Darkness of Human(שולט) |
לפני 11 שנים •
12 בינו׳ 2013
BORDERLINE - 11.1 - אבידות, מציאות וכמובן תודות
לפני 11 שנים •
12 בינו׳ 2013
Darkness of Human(שולט) • 12 בינו׳ 2013
במסיבה אתמול נמצאו בסוף הערב : - רשיון רכב - חזיה - צרור מפתחות - שוט בעלי הרכוש האבוד מוזמנים לפנות ולתאם קבלה כנגד מסירת פרטים ותיאור תכננו לפתוח את השנה בבום גדול, מעל חודש של תכנונים ופרטים, המסיבה אתמול היתה רעידת אדמה מושלמת. ים של אנשים שבאו לחגוג לאדון הלבן, לסטואי ולזמרת ברים יום הולדת. היתה אחת המסיבות אם לא ה-מסיבה. תודה לכל אלו שהגיעו, היו רבים שבאו ובקושי הספקתי להגיד להם שלום, המונים שבאו לבלות, לשתות ולהנות, לרקוד ולסשן בכל פינה במועדון. תודה לשותפיי בטי בום והאדון הלבן ל DJ ריקי B שהפציץ בגדול לצוות הבר שלנו שקיבל תגבורת משובחת הפעם והצליח לעמוד בעומס הרב. לסשה שקיבלה את כל הבאים ל DM ית החדשה שלנו לנערת המלתחה ושוב תודה ענקית לכל אלו שהגיעו והרעידו את המועדון. תרשמו ביומן 25.1 יום שישי חוגגים יומולדת ל DJ ריקי B המהולל ונותנים במה לאנשי הזנטאי. |
|
פועה(נשלטת) |
לפני 11 שנים •
12 בינו׳ 2013
ערב מדהים
לפני 11 שנים •
12 בינו׳ 2013
פועה(נשלטת) • 12 בינו׳ 2013
רציתי להגיד תודה שוב על ערב מדהים שהפקתם
כל פעם משחקים אותה מחדש לבן דארקנס בטי וכל הצוות תמשיכו ככה כל פעם מחדש אני נדהמת ונהנת מחדש ודארקנס לא יפה לשכוח את היום הולדת שלי |
|
firefly(נשלטת){עקרב שתלטן} |
לפני 11 שנים •
12 בינו׳ 2013
היה ערב אחד המוצלחים
לפני 11 שנים •
12 בינו׳ 2013
firefly(נשלטת){עקרב שתלטן} • 12 בינו׳ 2013
היה כיף גדול,
אורחים מכל מגוון קשת הבידיאסאם והפטיש שמילאו את המועדון ופיזרו אוויר חם ששבר את הקור המעצבן הזה. סשנים בכל פינה, מזמוזים ברחבה, הופעות אקסטרימיות על הבמה. כאלה דברים באמת לא קורים הרבה. אז שוב תודה על הארגון וההפקה. רואים שהשקעתם מעבר לרגיל ואני ואדוני והאורחת שהבאנו חזרנו הביתה עם חיוך גדול וטעם של עוד. מזל טוב לשלושת החוגגים. שלושה אנשי קהילה יקרים ואהובים. העונג היה שלנו להשתתף בחגיגה. וברמנית אדמונית - אני מאחלת לך להיתמך עוד הרבה ולעצמי לתמוך בך |
|
Darkness of Human(שולט) |
לפני 11 שנים •
12 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 בינו׳ 2013
Darkness of Human(שולט) • 12 בינו׳ 2013
לא שוכחים
גם לך נחגוג לא לדאוג |
|
1BLACK1 |
לפני 11 שנים •
13 בינו׳ 2013
פעם ראשונה
לפני 11 שנים •
13 בינו׳ 2013
1BLACK1 • 13 בינו׳ 2013
זו הייתה הפעם הראשונה שלי ושל עוד 2 חבר'ה במקום ופעם ראשונה שהממוצע גילאים גבוה בהרבה משלנו..
למרות הגיל קיבלו אותנו יפה והיה באמת לילה מטורף.. אז תודה רבה לצוות שארגן הכל ולאנשים שהגיעו ונתנו אחלה אווירה למקום.. |
|
האדון הלבן(שולט) |
לפני 11 שנים •
13 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
13 בינו׳ 2013
האדון הלבן(שולט) • 13 בינו׳ 2013
ואוווווווווווווווו
הצלחתי להתאושש סוף סוף חודש של הכנות תיאומים סיעורי מוחות ירידה לחיים ומריטת העצבים של כל הצוות והסובבים ואז הבום הגדול של המסיבה מעבר לכל הציפיות האישיות שלי ומעבר לחלומות מסיבה מדהימה ברמות אנשים נפלאים חברים ומי לא אין בפי מספיק מילים להודות לכולם אבל אנסה ומכווה לא לשכוח אף אחד ואם שכחתי סליחה זה הגיל הרי חגגתם לי השוטפים שלי לדרך וחברי הנפש דארקנס ובטי בום פנטה אשר על הבר ועל העשיה מאחורי הקלעים סשה המדהימה בכניסה נערת המלתחה ריקי המלך על המוזיקה רגינה הברמנית ויקי המדהימה הברמנית גיבוי שבדם עלה להביא אותה יבגני הבעלים של המועדון סטודנטית ו 1303 אשר על המודעות הפרסום והעשיה הרבה מסטר ערן וזמרת בארים בעלי לינים שבאו לפרגן חברים מהקהילה חברים נוספים קהל אורח ולכל מי ששכחתי אלפי תודות על מסיבה מדהימה |
|
צ י י ד(אחר) |
לפני 11 שנים •
13 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
13 בינו׳ 2013
צ י י ד(אחר) • 13 בינו׳ 2013
מי איבד שוט ?
זה לא כמו להפקיר נשק ?! |
|
דפי. |
לפני 11 שנים •
13 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
13 בינו׳ 2013
דפי. • 13 בינו׳ 2013
צ י י ד כתב/ה: מי איבד שוט ?
זה לא כמו להפקיר נשק ?! אנחנו צריכים לאבד לך את המעיל.... |
|
צ י י ד(אחר) |
לפני 11 שנים •
13 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
13 בינו׳ 2013
צ י י ד(אחר) • 13 בינו׳ 2013
אי אפשר , הוא מחובר לי לגב
בשישי , ביום הולדת של דני, לא אלבש יותר מידיי בגדים |
|
דפי. |
לפני 11 שנים •
13 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
13 בינו׳ 2013
דפי. • 13 בינו׳ 2013
צ י י ד כתב/ה: אי אפשר , הוא מחובר לי לגב
בשישי , ביום הולדת של דני, לא אלבש יותר מידיי בגדים ככה? בפומבי? שאנשים מסתכלים? אז טוב. בסדר. אני מסכימה. |
|