואולי ישירה מדי ולא מסבירת פנים, אך היא לא תקפה אף אחד. הבלאגן נוצר אחר כך, מאלו שניסו ליצור מלחמות שלא קיימות. כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה איפה שהוא רוצה. לרוב אני בוחרת מראש לא להכנס להודעות כאלה. הפעם בחרתי כן להכנס כי זה פשוט נהיה מגוחך כל העניין הזה. כל ההתקרבנות הזו של חלק מהצדדים מגוחכת בעיניי. אני חושבת ששני הצדדים כאן התבצרו בעמדות שלהם ואי אפשר להזיז אף אחד מהם מילימטר, וזה לא משנה כמה פוסטים נמשיך לפתוח בנושאים האלה, הדעות לא ישתנו ולא ניתן יהיה לגרום לאנשים לחשוב "וואלה, הוא צודק" כי כל אחד רואה את הדברים אחרת. אז עכשיו שאנחנו יודעים שכל הצדדים לא מסכימים ואתה מסכן ואנחנו מסכנים, נמשיך הלאה. סוף שבוע מקסים. |
|
James Bondage(מתחלף) |
לפני 11 שנים •
11 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 בינו׳ 2013
James Bondage(מתחלף) • 11 בינו׳ 2013
ואם להוסיף למה שהגבר והחזרזירית אמרו:
יש צ'אט ויש פורומים, והתוכן המתאים לכל אחד מהם שונה. אם מישהו מרגיש צורך לכתוב 100 פוסטים בפורום תוך שעה, רוב הסיכויים שרוב אותם פוסטים מקומם בצ'אט במקום. וכלובי אפילו מארגן לנו צ'אט חדש שאפשר להשתמש בו מכל דפדפן וכל מכשיר כולל ניידים וכו' - מי שעוד לא לקח את הצ'אט החדש לנסיעת מבחן, מתבקש לעשות זאת עכשיו. |
|